Oj zinokit pabudau siryt kaip is didziausio kosmaro... Vos atsigauti galejau... Pas mane visada sapnai buna labai vaizdingi ir tikri, ir sapnuoju per nakti po 2-3 sapnus... ir visus atsimenu... Bet sianakt koks buvo, tai zinokit, net nusprendziau parasyti Jums cia ir pasiklausti... Jau net baisu darosi... Zodziu veiksmas vyksta mano mociutes kolektyviniame sode, beje labai daznai sapnuoju kad ten esu, ir pastoviai tie sapnai buna labai labai ziaurus, su krauju, zudymais, manjakais ir t.t. Ir sikart buvo ne ka geriau... Mes ten buvome su broliu, mylimiausiais seneliais-mociute ir seneliu ir buvo dar viena mergina.. Gavosi taip, kad mes su broliu nusoveme tiesiai i galvas senelius, ir ta mergina... Mociute ir ta mergina dar ejo iki kaimynu tvoros persautom galvom, bande gelbetis, bet mes saltakraujiskai priejome ir dar labiau susaudeme joms galvas.. O tada pakasem juos tame kolektyviniame sode... Zodziu kazkas baisaus, ir labiausiai pritrenke tas, kad tai yra musu mylimiausi seneliai pasaulyje... Ir nieku gyvu negaletume jiems nieko blogo padaryti... Gal galetu kas nors bent keliais zodziais apsakyti, kas cia per sapnas... Ir kodel visi baisiausi sapnai kartojasi butent tame sode...

Labai Jums aciu