Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

sveikos, einu miegucio, bet noriu pasigirt, kad ka tik parsivilkau is faino filmo http://www.cinema.lt...tacija.asp?5366 wub.gif buvom su drauge, nubraukem po sauja asaru... aplink irgi visi nosis trauke biggrin.gif nu vienu zodziu labai mielas, nelabai banalus filmas apie meile wub.gif tongue.gif
gerai, kad atortogos, nes jei papasakociau kolegoms, tai jie mane negyvai uzjuoktu, nes visi jie siaubeku fanai doh.gif doh.gif
Atsakyti
Rasa kaip išsisprendė tavo vyro reikalai?
Atsakyti
Labas Vakaras Moteriskaites 4u.gif

HenriLuk, galiu tik prisideti prie moteriskos kompanijos ir pasiulyti dazniau lankytis pas mus. Gera cia terapija thumbup.gif Nors labai sunku po angeliuko netekties, bet kazkaip mane pozityviau nuteikia. Tik praradusios savo vaikucius moterys gali suprasti ta pati kankinanti skausma. Uzsuk, issipasakok.. ax.gif

Rugseje esi labai stipri!!!! Bet kai perskaiciau, kad kamuoja Tave blogos nuotaikos (lengvai pasakius), tai nustebau ir issigandau. Nes man jau susidare ispudis, kad susigyvenai su skausmu, netektimi...O va prasau verysad.gif Galiu tik primesti kiek man bus tu protrukiu.....

Va tik dabar pamaciau, kad vakar prisijunge nauja angeliuko mamyte. Baisu verysad.gif Vos ne statistika, kad kas du menesius nauja mamyte verysad.gif

Biciukkkkk kur pradingusi????
Kaip Tu???
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 10 31, 23:07)
Rasa kaip išsisprendė tavo vyro reikalai?

thumbup.gif dar ne bedarbis karsta.gif

Dabar dar vieną dalyką radau parkėms doh.gif , kol Čia neskaičiau, kažkaip taip labai nemąsčiau, o dabar sėdžiu ir mąstau kur Miglošių dėsiu, jei reiks nuo naujų dirbt unsure.gif doh.gif doh.gif , auklei tikrai neuždirbsiu schmoll.gif (neapsimokės ir dirbt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Rasa@: 01 lapkričio 2008 - 00:10
Šaunu kad išsisprendė į gerąją pusę thumbup.gif
Nu jo, ko toliau tuo linksmiau mūsų Lietuvėlėj doh.gif Šiaip man jau nebetoli 2 metukai mažajai, tik 2 mėn. anksčiau reiktų eiti į darbą, darželis užsakytas nuo vasario pabaigos, bet dar turėjau vilties kad gal ir iki 3 metų galėsiu auginti, kad ir už tuos 400 Lt. Žiūrėsim kas bus, bet man rodos kad "linksmi" metai nusimato....
Bice, gal rytoj tau išeiginė, a? Laukiam tavo protingų minčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas
kaip gerai miegojau, nors ir trumpai, bet super...
prisiminiau gulėdama šiandien kaip man buvo su pirmu gimdymu, tai prognozės su šita laaabai jau aiškios kitai savaitei. tongue.gif su šiąnaktiniais drėgnumais toli nepabėgsiu.
o nemiga nes negaliu sugalvot kaip elgtis su kapeliais... Mažulis palaidotas 70 km nuo Vilniaus.... g.gif važiuot nevažiuot. labai noriu, traukia, bet taip bijau... požymiai artėja, nauji pojūčiai organizmo - trečias gimdymas - be proto bijau...
dar daktarė prigąsdino, kad b(na mmaos toli važiuoja mašinoj, neleidžia gimt vaikui ir atvaro jau su mirusiu.... nespėja davažiuot.
ką daryt... bijau važiuot ir taip toli tolti nuo namų, bet noriu...
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 31, 23:33)
man klausimas toks- STT galima miegot? negimdai sianakt??? tongue.gif
Papildyta:
klausyk rimtai STT pagalvok pirmo kaip faina pagimdyt butu , ane? visos musu angeliuku dusiukes mergele saugotu...

baikit baikit -- pažįstat gi atstovę - bus pranešta jei kas.
vakar vakare net su niekuo nekėt nneorėjau - mane buvo užplūdus kažkokia toooookia ramybė, kad viskas lyg plaukė o a kaip sapne taip buvo gera...
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 31, 23:43)
eikit gult visos gimdysim kita nakti lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 01, 01:05)
HenriLuk, galiu tik prisideti prie moteriskos kompanijos ir pasiulyti dazniau lankytis pas mus. Gera cia terapija thumbup.gif Nors labai sunku po angeliuko netekties, bet kazkaip mane pozityviau nuteikia. Tik praradusios savo vaikucius moterys gali suprasti ta pati kankinanti skausma. Uzsuk, issipasakok.. ax.gif

Rugseje esi labai stipri!!!! Bet kai perskaiciau, kad kamuoja Tave blogos nuotaikos (lengvai pasakius), tai nustebau ir issigandau. Nes man jau susidare ispudis, kad susigyvenai su skausmu, netektimi...O va prasau verysad.gif Galiu tik primesti kiek man bus tu protrukiu.....
Va tik dabar pamaciau, kad vakar prisijunge nauja angeliuko mamyte. Baisu verysad.gif Vos ne statistika, kad kas du menesius nauja mamyte verysad.gif
Biciukkkkk kur pradingusi????
Kaip Tu???

Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 01, 00:05)
Rugseje esi labai stipri!!!! Bet kai perskaiciau, kad kamuoja Tave blogos nuotaikos (lengvai pasakius), tai nustebau ir issigandau.

man ir atrode kad jau viskas tvarkoj, jau galiu ramiai apie viska sneket, galvot, bet bedarant puokstele ant kapu toks graudulys uzejo verysad.gif , risau rausva kaspineli ir sunkiai sekesi uzrist, susigraudinau, jei mazute but gyva mokeciau, juk kaseles pinciau, kaspinelius risciau... verkiau , dariau puokstele ir tyliai dainavau lopsine savo angeleliui...

QUOTE(@Rasa@ @ 2008 11 01, 00:08)
Dabar dar vieną dalyką radau parkėms 

nu cia dabar kas doh.gif , ramiakas tik ateis tas laikas tada ir nervinkis, viskas dar keisis gal kelis kartus

mergos norit pasijuokt is musu optimizmo?
... tai va , vyras kaip ir bedarbo greit menesis, as gaunu minimuma, gyvenam bute, o mes planuojam namo statybas doh.gif lotuliukas.gif , neturim nei pinigu namui, nei sklypo kur turetu but tas namas lotuliukas.gif
isvada, nevisos bedos baigiasi blogai... o man gali baigtis, nes prizadejau milziniska paveiksla issiuvinet pirma, kol namas nepastatytas doh.gif (taip sakant prasisnekejau nelemta minute) ir jei mane vyras aplenks su statybom, smarkiai nukentes mano orumas doh.gif

STT nusiramink ir tupek namie, tegu vyras nuvaziuoja ar kas is artimu ir uzdega nuo taves zvakele, nes tie paruosiamieji gali jau siandien pavirst normaliais gimdymo saremiais
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 01, 09:35)
STT nusiramink ir tupek namie, tegu vyras nuvaziuoja ar kas is artimu ir uzdega nuo taves zvakele, nes tie paruosiamieji gali jau siandien pavirst normaliais gimdymo saremiais

nea, vyro negaliu paleist, nes jei kas - jis vaiką žiūrės kol mama dasibraus iki mūsų. o aš lėksiu...
o paruošiamieji jau dingo... tik kad šlapia ten pastoviai doh.gif bet pamenu kaip buvo su pirmu, tai manau neužilgo kamštis turi pajudėt...
manau kad važiuosim... išsimaudysiu, pagulėsiu valandą, jei nepajausiu nieko nieko nieko, važiuosim
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 01, 08:35)
, risau rausva kaspineli ir sunkiai sekesi uzrist, susigraudinau, jei mazute but gyva mokeciau, juk kaseles pinciau, kaspinelius risciau... verkiau , dariau puokstele ir tyliai dainavau lopsine savo angeleliui...

.. oi kaip sugraudinai...... verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif geriu tradicine sestadienio kavyte lovoj su laptopu salia ir SM thumbup.gif

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 01, 00:05)

drinks_cheers.gif aha, cia as atradau, ko man reikejo thumbup.gif ir dar kaip tik labai sunkiu periodu, nes iki tol atrode, kad visai sauniai tvarkausi su savo jausmais, bet paskui po gero pusmecio pradejau nebesitvarkyt unsure.gif
Nes tarkim galeciau su mama, sese ar pora artimu draugiu pasikalbet, bet ... ax.gif jos tegali paglostyt galva ir paguost, kad viskas bus gerai... O cia visos su panasiais likimais ir visos supranta, KA ISGYVENAM friends.gif

Bent jau man tai visiskai nereikia paguodos schmoll.gif schmoll.gif , man uztenka pasidalint jausmais, pasiskaityt, kad visos isgyvena daugiau-maziau ta pati ir kad gyvenimas tesiasi, reikia gyventi ax.gif

QUOTE(STT @ 2008 11 01, 03:57)
Labas rytas

o nemiga nes negaliu sugalvot kaip elgtis su kapeliais... Mažulis palaidotas 70 km  nuo Vilniaus.... g.gif  važiuot nevažiuot. labai noriu, traukia, bet taip bijau... požymiai artėja, nauji pojūčiai organizmo - trečias gimdymas - be proto bijau...
dar daktarė prigąsdino, kad b(na mmaos toli važiuoja mašinoj, neleidžia gimt vaikui ir atvaro jau su mirusiu.... nespėja davažiuot.

mastau.gif tai gal tu nevaziuok i tuos kapus? Mane zinokit kartais biesina tokios beprotystes, juk tie kapai nebuna uzrakinti ir galima nuvaziuoti bet kada unsure.gif Suprantu, kad labai nori, bet as manau, kad nusiusk vyra ar mama... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 11 01, 10:32)
tai gal tu nevaziuok i tuos kapus? Mane zinokit kartais biesina tokios beprotystes, juk tie kapai nebuna uzrakinti ir galima nuvaziuoti bet kada  unsure.gif  Suprantu, kad labai nori, bet as manau, kad nusiusk vyra ar mama...  ax.gif

bet taip noriu, siaubingai - juk šiandien mano Angeliuko šventė
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 01, 09:39)
bet taip noriu, siaubingai - juk šiandien mano Angeliuko šventė

unsure.gif aisku, cia tau sprest mirksiukas.gif bet juk tau gimdymas ant nosies... 4u.gif o tuose kapuose bus pilna isprotejusiu, nei masinos prisiparkuot, visi stumdosi doh.gif man kazkaip siauba kelia pagalvojus apie tas spustis keliuose, iki kapu, paskui kapuose unsure.gif na, as biski toks zmogus, kuriam visokios valentino sventes ne sventes. Na, Velines tai aisku tokia prasminga svente, bet... na, ok, spreskit jus, tik ziurek saugokis mirksiukas.gif
Atsakyti