sveikos
pastaruoju metu labai dažnai sapnuoju kažką krentant pro langą.
pirmas sapnas buvo, kad išėjau į parduotuvę, o savo 2m. dukrelę kažkodėl palikau namie, grįždama iš parduotuvės matau kaip ji užsilipus ant palangės tiesia į mane rankas ir iškrenta. aš bandau ją sugauti, nepavyksta, bet prie pat žemės kritimas sulėtėja ir ji tiesiog nusileidžia ant žemės be jokio įbrėžimo.
antras sapnas. stoviu balkone ir matau kaip iš gretimų balkonų išlipa kaimynai (vyrai) ir trim dideliais žingsniais nusileidžia žemyn (iš 15 aukšto). du nusileidžia normaliai, o trečias truputį prisiploja, paguli, pasiraito, bet atsikelia ir nueina..
trečias sapnas. namuose randu kažkokių naujų drabužių, naują rankinę, džiaugiuosi daiktais, galvoju kaip čia ką prie ko derinsiu, bet vėl atsirandu balkone ir tuos daiktus netyčia išmetu, matau kaip juos vėjas neša tolyn. ir tada pamatau pati save (nors vis dar stoviu balkone) gaudančią tuos daiktus ir mane vėjas suka ratais
žodžiu nežinau, matyt jei taip dažnai sapnuoju tai kažkokią reikšmę turėtų turėt

anksčiau pati esu sapnavus save "einančią" pro langą, taip pat keliais žingsniais per orą nulipu žemyn, bet tik vieną kartą ir gana seniai.