Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojame toliau

QUOTE(Mamytė_Jadzė @ 2009 05 15, 13:32)
Sveikos 4u.gif 
Norėčiau sužinoti ką reiškia mano sapnas. smile.gif 
Šiąnakt sapnavau echoskopą ir labai gerai mačiau, kad ten berniukas. wub.gif  wub.gif  Kas galėtų pasakyti, ką tai reiškia? unsure.gif

Labai prašau, gal kas galėtų paaiškinti? smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas papasakos ką mano sapnas reiškia:
vaikštom mudu su vyru ir iš paskos gyvatė šliaužia, bet MB tarsi nė nemato, tik į mane vis kėsinasi ir taip vis einam . Manovyras nereaguoja, nieko nesako ar pn. Gyvatė pritaikius progą įsikabino man į kairę koja - į blauzdą ir visu kūnu prisispaudė man prie kojos iki kulno, aš pasilipus buvau lyg ir ant batų dėžės apsikabinus durų staktą ar pan. klykiau, nes beproto skaudėjo, (MB nepuolė man padėt) pabudau nuo to svo klyksmo (tikriausia rėkiau ir šiaip, nes kai atsimerkiau vyras į mane atsisukęs pažiūrėjo...
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 05 16, 11:08)
sveikos,  gal kas papasakos ką mano sapnas reiškia:
vaikštom mudu su vyru ir iš paskos gyvatė šliaužia, bet MB tarsi nė nemato, tik į mane vis kėsinasi ir taip vis einam . Manovyras nereaguoja, nieko nesako ar pn. Gyvatė pritaikius progą įsikabino man į kairę koja - į blauzdą ir visu kūnu prisispaudė man prie kojos iki kulno, aš pasilipus buvau lyg ir ant batų dėžės apsikabinus durų staktą ar pan. klykiau, nes beproto skaudėjo, (MB nepuolė man padėt) pabudau nuo to svo klyksmo (tikriausia rėkiau ir šiaip, nes kai atsimerkiau vyras į mane atsisukęs pažiūrėjo...

Gal nesaugi jautiesi su savo vyru? pvz trūksta jame kažkokios vyriškos stiprybės ar atsakomybės? sapnas gali įspėti apie tam tikrus pokyčius arba specialiai gąsdinti, kad tu tų pokyčiu imtumeisi. Panašu, kad nesate patenkinta savo dabartiniu gyvenimu.
Atsakyti
blink.gif sakot? na gal ir yra tiesos... . norėčiau kai ką pakeist, bet kaip čia tas sapnas, nes šiaip gyvatės įkandimas tai žada bėdą pagal sapnininkus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 05 16, 13:36)
blink.gif  sakot? na gal ir yra tiesos... .  norėčiau kai ką pakeist, bet kaip čia tas sapnas, nes šiaip gyvatės įkandimas tai žada bėdą pagal sapnininkus  doh.gif

sapninkais iš vis nereikėtų kliautis biggrin.gif
o ta "gyvatė" man kažkodėl atrodo esate jūs pati, ta prasme tam tikra asmenybės pusė, kuri smaugia jus, kaunasi, tokia vidinė kova.
Atsakyti
^iaip keleri paskutiniai metai a6 labai daug su savim kovojau blush2.gif o šiandiena irgi kažkokia sunki man dvasiškai ir nesuprantu kodėl, gal pasiilgau senų laikų, bet realiai pagalvojus aš nenoriu kad jie gryžtų g.gif sudėtinga viskas, kada aš susitupėsiu ir nesidraskysiu blink.gif unsure.gif
Atsakyti
vienas vaizdas stovi prieš akis iš sapno-kreivi, pageltę mano dantys. nors realybėje jie tiesūs. esu girdėjus, kad dantis sapnuoti reiškia mirtį artimo žmogaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 05 16, 20:51)
^iaip keleri paskutiniai metai a6 labai daug su savim kovojau  blush2.gif  o šiandiena irgi kažkokia sunki man dvasiškai ir nesuprantu kodėl, gal pasiilgau senų laikų, bet realiai pagalvojus aš nenoriu kad jie gryžtų  g.gif  sudėtinga viskas, kada aš susitupėsiu ir  nesidraskysiu  blink.gif  unsure.gif

Tai vadinama "buvimu ne savo kailyje"
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 05 05, 12:22)
sveikos 4u.gif 
pastaruoju metu labai dažnai sapnuoju kažką krentant pro langą.
pirmas sapnas buvo, kad išėjau į parduotuvę, o savo 2m. dukrelę kažkodėl palikau namie, grįždama iš parduotuvės matau kaip ji užsilipus ant palangės tiesia į mane rankas ir iškrenta. aš bandau ją sugauti, nepavyksta, bet prie pat žemės kritimas sulėtėja ir ji tiesiog nusileidžia ant žemės be jokio įbrėžimo.

antras sapnas. stoviu balkone ir matau kaip iš gretimų balkonų išlipa kaimynai (vyrai) ir trim dideliais žingsniais nusileidžia žemyn (iš 15 aukšto). du nusileidžia normaliai, o trečias truputį prisiploja, paguli, pasiraito, bet atsikelia ir nueina..

trečias sapnas. namuose randu kažkokių naujų drabužių, naują rankinę, džiaugiuosi daiktais, galvoju kaip čia ką prie ko derinsiu, bet vėl atsirandu balkone ir tuos daiktus netyčia išmetu, matau kaip juos vėjas neša tolyn. ir tada pamatau pati save (nors vis dar stoviu balkone) gaudančią tuos daiktus ir mane vėjas suka ratais  doh.gif

žodžiu nežinau, matyt jei taip dažnai sapnuoju tai kažkokią reikšmę turėtų turėt g.gif  anksčiau pati esu sapnavus save "einančią" pro langą, taip pat keliais žingsniais per orą nulipu žemyn, bet tik vieną kartą ir gana seniai.

moterytės, tai ar padėsit išaiškint šituos keblius sapnus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 05 17, 16:53)
moterytės, tai ar padėsit išaiškint šituos keblius sapnus? blush2.gif

na sapnai reiškia pokyčius, permainas, galbūt jų baimę, ar tą patį nepasitenkinimą savimi. sapnai paprastai atspindi tikrovę. tu pati geriausiai mokėsi juos suinterpretuoti.
Atsakyti
Radau jūsų skyrelį, pasiskaitinėjau. Nelabai imu į galvą aš tuos visus pasapnavimus, dažniausiai nieko neatsimenu, ką sapnavau, bet va, pasipasakosiu. Nežinau, čia sutapimas, ar kaip...
Žodžiu, naktį sapnavau, kad pagimdžiusi leliuką (tikrai buvau nėščia), kartu su vyru važiuoju namo, bet ne pas save, o pas mano mamą(per 200km nuo musų gyvena). Labai greit nuvažiavom. Mama prašo, kad parodyčiau anūką, o aš laikau vaiką suvyniotą į skarą, net veiduko nesimato. Atkeliu tą skarą ir matau, kad ten lyg kailis ar kažkas, na plaukų labai daug. Tada vaikas išsiveržia man iš rankų ir ima duotis po kambarį, paskui iššoka pro langą ir pabėga. Bet jis toks lyg gauruotas visas kaip koks žvėriukas, po teisybeu negaliu kažkodėl jo aiškiai matyt net, tik tą jo kailį....
O tikrovėj po poros dienų man atsirado negražios išskyros ir nuvažiavusi į klinikas sužinojau, kad šito leliaus man gimdyti nebeteks... verysad.gif
Tai kažkaip vis dabar tą sapną atsimenu ir man kažkap labai keista, niekaip iš galvos neišeina...
Atsakyti
Būna keistų sapnų, kurie ima ir išsipildo... Sapnavau neseniai aš vieną sapną, kuris man niekaip iš galvos neišėjo, nes buvo labai keistas. Ir ką- vakar man paskambino, kad staiga numirė mano sapnuotas žmogus- infarktas...
Atsakyti