O ka reiskia sapnuoti kara? Mano vyras labai daznai sapnuoja visokius vokiecius, saudymus, lektuvus
As jau sunerimau, nes tie sapnai kartojasi.. Vis izvelgiu rysi tame, kad jis tarnajo kariuomeneje, bet tai buvo beveik pries 10 metu..

QUOTE(VILTE20 @ 2008 11 26, 13:49)
O ka reiskia sapnuoti kara? Mano vyras labai daznai sapnuoja visokius vokiecius, saudymus, lektuvus
As jau sunerimau, nes tie sapnai kartojasi.. Vis izvelgiu rysi tame, kad jis tarnajo kariuomeneje, bet tai buvo beveik pries 10 metu..

Aš irgi dažnokai sapnuoju karą, nors tikrai netarnavau kariuomenėje. Paskutinis sapnas buvo labai ryškus prieš tas kalbas apie krizę, kai tik jos pradėjo sklisti iš TV ir laikraščių. Sapnavau, jog aiškiai pro langą matau kaip rusų kariai veržiasi į mūsų kiemą, o mes lekiam visi slėptis kažkodėl ne į rūsį, o kariamės į palėpę ir aš visų pirma prieš išbėgdama iš buto pagriebiu sūnaus vaistus. Mano vaikui gyvybiškai būtini vaistai, kuriuos kompensuoja 100 proc, ir kuriems įpirkti neužtektų net kelių mėnesių mano algos, tad man taip baisu visokie tokie balaganai

Gal ir tavo vyras pergyvena dėl laukiamų ir uoliai žadamų per visus kanalus sunkumų. Juk karas - tai sumaištis, nežinia dėl rytojaus. Bent aš taip aiškinuos pati sau šį sapno simbolį

pries kelias dienas sapnavau, jog senelių namuose, ten kur gyveno ir mirusi prosenelė aš ją pamačiau. tiksliau, ateinu į kambarį ir matau, ji ateina
suprantu, jog sapnuoju, išsigandau,pradėjau verkti (žinau,jog jei miręs kviečia pas save, reiškia gali mirti), o ji prieina, glosto mane, sako zinau, kad geras tu vaikas... sekančią naktį sapnavau, jog ji vis stengiasi mane pabučiuoti į lūpas. Gal galite išaiškinti sapnus? su prosenele nebuvo artimo ryšio, apie ją niekada nepagalvoju.

QUOTE(Amichetta @ 2008 11 26, 18:56)
pries kelias dienas sapnavau, jog senelių namuose, ten kur gyveno ir mirusi prosenelė aš ją pamačiau. tiksliau, ateinu į kambarį ir matau, ji ateina
suprantu, jog sapnuoju, išsigandau,pradėjau verkti (žinau,jog jei miręs kviečia pas save, reiškia gali mirti), o ji prieina, glosto mane, sako zinau, kad geras tu vaikas... sekančią naktį sapnavau, jog ji vis stengiasi mane pabučiuoti į lūpas. Gal galite išaiškinti sapnus? su prosenele nebuvo artimo ryšio, apie ją niekada nepagalvoju.

Gal,jos siela nerami,jei senokai jos kapa kas lanke(is artimuju),dar padeda sielai nurimti misios,arba baznycioje uzdegti uz jos sielos ramybe,zvakute,ir pasimelsti.
Manau,kad padetu tau nurimti

QUOTE(VILTE20 @ 2008 11 26, 12:49)

Vilte, butent todel, kad jau praejo desim metu, ir mazai kas pasikeite vyro poziuiryje bei samoningume, vyras vis dar sapnuoja tai ka isgyveno, juolab, kad ir dabar sapno simbolika vis dar rodo vidine itampa, nes metafizikoje tokie simboliai aiskinami kaip sukauptas vidinis pyktis, agresija, nerimas ir baime.Iseities - vidinis darbas su savimi, ir samoningumo auginimas per malda, meditacija ar kitokias jam prieinamas ir priimtinas praktikas
Papildyta:
QUOTE(Amichetta @ 2008 11 26, 17:56)

Miekoji, is kur tu zinai, kad jei sapnuoji mirusi ir jis tave kviecia, reiskia jog gali mirti? Atminkim viena, kad neverta bijoti tol, kas ir taip neisvengiama.Neverta nuodyti baime savo jaunas dienas ir pasirinkima gyventi geriausiai kaip tik galim ar sugebam.
Simbolika paprasta - gal isgyveni nepasitikejima savimi ar situacija, gal girdi ka nors kartojant, kad esi netikusi ,o gal sau pati atrodai tokia, todel porsenole tik nori tau pasakyti, kad esi GERAS VAIKAS...nes tikrai tokia ir esi:)
QUOTE(mamushka @ 2008 11 24, 16:11)
vakar sapnavau kad pabudau po vakarelio, visi jau buvo issikirste , apsiziurejau kad as nuoga apsigaubiau kazkokia skraiste ir isejau.
siandien sapnuoju kad nuejau i baseina, bet toki nutriususi, apsilupusiom plytelem,plaukioju ir kazkodel sugalvoju nusiimt maudymuka. nusiimu ir girdziu kad kazkas ateina, bet galvoju kad vandeny tai nesimatys kad as nuoga...
siandien sapnuoju kad nuejau i baseina, bet toki nutriususi, apsilupusiom plytelem,plaukioju ir kazkodel sugalvoju nusiimt maudymuka. nusiimu ir girdziu kad kazkas ateina, bet galvoju kad vandeny tai nesimatys kad as nuoga...

Ar jautiesi pazeidziama? O gal bijai, kd kazkas suzinos apie tavo jausmus, senas emocijas, kurios nebeturi jokios itakos tavajame gyvenime? Nes buten tai ir rodo nuogumo simbolika - baime, vidine baime buti pastebetai arba isgyveni laikotrapi , kada esi nuleidusi visas apsaugos sienas ir zmones per daug priearteja
Papildyta:
QUOTE(mamushka @ 2008 11 20, 12:57)
as vel su savo namais
sapnuoju kad stoviu nat dabartinio tevu namo slenkscio, ant laiptuku lyg. uz nugaros patalpa ir ten tamsu, o prieki atidarytos durys ir sauletas kiemas. tada pamatau ant savo kojos gyvates galva , issigastu, bet atsiranda tevas ir sako nebijok cia zaltys tuoj pagausiu, pradeda gaudyt bet nepavyksta, tas zaltys uzsliuoga manim iki peciu palenda po rubais ir nusileidzia zemyn ir nusliauzia. atrodo net jauciau kaip per mane sliauzia, bet jausmas buvo taip siurpiai malonus. nejauciau baimes o kazkoki kaip adrenalino antpludi..

sapnuoju kad stoviu nat dabartinio tevu namo slenkscio, ant laiptuku lyg. uz nugaros patalpa ir ten tamsu, o prieki atidarytos durys ir sauletas kiemas. tada pamatau ant savo kojos gyvates galva , issigastu, bet atsiranda tevas ir sako nebijok cia zaltys tuoj pagausiu, pradeda gaudyt bet nepavyksta, tas zaltys uzsliuoga manim iki peciu palenda po rubais ir nusileidzia zemyn ir nusliauzia. atrodo net jauciau kaip per mane sliauzia, bet jausmas buvo taip siurpiai malonus. nejauciau baimes o kazkoki kaip adrenalino antpludi..
Parasysiu, ka pamaciau skaitydama tavaji sapno aprasyma -
matau tave, Dievo vaika stovincia ant slenkscio , uz nugaros tamsa, o pries tave dieviska Sveia i kuria tu nori zengti., bet gyvates galav atrsi tas zaltys is Biblijos kuzda tau melus ir kelia abejones, todel nesiryzti priimti sprendimo ir abejoji,faktas jog gyvate uzsliuoge aukstyn ir nusileido zemyn akyvaizdizi yra zneklas bunancios atvyje Kundalini energijos, kas yra niekas kita, kaip DIEVISKOJI energija.
[quote=LinguLingu,2008 11 28, 17:58]
Ar jautiesi pazeidziama? O gal bijai, kd kazkas suzinos apie tavo jausmus, senas emocijas, kurios nebeturi jokios itakos tavajame gyvenime? Nes buten tai ir rodo nuogumo simbolika - baime, vidine baime buti pastebetai arba isgyveni laikotrapi , kada esi nuleidusi visas apsaugos sienas ir zmones per daug priearteja
Papildyta:[/quote]
jei trumpai apie dabartine gyvenimo situacija..man ziauriai iskaudino zmogus kuriuo labai pasitikejau. pykstu, nekenciu, nznau kaip toliau gyvent, nenoriu prisileist jokio zmogaus.
[/quote]Parasysiu, ka pamaciau skaitydama tavaji sapno aprasyma -
matau tave, Dievo vaika stovincia ant slenkscio , uz nugaros tamsa, o pries tave dieviska Sveia i kuria tu nori zengti., bet gyvates galav atrsi tas zaltys is Biblijos kuzda tau melus ir kelia abejones, todel nesiryzti priimti sprendimo ir abejoji,faktas jog gyvate uzsliuoge aukstyn ir nusileido zemyn akyvaizdizi yra zneklas bunancios atvyje Kundalini energijos, kas yra niekas kita, kaip DIEVISKOJI energija.
[/quote]
siaip nelabai as tikiu sitasi dalykasi.. nors gal tikiu, tik vadinu kitaip.. man labai noretusi kad kas nors placiau paaiskintu, nes pasiskaityt kiekvienas galim, bet esme pagaut ne kiekvienas mokam..
Papildyta:[/quote]
jei trumpai apie dabartine gyvenimo situacija..man ziauriai iskaudino zmogus kuriuo labai pasitikejau. pykstu, nekenciu, nznau kaip toliau gyvent, nenoriu prisileist jokio zmogaus.
[/quote]Parasysiu, ka pamaciau skaitydama tavaji sapno aprasyma -
[/quote]
siaip nelabai as tikiu sitasi dalykasi.. nors gal tikiu, tik vadinu kitaip.. man labai noretusi kad kas nors placiau paaiskintu, nes pasiskaityt kiekvienas galim, bet esme pagaut ne kiekvienas mokam..

QUOTE(brukniukas @ 2008 11 28, 18:26)
as sianakt sapnavau, kad laimejau labai daug pinigu..ir paskiau saujoj laikiau didele kruva poperiniu pinigu.. ka tai reiskia?
Tai va, galvojau gal tiesiogiai suprasti sapna - nusipirkau loterijos bilieta, bet nepataikiau nei vieno skaiciaus:DD.. Tai turbut nereiskia pinigu pagausejimo..
O va siandien sapnavau, kad ateinu i tokia didele ferma, o ten vien dideli melyniu krumai (dideli, tai kaip medeliai tokie..) as vis skabau ir valgau - nes labai skanios uogos.. Ir paziuriu paskiau i garda kampe - ten kalakutas gimdo (ne kiausinius deda, o gimdo

Turbut nieko gero nereiskia sis sapnas?
Aš šiąnakt sapnavau kažkokį vyrą
ale savo mylimąjį, bet ne vyrą. Su juo taip buvom apsikabinę
ir toks jausmas buvo.. kaip tikras.. toks meilės, ilgesio