Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojame toliau

QUOTE(Selena7 @ 2009 03 12, 15:22)
o kazkur skaiciau , kad asaros ssapne reiskia dziaugsma ?ar tai netiesa?
manau , kad sapnu reiksmes kekvienam skirtingai... kad ir tos skruzdeles, gal nera taip jau blogai... reikia paziureti is savo situacijos ir savo kampo gal ax.gif

Avocetės sapnas yra labai aiškus.
Ašaros gali reikšti džiaugsmą, bet pažiūrėk į kontekstą- verkiant lijo lietus...Lietus gali reikšti depresiją, užsisklendimą savyje. Bet gali reikšti ir apsivalymą, nes jis šiltas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 12, 14:34)
Nežinau, esi gimdžius ar ne, bet aš kadangi esu gimdžius tris kartus, vis iš pasąmonės išlenda tuo metu buvę dideli pergyvenimai. Ir paprastai tokių sapnų net nesiaiškinu.
Galiu tik pasakyti, ką reiškia skaičius 13-

13 -
visatos mokytojai praso taves islaikyti teigiama mastyma ir atiduoti jiems visas savo abejones bei baime, kad jie galetu tai transformuoti i visa apimancia MEILE.Tas skaicius yra uzslepto moteriskumo simbolis, taip pat deiviu simbolis , intuicijos bei vizualizacijos simbolis, be to - metuose yra 13 menulio ciklu.

Nesu dar gimdžiusi, bet turiu nėštumo baimę smile.gif Ačiū už skaičiaus paaiškinimą 4u.gif

QUOTE(Selena7 @ 2009 03 12, 15:22)
o kazkur skaiciau , kad asaros ssapne reiskia dziaugsma ?ar tai netiesa?
manau , kad sapnu reiksmes kekvienam skirtingai... kad ir tos skruzdeles, gal nera taip jau blogai... reikia paziureti is savo situacijos ir savo kampo gal ax.gif

Kažkur skaičiau, kad tikroviškai verkti sapne reiškia, kad žmogui reikia atsikratyti neigiamų emocijų pertekliaus, padeda nervinei sistemai atsipalaiduoti ar kažkas panašaus, ji per sapną išsikrauna. O šiltas lietutis turėtų būti kažkas teigiamo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 12, 15:20)
Matyt, neką reiškia, kad niekas aiškinti nenori... mirksiukas.gif

tiek to irnesakyk.gif liksiu nesužinojus
Atsakyti
na siaip neigiamu emociju kaip ir neturiu smile.gif na tikiuosi viskas sapnas teigiamas smile.gif nors , kad ir neigiamoms reiksmems didelio demesio neskiriu smile.gif

Avocetė, nesijaudink del tu skruzdeliu ir nekreipk demesio smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 12, 15:34)
Bet gali reikšti ir apsivalymą, nes jis šiltas.

Sutinku su šia galima reikšme.
Atsakyti
o jei saltas lietus , tada neigiama prasme ?
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 03 12, 16:08)
o jei saltas lietus , tada neigiama prasme ?

Na bet tu ir smulkmeniška doh.gif
Kiek tokių mažareikšmių sapnų kasnakt prisapnuojam biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad daugiausiai pasako kylančios emocijos, šiltas lietus suteikia malonų jausmą, šaltas lietus nelabai, aš pagal tai nustatau reikšmę smile.gif

Kai pastudijuoju savo sapnus, tai nieko įdomaus, dažniausiai sapnuoju savo užslėptas ar slopinamas emocijas, tik kartais būna kokių įdomesnių dalykų.
Atsakyti
lietus visada reiskia vidini apsivalyma
Atsakyti
grįžtant prie Avocetės sapno, man pasirodė, kad tai yra į pasamonę (tamsoje skendinti virtuvė) nuo savęs nustumti, nepripažinti jausmai, o galbūt ir norai (skruzdės), pasistengus juos suvokti (apšvietus prožektoriumi), pasirodo, kad jie ne tokie ir menki (skruzdės virsta tarakonais) ir ne tokie nereikšmingi (prklausomai nuo to, kokius jausmus autorei sukelia tie gyviai), ignoruoti juos tampa vis sunkiau, nes patys prašosi į "dienos šviesą" (tarakonų puolimas).

čia tik mano interpretacija nežinant žmogaus gyvenimo situacijos. svarbu, ką pats sapnuotojas galvoja apie savo sapną... juk visi turime raktus nuo sapnų užraktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkės pėda @ 2009 03 12, 21:03)
grįžtant prie Avocetės sapno, man pasirodė, kad tai yra į pasamonę (tamsoje skendinti virtuvė) nuo savęs nustumti, nepripažinti jausmai, o galbūt ir norai (skruzdės), pasistengus juos suvokti (apšvietus prožektoriumi), pasirodo, kad jie ne tokie ir menki (skruzdės virsta tarakonais) ir ne tokie nereikšmingi (prklausomai nuo to, kokius jausmus autorei sukelia tie gyviai), ignoruoti juos tampa vis sunkiau, nes patys prašosi į "dienos šviesą" (tarakonų puolimas).

čia tik mano interpretacija nežinant žmogaus gyvenimo situacijos. svarbu, ką pats sapnuotojas galvoja apie savo sapną... juk visi turime raktus nuo sapnų užraktų ax.gif

Neatkreipei dėmesį į svarbų dalyką, kad tos skruzdės yra ant lubų. Virtuvė nereiškia pasąmonės. Virtuvė- tai karjera, darbas. O ką reiškia tarakonai, manau, visos žinom.
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri galetu pasakyt ka reiskia sis sapnas?
Sapnavau, kad regiu gele kuria man realiai mama pries kokius 8metus ar daugiau padovanojo. Ir ant tos geles auga daug daug ziedu (nors siaip tokios geles kaip ji-nezydi) 4u.gif
Atsakyti