Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojame toliau

(Azu @ 2008 11 09, 22:02)

Sapnavau kad stoviu ant juros kranto kazkokioj ilankoj, ir i sia ilanka iplaukia laivai, didziuliai  ir tokie keisti tokie nelygus, kazkokie gumbuoti, nemoku net paaiskinti, mistiniai, mediniai ir seni, tamsus.

Sie laivai rodo tavo sugebejima naviguoti savosiose emocijose.Laivu isvaizda yra tavo emociju kokybe bei kiekybe

Laivai gero namo dydzio (kokiu 20 aukstu ) Jie plaukia vienas paskui kita , as stoviu groziuosi jais.  Ir paskui vienas laivas suskyla, pasidalija i dvi dalis ir per vidury atsiranda lyg astuoniuke susuktas degantis ugninis lynas, lyg kazkokia ugnine gyvate ir as kazkaip pradedu zinoti kad is to laivo ateina blogis.

SImboliskai tai rodo nusigrezima nuo Dievo, pasiklydima, nes emocijos kazkodel tau svarbiau nei tavasis tikejimas, ka rodo degantis lynas

As nuo kranto nuveju mama ir sese ir lyg zinau kad as turiu kovoti su siuo blogiu, as viduje kaip ir zinau kad turiu atsilaikyti. Ir matau kaip blogis (nezinau kas tai, negaliu aprasyti kaip tai atrodo) pagriebia vandenyje pluduriuojancia moteri . Blogis lyg jos dvynys ja apgaubia ir ju galvos susilieja ir is moters galvos iseina kazkoks blykstelejimas, svytejimas. Is to suprantu kad moteri pasiglemze blogis. Paskui nebepamenu atsibudau 
Moters simbolis aiskinamas kaip protas/ego

lyg tai buvo pirmasis Vilniaus bendrabutis ir mane atvede i ji paziureti ir jis toks keistas toks aukstas, platus ir ilgas (kubas) ir pastatytas lyg is laikrasciu  (na kai laikrascius sudedate i kruva viena ant kito) ir labai daug langu. Su tiek langu kambariukai turetu buti labai zemi ir maziukai. I vidu nejau, pats namas stovi ant poliu.
Namas paprastai simbolizuoja pati asmeni su visais aspektais.Langai - paziuros

Paskui mane nuvede i kazkokia aikstele kur vyksta automobiliu kautynes, nors tuo metu nieko ten nevykio ir patvory stovejo kelios senos purvu apaugusios masinos ir visur aplink purvas. As dar nusistebejau kad purvo sluoksnis didelis o masinos numeriai matyti  jie buvo is dvieju raidziu OS o skaiciu neatsimenu .

Masina siaip jau jei vaziuojama , simboliskai aiskinama kaip gyvenimo kontrole, kryptis ir t.t. Sios purvu apauge masinos greiciausiai yra uzuomina i regeresija, i praeitus gyvenimus - tam kart tiek
Patys sapnai lyg ir nemalonus , tamsus, bet manes negasdina, mane jie keistai traukia, juose labai stipriai jauciasi mistiskumas, magija, kazkas tokio keisto.

Busiu dekinga uz komentarus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 18 lapkričio 2008 - 02:41
QUOTE(LinguLingu @ 2008 11 18, 03:15)
Tu teisi, nesvarbu ar tai vidines ar isorines, pretenzijos yra pratenzijos - ar tai butu pasauliui,. ar zmogui - tai reiskia tik viena, jog tai yra pretnezijos Dievui...is ko kyla jau pyktis, o jei ji sulaikom ir nugrudam giluna, tada jau virsta agresija, kas yra siekis sunkaikitni pasauli... rupiniesi tu perdaug, va kas yra... sugrysk i "namus, dukra paklydele..."  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  4u.gif

Aij, as kazkur plaukioju paskutiniu metu, bet jau biski geriau, aciu smile.gif
Atsakyti
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galetumet ir mano spana paaiskinti. Sapne maciau ivairiu, keistu zmoniu, kuriu as visai nepazistu, bet taip lyg ir as tame visame dalyvau, lyg ir stebiu is salies. Bet smulkmenu jau nepamenu as visu. Labaiusiai is sio sapno man istrigo, kad as su kazkuo einu vienu keliu ir palei kelia auga isvien gyrbai, keliom eilem baravykai, toliau keliom eilem voveruskos. Zinau, kad as kazkiek ju ir rinkau, o ir jie visi geri grazus buvo, o viena isidejau mazuliuka i burna( nepamenu ar anas visrtas buvo ar ne biggrin.gif ) ir ji tuoj pat isspjoviau, nes sis vienintelis lyg ir negeras buvo. Tai idomu pasidare, ka reikstu tie visi grybai.
Atsakyti
O ką galėtų reikšti sapnas, kai ko nors bijai.. slepiesi nuo kažko.. unsure.gif pamenu slepiuosi kažkokioj patalpoj (su durim) ir žiūriu pro langelį su baime ir laukiu ateis ar ne..

O už vakar sapnavau kad susiruošiau su dviračiu kažkur važiuot. Susikroviau viską ant "bagažniko" iš manišos hihihi.gif bet mano kelionė dviračiu turėjo būt naktį blink.gif ale tokią tamsą sapnavau kad net to dviračio nemačiau unsure.gif
Atsakyti
as vel su savo namais lotuliukas.gif
sapnuoju kad stoviu nat dabartinio tevu namo slenkscio, ant laiptuku lyg. uz nugaros patalpa ir ten tamsu, o prieki atidarytos durys ir sauletas kiemas. tada pamatau ant savo kojos gyvates galva , issigastu, bet atsiranda tevas ir sako nebijok cia zaltys tuoj pagausiu, pradeda gaudyt bet nepavyksta, tas zaltys uzsliuoga manim iki peciu palenda po rubais ir nusileidzia zemyn ir nusliauzia. atrodo net jauciau kaip per mane sliauzia, bet jausmas buvo taip siurpiai malonus. nejauciau baimes o kazkoki kaip adrenalino antpludi..
Atsakyti
Pastaruoju metu mes su vyru sapnuojam sapnus, kuriuos sujungus į vieną gautųsi vientisas vaizdas. Aš sapnuoju, kad esu su kitais vyrais ir vis pagalvoju, kad turiu vyrą, bet man vis tiek su kitais gera ir dėl to su jais esu. O vyras sapnuoja, kad aš jį palieku, kad mes stipriai pykstamės dėl kažko, kad aš noriu susitikti su kitais vyrais blink.gif Šiandien vyra stokį intensyvų sapną sapnavo, kad net pabudęs verkė. Sakė, kad aš jį palikau ir pasakiau, kad nenoriu nieko girdėti apie jį ir jo matyti.

Ką čia gali reikšti? Tarp mūsų viskas gerai, kiti manęs nedomina, jo palikti tai tikrai nežadu blink.gif
Atsakyti
vakar sapnavau kad pabudau po vakarelio, visi jau buvo issikirste , apsiziurejau kad as nuoga apsigaubiau kazkokia skraiste ir isejau.
siandien sapnuoju kad nuejau i baseina, bet toki nutriususi, apsilupusiom plytelem,plaukioju ir kazkodel sugalvoju nusiimt maudymuka. nusiimu ir girdziu kad kazkas ateina, bet galvoju kad vandeny tai nesimatys kad as nuoga... g.gif
Atsakyti
laikas nuo laiko sapnuoju besikartojanti sapna. Sapnuoju, kad gyvenu pilkame, niuriame, purviname mieste, kuris yra prie didziules upes, kiekviena savaitgali skubu i kelta arba laiveli, kad persikelti i kita kranta, o ten zalia zalia, graziausias parkas su prudais ir ezereliais, sauleta, zmones ant zoles susede valgo ar pramogauja. bet kazkodel tas grozis, ta idile mane baugina, ten pabuvusi skubu, kad nepraziopsoti laivo ir lekiu vel i ta nemiela miesta kuriame gyvenu. kartais sapnuose nespeju i laiva arba laive nelieka vietos, tai puolu i panika, bet galiausiai vis vien surandu laiva kuris nuplukdytu i kita puse
Atsakyti
Sveiki.

Mano sapnuose jau metai laiko kartojasi vienas - neįvykusios kelionės - motyvas. Nuolat sukiojuosi tai oro uostuose, tai metro, tai traukinių stotyse, bet vis kažkas sutrukdo išvykti: tai nepraleidžia muitinė, tai neparduoda bilieto, tai pavėluoju doh.gif Ir nuolat skubu, skubu.

Ar tai galėtų būti aliuzija į neišsipildžiusius lūkesčius? g.gif
Atsakyti
na paaiskinkit kas nors, sianakt vel sapnavau , kad esu pusrusyje , nuoga ir prausiuosi, bet per pravertas duris ziuriu i kiema ar niekas neateina, bet uzklupo neyc kazkoks vyras , kazkodel nei jis nei as nepasimetem kad as nuoga, pasiklause mazdaug kelio ir isejo ... jau trecia naktis nuoga ir vanduo...
Atsakyti
Karts nuo karto aplanko mane tokie sapnai, jog žiūriu į veidrodį, o jame matau ne save, o visai kitą žmogų, kuris atkartoja mano judesius, dažniausiai šukuojuos plaukus, Ir aš visai tuom nesistebiu, nejaučiu jokios baimės žiūrėdama į tą kitą svetimą ne mano atspindį. dažniausiai veidrodyje matau pagyvenusios moters atspindį, kokį 20 metų už mane vyresnės. Gal man vyksta koks asmenybės susidvejinimas? g.gif O kartą tokį sapną susapnavau, kad jo turinį labai greitai pamiršau, o tik labai gerai prisiminiau to sapno įspūdį, o jis toks, kad tai visiškai ne mano sapnas, jis ne man buvo skirtas susapnuoti, tai visai kitam žmogui apie visai kitą jo gyvenamą gyvenimą ir jis turėjo tai susapnuoti, bet per kažkokią klaidą atiteko man doh.gif
Atsakyti