Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

Atsiprasau tiesiog nieko nenorejau izeisti.
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 10 31, 18:59)

nelabai suvokiau kodel manote kad auginu nepilnavertiskai savo vaikus?kodel manote kad turiu psihikos sutrikimu,ar problemu su smegenu ligomis?

baik tik tai... nieks taip nemano, tiesiog tie isgyvenimai labai sunkus, sunku su jais vienai paciai tvarkytis verysad.gif ... va kad ir man dar gal taip blogai nebuvo kaip siandien, nezinau kas pasidare -asaros smaugt pradejo, sirdis lyg stot, oro trukt pradejo, kazkoks kaip panikos priepuolis doh.gif dar tokiu pojuciu buvo nebuve, bet dabar lyg ir vel viskas normoj...
taigi uzsuk dazniau cia pasisneket, pasidalinus savo mintim lengviau bus, nei viska saugot ir laikyt savyle
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 10 31, 17:51)
Gerų tau atostogų Amade  4u.gif Gal į šiltus kraštus trauksi?

as tai noreciau patraukt kur siltai, juo labiau, kad vestuviu metines wub.gif Bet norim biski pataupyt pinigelius blush2.gif nes as noreciau greitu laiku IUI (kai paruosta vyro sperma i gimda susvirkscia) daryt, kad greiciau leliukas ateitu 4u.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 31, 18:39)
Aš važiavau neseniai į parduotuvę, tolumoj matyt kapinės - švyti visos nuo žvakučių..... smaugia tas graudulys..... smarkiai....

o man Velines visada kazkaip ramybe nesa... wub.gif nuo mazens su teciu vaziuodavau ant jo mamos kapo kai sutemdavo, daug zvakuciu... man ir dabar grazu, ramu ir prasminga... Gal man tiek liudesio nesukelia, nes mes neturim savo mazyles kapelio unsure.gif
Atsakyti
mergos
ar yra kauniečių, arba aplink kauną gyvenančių, dirbančių mokyklose? vidurinėse?
atsiliepkit? blush2.gif
QUOTE(HenriLuk @ 2008 10 31, 19:59)
Sunkus postai todel, kad gyvenu svetimoje salyje,vykau kad visa seima butu kartu,taciau cia neturiu jokiu draugu,bunu viena su vaikais tarp keturiu sienu galima sakyti taip,neturiu su kuo net apie ora pasikalbeti,cia viskas svetima....O ka jis man pasakytu kad vyk i lietuva,bet mes gyvensime Vilniuje ten beje taipat manes laukia isbandymai remontas ant mano vienos peciu,beje ir ten neturiu nieko,tai tuomet ka jis man patartu vyk i ta miesta kur yra artimieji?
nelabai suvokiau kodel manote kad auginu nepilnavertiskai savo vaikus?kodel manote kad turiu psihikos sutrikimu,ar problemu su smegenu ligomis?

Henri, zuiki, niekas tavęs nenori įžeist ar kažką tau primest.
tavo postai yra labai sunkūs, labai skaudūs ir aš suprantu, kad tau labai labai sunku. Tiesiog sunku, tu labai išgyveni ir tau negera.
aš neprisimenu nei vieno tavo posto nors ir apie nieką, atrodo, kad tu nebeturi džiaugsmo. Kodėl?
niekas nesako, kad pas tave ligos.
aš suprantu tave, kad tau sunku su dviem mažuliais tarp keturių sienų, bet taip gyvena milijonai mamų. tam yra internetas, draugės, susipažink, bendrauk.
tu privalai susigalvot veiklos.
taip pat remontas - šlykštus reikalas, bet reikia į jį žiūrėt per kitą prizmę - išversti kaip naudingą tau dalyką, kaip veiklą - galvok, keisk, pabūk dizainere ir ttt - tai jau veikla, užimtumas ir ttt

aš visada viską perfiltruoju per save ir žinau, kad jei aš tik tokius postus pradėčiau rašyt, manau galvočiau kad jau man viskas. todėl taip ir parašiau.

tu privalai save kažkaip kitaip nuteikinėt, aš matau, kad tu matai savo gyvenime tik tai, kas sunku, liūdna, bloga ir tt. ieškok kitko gyvenime, padėk sau.

aš galiu irgi rašydama ne taip išsireikšt, tu nematai mano nuotaikų, mimikų ir kalbos, reiktų pakalbėt, kad suprastum, ką tau noriu pasakyt.

aš tiesiog bijau kad tavop gyvenimas kažkoks pilkas labai pasidarė. o tai labai negerai ir tau ir vaikams. aš iš tavo postų sprendžiu, kad tu visada liūdna, kad tau sunku, neramu.. vaikai jaučia viską.
gal aš klystu, nepažįstu tavęs ir nematau, jei ne taip - atsiprašau - klystu.
nesupyk tik, aš tikrai nenoriu nei įžeist, nei kažko primest. ašį tik noriu, kad nors toj kaip tu sakai tarp keturių sienų kasdienybėj tu pralinksmėtum, įžvelgtum ne sunkumus o privalumus ir tada bus kitaip.
galbūt palengvės tavo nuotaikos.

tu neateini pas mus dažniau, mes tave matom retai, galbūt todėl kartais tavo postai pašokiruoja.kai mes čia blevyzgojam visaip, matosi, kaip kuri jaučiasi, nors dieną sunku dieną geriau, bet mes tada kontroliuojam savo jausmus, bandom pakelt kitus ir viskas kažkaip tolygiai slysta, tas laikas keliauja ir gydo.
ateik dažniau ir aš to labai norėčiau, pažinti tave iš kitokių postų, kitokių minčių.
ir visos norėtume. ir gal mes tau galėsim padėti kažkuo, bent miontimis, o tu mums 4u.gif

prirašiau kažko, nežinau ar rišliai, ar suprasi, bet aš tikiuosi.
laikykis
Atsakyti
as paziuriu dabar pro langa ir matau zvakiu ziburiukus... seni kapai koks 100m nuo namu(jau nebeveikiantys nu1960)... smagu kad tiek metu praejo o yra kam ateit ir zvakele uzdekt...
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 31, 20:20)
mergos
ar yra kauniečių, arba aplink kauną gyvenančių, dirbančių mokyklose? vidurinėse?
atsiliepkit? blush2.gif

Mano brolis ir brolienė Garliavoj abu mokytojauja.

Aš jau tolokai nuo Kauno.
Atsakyti
Aciu padruskes,tiesiog jautriai reaguoju matomai kaltas PMS....Ir dar ta mano gydytojo tragedija,kuri Siauliuose nuzude,mano seima pazinojo netik kaip gydytojair dar mazosios karsciavimas....O dar prie visko,kadangi Airijoj darbuojuos sestadienineje lietuviu mokykleleje tai galva plysta kaip man rytoj vienu metu dirbti net su keturiom klasem??????Kadangi mokytojos isvykusios....
Atsakyti
Henriluk niekas negalvoja kad tau yra bėdų su galva, tau dabar begalo sunku. Mažute nenuleisk rankų, turi atrasti prasmę kasdienybėje, atrasti džiaugsmą smulkmenose. Dažniau užsuk pas mus, išsikalbėk. Gal ir sunku pajusti kaip tu jautiesi svetimoj šalyje, bet SM yra temos kur kalbasi užsienietės, gal ten pabandyk bendrauti, v. ž. neužsidaryk savyje ir savo neviltyje, liūdesyje - bendrauk. O dėl tų nesamų dalykų - jie yra, tik nevisiems duota tai pajusti, aš pati daug jų esu girdėjusi, teko ir pajust. Tik ko gero neduota mums tai iki galo suprast. Tik nebūtinai tai bloga lemiantis ženklai. O tavo dukrytė gal kada girdėjo kaip katram iš jūsų išprūdo žodžiai apie mirtį, oj kokie jie pastabūs ir kaip moka kurt savo teorijas. Henriluk turi pakilti iš liūdesio dėl savęs ir dėl savo vaikų. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(HenriLuk @ 2008 10 31, 21:12)
darbuojuos sestadienineje lietuviu mokykleleje tai galva plysta kaip man rytoj vienu metu dirbti net su keturiom klasem??????Kadangi mokytojos isvykusios....

Ne toks baisus velns kaip nupaišyts biggrin.gif Susitvarkysi 4u.gif
Atsakyti
As jau pagaliau namie... na ir dienele buvo doh.gif tikras sud....... Taip nusivariau nuo kanopu karsta.gif tik norisi ristis lovon...

HenriLuk, console.gif laikykis,mergyt,neliudek.Veiklos turi per akis,dziaukis gyvenimu 4u.gif Ir,zinoma,uzsuk dazniau pas mus mirksiukas.gif o kai busi Vilniuj,mes busim tavo drauges(nes musu cia nemazai verysad.gif .bet uztat rysys stipresnis 4u.gif )

Man vaikysteje labai patiko lankyti kapines......uzdegti zvakutes..... o ypac tamsoj wub.gif
o siandien pas savo mazaja angelele negalejau ilgai buti....kazkaip labai sunku buvo... verysad.gif ne tik man,bet ir MB....
Kazkokios kitokios man sios velines cray.gif
O dar kliente viena sugraudino..... "nu kaip jus ryt dirbat???? Juk reikia kapelius artimuju lankyt!!!!! Kas cia per nesamone!!! kas uz jus uzdegs zvakele artimajam,jei jus vienintelis artimasisi????" (protingai zmogus masto,ale musu valdzioms tai nerupi...) Ir taaaaaaaip graudu pasidare........

Ryt dirbt isvis sunku bus doh.gif
Atsakyti
man klausimas toks- STT galima miegot? negimdai sianakt??? tongue.gif
Papildyta:
klausyk rimtai STT pagalvok pirmo kaip faina pagimdyt butu , ane? visos musu angeliuku dusiukes mergele saugotu...
Atsakyti
HenriLuk, laikykis, užeik dažniau pas mus console.gif Čia tikrai rasi draugių, bent jau su kuriom galėsi pasikalbėt ir ne tik apie orą friends.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 31, 22:28)
man klausimas toks- STT galima miegot? negimdai sianakt??? tongue.gif

Vat vat man ir įdomu ar jau galima išjungti kompą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 31, 22:33)
klausyk rimtai STT pagalvok pirmo kaip faina pagimdyt butu , ane? visos musu angeliuku dusiukes mergele saugotu...

Dėl to kad saugotų- taip, bet iš esmės, tai nelinkiu gimdyti pirmą, turiu pusseserę, kuri gimusi šią dieną, tai žinokit nelabai ji džiaugias šia diena, ypač kai maža buvo, visgi nuotaikos nelabai gimtadieninės g.gif
Atsakyti
oho mergos kiek musu cia kabo, tai ko laukiam g.gif lotuliukas.gif
eikit gult visos gimdysim kita nakti lotuliukas.gif
Atsakyti