QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 09, 11:18)
labas rytas mergaites

kaip sakiau, ryte parasysiu apie save daugiau

buvau kitame skyrelyje apie save parasiusi, tai tik nukopijuosiu
kai suzinojau, kad laukiuosi treciojo mazylio buvau labai labai laiminga pasiskambinau ginekologei ir susitariau del susitikimo. ji turbut suprato, ko as vel pas ja (nes buvau sakius, kad noriu triju pametinuku) ji patvirtino, kad jau 10 savaiciu (nesirgau, nes maitinau antra mazyli, tai ir net nenutuokiau, kad jau nescia) nusiunte i echo, ten parode, kad issivystimas atitinka 11 savaiciu. labai dziaugiausi ir paprasiau pirmosios jo nuotraukeles. per kita vizita pas daktare dar viskas buvo puiku. kai suejo 17 savaite, prasidejo negausios ruzavos iskyros. kadangi buvo vakaras, tai pagalvojau, kad per visa diena pervargau, gal kur pasitempiau. bet nerimas mane nugalejo ir paskambinau ginekologei, kad priimtu. nuvaziavau, ji patikrino ir nieko nepasakius nusiunte darytis echo. ten prastovejau 4 valandas (buvo tris gimdyves ir visos daktares nubego i gimdyklas)kai jau pradejo tikrinti, as paklausiau pas daktare: ar viskas tvarkoj? ar sirdele plaka? ji teatsake: as tyliu. tada jau supratau, kad kazkas negerai ir pradejau verkti, niekaip negalejau nustoti kukcioti. ji dar man kazka ten aiskino,bet as jau nieko negirdejau. tik isejus ant atsakymo pamaciau, jog issivystimas atitinka tik 12 sav. liepe atvykti po 2 dienu "gal dar ivyks stebuklas". kaip namo parvaziavau, net nezinau, kurie mate, tai sake vos bardiurais nevariau. grizusi namo mazyliai vis glaustesi, lyg nujausdami, kad kazkas negerai. kita diena nieko beveik nedariau, daugiau gulejau ir vis glostydama pilvuka meldziau, jog ivyktu stebuklas. nuejau i tualeta ir galvoju atliksiu rimtesni reikala, biski pastenejau, nes norejau kakot (bet pasirodo cia buvo mazas saremiukas), pasirode mazas kamuoliukas. jame buvo mano sunelis. paemiau as ji i delna ir praskieciau kojytes - tai buvo berniukas. drebanciom rankom paskambinau vyrui ir jis mane su maziuku nuveze i ligonine (pati jau buciau nenuvaziavus).
jau praejo savaite po mano gimdymo, ir dar vis vakarais bliaunu. o atminimui liko tik viena echo nuotraukele
mano berniukas dabar vilniuj tyrimams isveztas, bet jo man neatiduos buciau palaidojus prie namu, tai bent tureciau kur gelyte atnesti ir zvakute uzdegti
o jis toks pats kaip naujagimis, tik tiek, kad telpa i delna. rankytes tokios mazos o pirsciukai irgi tokie maziukai. akytes uzmerktos. atrode jis toks normaliai issivystes, net nesuprantu kas atsitiko. dar pries dedama i maisiuka pabuciavau ir atsisveikinau
labas JJurgitas
neįsivaizduoju, kaip jautiesi, bet po tokių pojūčių, vaizdų manau kad tau turi būti beprotiškai beprotiškai sunku....
laikykis
PS. keista, bet pas mus jau antra mamytė prarado septynioliktą savaitę... ir priežastys neaiškios...
o kada tau JJurgitas atsakymai? o negali pareikalaut kad mažiuką gražintų?
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 09, 11:58)
labas rytas,
kepiau is dideles porcijos (kur 2 pak sviesto, 9 kiausiniai ir dvigubai daugiau vaisiuir riesutu). tai man gavosi 1 didele bleka + 1 keksine. kadangi pyragas iskepe apie 20 val, tai as ji palikau atvest per nakti. o ryte sulaisciau su brendziu, susukau i folija, dar ir ranksluosti ir padejau i lentyna. po 2 savaiciu trauksiu ir vel laistysiu su brendziu.
o jau namai, kad prikvipo
turetu but skanus labai. tik bijau kad nesugestu... nu bet gal ne
nu vsio - DABAR einu kept.
o papasakok, kaip brendžiu laistei? daug, gausiai?ar tik apšlakstei ar kaip? nu neįsivaizduoju, kaip elgtis... o reikia į foliją ir į rankšluostį vyniot?
nu einu pažiūrėsiu ar visko turiu, jei ne - siūsiu vyrus pardėn dapirkt ir kepsiu