Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojame toliau

Ačiū, Vaižgante, mano emocijos dabar tikrai nėra labai šviesios. Tik deja, reikalai tokie, kad negaliu labai pasakoti. Tad, ko gero, teks kankintis su sapnais.
Atsakyti
zuikuli nebutinai pasakotis zmonemes kurios pazisti.
gali per interneta kokiam zmogui kurio nepazisti ar siaip kazkur
kam savyje laykyti blogas emocijas ?
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2009 05 28, 14:43)
Ačiū, Vaižgante, mano emocijos dabar tikrai nėra labai šviesios. Tik deja, reikalai tokie, kad negaliu labai pasakoti. Tad, ko gero, teks kankintis su sapnais.

Negi neturi jokios draugės?
Dar yra vienas būdas: parašyk kam nors laišką ir viską išsipasakok. O paskui tą laišką sudegink...
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2009 05 28, 09:52)
Radvile, na matai, ir pas tave sapne skaičiai pasirodė  smile.gif  pajuokausiu, gal čia aš tavo sapne su savo 6 mergytėm iš visų 14 stovėjau prie kasos is pampersus pirkau  lotuliukas.gif

Būna ir man kartais sapnuoju, jog žinau, kad miegu. Ir dar sapne mąstau: "Nu ir ką aš čia per nesamones sapnuoju, reik kažką kitą sapnuot". O tavo sapnas tikrai labai įdomus... Gal sakau gandras atskris pas jus???  bigsmile.gif

lotuliukas.gif

oi, kad tu žinotum, kiek metų mes laukiam to gandro, jau viską išbandėm, daug pinigų sukišom... bet rezultato nėra... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2009 05 28, 16:47)
lotuliukas.gif

oi, kad tu žinotum, kiek metų mes laukiam to gandro, jau viską išbandėm, daug pinigų sukišom... bet rezultato nėra...  verysad.gif

Bet žinok, kai paskaičiau tavo postą, kažkodėl tokia mintis atėjo man į galvą (nežinau dėl ko doh.gif ). Kaip čia??? Kokia čia nuojauta pas mane? unsure.gif Bet kuriuo atveju, linkiu visą ko geriausio, ir tikrai TIKIU, kad tie gražūs paukšteliai pas jus atskris ne tuščiomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2009 05 28, 20:10)
Bet žinok, kai paskaičiau tavo postą, kažkodėl tokia mintis atėjo man į galvą (nežinau dėl ko  doh.gif ). Kaip čia??? Kokia čia nuojauta pas mane?  unsure.gif  Bet kuriuo atveju, linkiu visą ko geriausio, ir tikrai TIKIU, kad tie gražūs paukšteliai pas jus atskris ne tuščiomis  wub.gif

oi, tikim ir mes, kaip sakoma, viltis durnių motina biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2009 05 28, 20:29)
oi, tikim ir mes, kaip sakoma, viltis durnių motina  biggrin.gif  4u.gif

Bet miršta paskutinė irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 05 28, 16:34)
Negi neturi jokios draugės?
Dar yra vienas būdas: parašyk kam nors laišką ir viską išsipasakok. O paskui tą laišką sudegink...

Ne draugėse esmė, čia dėl pačios infomacijos. Jei kam prasitarsiu, užgrius daug man dabar nereikalingo dėmesio doh.gif , o aš visai nelinkusi, kad kožnas mėsinėtų mano gyvenimą.
Bet su tuo laišku, gera mintis thumb_yello.gif . Pati nebuvau sugalvojusi. Ačiū tau.

P.S. Šiąnakt mano sapne nuvirtęs medis prispaudė mažą paukštelį, kurį aš paėmiau į rankas, atgaivinau, o jis pavirto į mažą pilką pelytę ir nubego. Nors ir dar vienas paukštelis trečią naktį iš eilės, bet bent jau pabaiga gera smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Gal galėtumėt man paaiškint mano sapną blush2.gif
Jau nebepirmą kartą sapnuoju savo mirusią močiūtę,susitikau ją turguj ir kai puoliau apsikabinau apsiverkiau ir kad bučiavau be perstojo,o ji tik šypsojosi ir atrodė tokia laiminga,ir apkabinus buvo mane viena ranką.

Draugė sako,kad tai reiškia kažkieno mirtį,o galbut ir mano pačios verysad.gif tai dabar taip neramu.O kaip jum atrodo?
Atsakyti
QUOTE(spindule @ 2009 05 29, 19:07)
Labas vakaras  4u.gif 
Gal galėtumėt man paaiškint mano sapną  blush2.gif 
Jau nebepirmą kartą sapnuoju savo mirusią močiūtę,susitikau ją turguj ir kai puoliau apsikabinau apsiverkiau ir kad bučiavau be perstojo,o ji tik šypsojosi ir atrodė tokia laiminga,ir apkabinus buvo mane viena ranką.

Draugė sako,kad tai reiškia kažkieno mirtį,o galbut ir mano pačios  verysad.gif  tai dabar taip neramu.O kaip jum atrodo?

Kažkaip labai abejoju, kad čia reiškia kažkieno mirtį. Esu čia rašiusi, kad sapnavau kažkada savo mirusį dėdę, matau jį sapne ir klausiu: "Dėde, jūs sugrįžot???" O jis atsako man: "Taip, aš grįžau" blink.gif O kad tu sapnuoji močiutę, apsikabini ją ir verki manau reiškia tiesiog didelį jos ilgesį, galbūt myėjai ją labai ir pasąmonėj tau kažkur užsilikę viskas smile.gif Tokie mano pamąstymai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo multti: 29 gegužės 2009 - 18:28
QUOTE(multti @ 2009 05 29, 19:27)
Kažkaip labai abejoju, kad čia reiškia kažkieno mirtį. Esu čia rašiusi, kad sapnavau kažkada savo mirusį dėdę, matau jį sapne ir klausiu: "Dėde, jūs sugrįžot???"  O jis atsako man: "Taip, aš grįžau"  blink.gif  O kad tu sapnuoji močiutę, apsikabini ją ir verki manau reiškia tiesiog didelį jos ilgesį, galbūt myėjai ją labai ir pasąmonėj tau kažkur užsilikę viskas  smile.gif  Tokie mano pamąstymai.

Tas tai teisybė,labai labai ją mylėjau,ir labai ilgiuos,nors ir 4 metai jau praėjo verysad.gif ,bet ir teta sako,kad negerai su mirusiu bučiuotis,tai ir isigandau truputėli blush2.gif ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif atėjau ir aš su savo sapnais rolleyes.gif ištikrųjų net neisivaizduoju ar jie kanors reiškia g.gif
Tai žodžiu kadangi aš dar einu į mokyklą tai man tenka į ją ir iš jos važiuoti autobusu.Ir va sapnuoju aš kad laukiu autobuso,atvažiuoja vienas aš į jį nespėju,veliau kitas aš įlipu į jį ir tada pradedu panikuot dėl kažko ir išlipu iš autobuso,tada atvažiuoja dar vienas aš į jį ilipu važiuoju ir žiūriu kad mane nuvežė ne į tą vietą doh.gif
Kitas sapnas.Laukiu autobuso,jis ilgai neatvažiuoja ir aš kažkaip pasižiūriu,kad ne toje gatvės pusėje stoviu,bet vistiek įlipu į autobusa,o išlipus įš jos pradedu smarkiai bėgti g.gif
Šeip esu spanavus daugiau sapnų su autobusais,kad aš kaip visada nuvažiuoju ne į ta vieta,o dažniausiai prie IKI parduotuvės biggrin.gif (ir šeip visada veiksmas vyksta kai važiuoju namo)
Na ir man įdomu ko man tie autobusai sapnuojasi g.gif biggrin.gif
Atsakyti