Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(STT @ 2008 11 09, 03:22)

tai kitas vakaras kai mažė užmigs bus produktyvus. bet tai fainiai laiką praleidot...

Šią parą vyras budėjime - biggrin.gif doh.gif .

jjurgitas - kraupūs išgyvenimai...
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 09, 03:22)
Labas rytas

jei gali, papasakok, kaip gavos, nes aš šiandien jį kepsiu.
gal ko nors daugiau ar mažiau ar kaip?
kada brendžiu laistyt pradėsi?

labas rytas,

kepiau is dideles porcijos (kur 2 pak sviesto, 9 kiausiniai ir dvigubai daugiau vaisiuir riesutu). tai man gavosi 1 didele bleka + 1 keksine. kadangi pyragas iskepe apie 20 val, tai as ji palikau atvest per nakti. o ryte sulaisciau su brendziu, susukau i folija, dar ir ranksluosti ir padejau i lentyna. po 2 savaiciu trauksiu ir vel laistysiu su brendziu.

o jau namai, kad prikvipo ax.gif

turetu but skanus labai. tik bijau kad nesugestu... nu bet gal ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 09, 11:18)
labas rytas mergaites 4u.gif  kaip sakiau, ryte parasysiu apie save daugiau ax.gif  buvau kitame skyrelyje apie save parasiusi, tai tik nukopijuosiu  unsure.gif
kai suzinojau, kad laukiuosi treciojo mazylio buvau labai labai laiminga  pasiskambinau ginekologei ir susitariau del susitikimo. ji turbut suprato, ko as vel pas ja (nes buvau sakius, kad noriu triju pametinuku)  ji patvirtino, kad jau 10 savaiciu (nesirgau, nes maitinau antra mazyli, tai ir net nenutuokiau, kad jau nescia) nusiunte i echo, ten parode, kad issivystimas atitinka 11 savaiciu. labai dziaugiausi ir paprasiau pirmosios jo nuotraukeles. per kita vizita pas daktare dar viskas buvo puiku. kai suejo 17 savaite, prasidejo negausios ruzavos iskyros. kadangi buvo vakaras, tai pagalvojau, kad per visa diena pervargau, gal kur pasitempiau. bet nerimas mane nugalejo ir paskambinau ginekologei, kad priimtu. nuvaziavau, ji patikrino ir nieko nepasakius nusiunte darytis echo. ten prastovejau 4 valandas (buvo tris gimdyves ir visos daktares nubego i gimdyklas)kai jau pradejo tikrinti, as paklausiau pas daktare: ar viskas tvarkoj? ar sirdele plaka? ji teatsake: as tyliu. tada jau supratau, kad kazkas negerai ir pradejau verkti, niekaip negalejau nustoti kukcioti. ji dar man kazka ten aiskino,bet as jau nieko negirdejau. tik isejus ant atsakymo pamaciau, jog issivystimas atitinka tik 12 sav. liepe atvykti po 2 dienu "gal dar ivyks stebuklas". kaip namo parvaziavau, net nezinau, kurie mate, tai sake vos bardiurais nevariau. grizusi namo mazyliai vis glaustesi, lyg nujausdami, kad kazkas negerai. kita diena nieko beveik nedariau, daugiau gulejau ir vis glostydama pilvuka meldziau, jog ivyktu stebuklas. nuejau i tualeta ir galvoju atliksiu rimtesni reikala, biski pastenejau, nes norejau kakot (bet pasirodo cia buvo mazas saremiukas), pasirode mazas kamuoliukas. jame buvo mano sunelis. paemiau as ji i delna ir praskieciau kojytes - tai buvo berniukas. drebanciom rankom paskambinau vyrui ir jis mane su maziuku nuveze i ligonine (pati jau buciau nenuvaziavus).
jau praejo savaite po mano gimdymo, ir dar vis vakarais bliaunu. o atminimui liko tik viena echo nuotraukele  verysad.gif
mano berniukas dabar vilniuj tyrimams isveztas, bet jo man  neatiduos  buciau palaidojus prie namu, tai bent tureciau kur gelyte atnesti ir zvakute uzdegti 
o jis toks pats kaip naujagimis, tik tiek, kad telpa i delna. rankytes tokios mazos o pirsciukai irgi tokie maziukai. akytes uzmerktos. atrode jis toks normaliai issivystes, net nesuprantu kas atsitiko. dar pries dedama i maisiuka pabuciavau ir atsisveikinau verysad.gif   verysad.gif  verysad.gif

labas JJurgitas
neįsivaizduoju, kaip jautiesi, bet po tokių pojūčių, vaizdų manau kad tau turi būti beprotiškai beprotiškai sunku....
laikykis 4u.gif
PS. keista, bet pas mus jau antra mamytė prarado septynioliktą savaitę... ir priežastys neaiškios...
o kada tau JJurgitas atsakymai? o negali pareikalaut kad mažiuką gražintų?
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 09, 11:58)
labas rytas,

kepiau is dideles porcijos (kur 2 pak sviesto, 9 kiausiniai ir dvigubai daugiau vaisiuir riesutu). tai man gavosi 1 didele bleka + 1 keksine. kadangi pyragas iskepe apie 20 val, tai as ji palikau atvest per nakti. o ryte sulaisciau su brendziu, susukau i folija, dar ir ranksluosti ir padejau i lentyna. po 2 savaiciu trauksiu ir vel laistysiu su brendziu.

o jau namai, kad prikvipo ax.gif

turetu but skanus labai. tik bijau kad nesugestu... nu bet gal ne rolleyes.gif

nu vsio - DABAR einu kept.
o papasakok, kaip brendžiu laistei? daug, gausiai?ar tik apšlakstei ar kaip? nu neįsivaizduoju, kaip elgtis... o reikia į foliją ir į rankšluostį vyniot?
nu einu pažiūrėsiu ar visko turiu, jei ne - siūsiu vyrus pardėn dapirkt ir kepsiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 09 lapkričio 2008 - 11:10
QUOTE(STT @ 2008 11 09, 11:08)
l

nu vsio - DABAR einu kept.
o papasakok, kaip brendžiu laistei? daug, gausiai?ar tik apšlakstei ar kaip? nu neįsivaizduoju, kaip elgtis... o reikia į foliją ir į rankšluostį vyniot?
nu einu pažiūrėsiu ar visko turiu, jei ne - siūsiu vyrus pardėn dapirkt ir kepsiu cool.gif

ant didziojo pyrago sulaisciau ~ 100 g brendzio, o ant to maziuko,m tai turbut maziau nei 50 g. tiesiog su saukstu pamazu pyliau ant virsaus ir viskas.
siaip parasyta, kad galima i maisiuka det. bet as nedejau, nes galvoju, kad maisiuke tai tikrai dar supelys. tai ivyniojau i folija ir dar ranksluosciu apsukau. nu man pasirode taip geriausia lotuliukas.gif
dar skaiciau kad galima i sandaru inda. bet as tokio dydzi neturejau schmoll.gif
dar galima i sviestini ar kepimo popieriu, bet irgi manau nelabai tinka, nes jis su laiku vis dreks, o tas popierius viska praleis, tai gali isdziuti verysad.gif
o kai uzmaisysi tesla ir sumaisysi su vaisiais ir riesutais, tai tesla bus labai tirsta ir tik apkibus apie riesutus ir vaisius. tai taip turi buti.

lengvo kepimo 4u.gif
oi kaip pas tave skaniai namai kvepes wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 08, 15:15)
* Aš tau tyliai palinkėsiu, kad baliuje būtų sąmoningi žmonės ir tikiu, kad to klausimo nebus  4u.gif .

** Supratau  biggrin.gif  .  Rezgu planą - vakare nuvežt mažę pas močiutę, o mudu į kavinę pavakarieniaut  wub.gif  - 100 metų nebuvę gal.  Žiūrėsiu, ar pasirašys  tongue.gif  .

Na baliuje buvo supratingi zmones... tik du pkalause kaip as dabar jauciuos... tai del to dziaugiuos... Speju, kad kiti mano mamos klausinejo... bet atsitiko kita beda... kadangi man teko vairuot, tai as negeriau ir apsinuodijau skrandi...tai ir su tuliku bendravau ir .... Seimininkes norejau su zemem sumaisyt... ka do per bruda gamina... Tai po 10 val jau buvom namie... Na bet mano MV uzteko prisisvest nuo 5 iki 10... siandien galva jam skauda... miego truklsta...

QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 09, 10:18)
labas rytas mergaites 4u.gif  kaip sakiau, ryte parasysiu apie save daugiau ax.gif  net nesuprantu kas atsitiko. dar pries dedama i maisiuka pabuciavau ir atsisveikinau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Laikykis mazyte... sunku...
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 09, 12:17)
ant didziojo pyrago sulaisciau ~ 100 g brendzio, o ant to maziuko,m tai turbut maziau nei 50 g. tiesiog su saukstu pamazu pyliau ant virsaus ir viskas.
siaip parasyta, kad galima i maisiuka det. bet as nedejau, nes galvoju, kad maisiuke tai tikrai dar supelys. tai ivyniojau i folija ir dar ranksluosciu apsukau. nu man pasirode taip geriausia lotuliukas.gif
dar skaiciau kad galima i sandaru inda. bet as tokio dydzi neturejau schmoll.gif
dar galima i sviestini ar kepimo popieriu, bet irgi manau nelabai tinka, nes jis su laiku vis dreks, o tas popierius viska praleis, tai gali isdziuti verysad.gif
o kai uzmaisysi tesla ir sumaisysi su vaisiais ir riesutais, tai tesla bus labai tirsta ir tik apkibus apie riesutus ir vaisius. tai taip turi buti.

lengvo kepimo  4u.gif
oi kaip pas tave skaniai namai kvepes wub.gif  wub.gif

ačiū už paaiškinimus
o kodėl tiek mažai brendžio? unsure.gif ten taip parašyta????
o foliją tu nors biškį su adata sudūrei, kad kvapo įeitų ar taip aklinai užsukai ir psio ir į rankšluostį?
vsio - išgrūdau vyrą į pardę, nes vyšnių man pritrūko. parneš džiovintų vyšnių ir kepsiu. o jei nebus IKI tai apseisim ir be jų - nes dar braškių papildomai turiu...
o tu ananasų gabaliukus ir datules, nu didesnius vaisius ta porasme dar perpjaustei ar ne, ar viską suvertei ir maišei?
o paskui ta tešla gal kepdama truputį suskystėjo ir viskas gražu - nesigavo koks trupininis??
nes nuotraukoj tai labai fainai atrodo. pas tave taip pat gavos?

QUOTE(vdapr @ 2008 11 09, 12:17)
Labas rytas
Na baliuje buvo supratingi zmones... tik du pkalause kaip as dabar jauciuos... tai del to dziaugiuos... Speju, kad kiti mano mamos klausinejo... bet atsitiko kita beda... kadangi man teko vairuot, tai as negeriau ir apsinuodijau skrandi...tai ir su tuliku bendravau ir .... Seimininkes norejau su zemem sumaisyt... ka do per bruda gamina... Tai po 10 val jau buvom namie... Na bet mano MV uzteko prisisvest nuo 5 iki 10... siandien galva jam skauda... miego truklsta...

nu joooo - tai kaip suprantu baliukas ni koks....
bet kaip taip žmonės - yra žmogus, kurio gali paklaust, palaikyt jį ir ttt, tai ne - mamos klausinėja, o tik du išdrįso... nesuprantu tokių, nors ir mane tokie supa... bet čia tik mes tai galim suprast...
užuojauta dėl skrandžio , nėr baisesnio baliaus, kai negali daug ir skaniai ir nesirgdama po to prisivalgyt...

o vyrui tai matyt skrandžio neskauda, ania biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 09, 11:25)
ačiū už paaiškinimus
o kodėl tiek mažai brendžio? unsure.gif  ten taip parašyta????
o foliją tu nors biškį su adata sudūrei, kad kvapo įeitų ar taip aklinai užsukai ir psio ir į rankšluostį?
vsio - išgrūdau vyrą į pardę, nes vyšnių man pritrūko. parneš džiovintų vyšnių ir kepsiu. o jei nebus IKI tai apseisim ir be jų - nes dar braškių papildomai turiu...
o tu ananasų gabaliukus ir datules, nu didesnius vaisius ta porasme dar perpjaustei ar ne, ar viską suvertei ir maišei?
o paskui ta tešla gal kepdama truputį suskystėjo ir viskas gražu - nesigavo koks trupininis??
nes nuotraukoj tai labai fainai atrodo. pas tave taip pat gavos?

net nzn ar cia mazai. nes kai skaiciau, tai perpus mazesnei porcijai - 50 g. tai galvoju ant didesnio kiekio uzteks 100 g.
o vaisius visus (isskyrus razinas) pjaustem abu su MB lotuliukas.gif , nes kitaip tai jau labai arkliskai atrodytu manau.
o trupininis tai nesigavo. iskepe labai grazus, toks rudai auksinis wub.gif
o kai nuemiau kepimo popieriu, tai gabaliukas kampo atsuzo, tai paragavau. skonis irgi wub.gif
o folijos nebadziau. nes kai skaiciau tai buvo parasyta, kad laikyti sandariai ipakuota.. nu 2 savaites palaikysiu taip, o paskui ziuresim
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 09, 11:25)
o vyrui tai matyt skrandžio neskauda, ania biggrin.gif

ne jam tik galva skauda... ir kaip visada pagiriom istroskes smileysex.gif , o man noro nera bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 09, 12:39)
net nzn ar cia mazai. nes kai skaiciau, tai perpus mazesnei porcijai - 50 g. tai galvoju ant didesnio kiekio uzteks 100 g.
o vaisius visus (isskyrus razinas) pjaustem abu su MB lotuliukas.gif , nes kitaip tai jau labai arkliskai atrodytu manau.
o trupininis tai nesigavo. iskepe labai grazus, toks rudai auksinis wub.gif
o kai nuemiau kepimo popieriu, tai gabaliukas kampo atsuzo, tai paragavau. skonis irgi wub.gif
o folijos nebadziau. nes kai skaiciau tai buvo parasyta, kad laikyti sandariai ipakuota.. nu 2 savaites palaikysiu taip, o paskui ziuresim

aišku... žiūrėsiu kas gausis
jei kas - tu pirma kepei plius esi garantuoju geresnė kulinarė už mane šimtą kart, tai jei kas - klausiu, ok?
jau eina namo džiovintos vyšnios ir kepimo milteliai - tuoj tuoj maišysiu
QUOTE(vdapr @ 2008 11 09, 12:45)
ne jam tik galva skauda... ir kaip visada pagiriom istroskes  smileysex.gif , o man noro nera  bigsmile.gif  ax.gif

kad mano vyras dabar patroškęs būtų - laiko... saugo medaus mėnesiui po gimdymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 09, 12:16)
aišku... žiūrėsiu kas gausis
jei kas - tu pirma kepei plius esi garantuoju geresnė kulinarė už mane šimtą kart, tai jei kas - klausiu, ok?
jau eina namo džiovintos vyšnios ir kepimo milteliai - tuoj tuoj maišysiu

kas del kulinares, tai jei nebutu geresniu, tai buciau geriausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai megstu pasisukinet virtuvej, bet toki kepini pirma karta kepiau (kad iskepusi dare beveik 2 men reik laikyt), tai net paciai kinkos dreba. nors vizualinis vaizdas tai labai labai jau gavos. ziuresim kaip su tuo skoniu cia bus g.gif ale dar rodos taip ilgai laukt... doh.gif
Papildyta:
as cia ziuriu mes dviese su STT apie pyragus tik kalbam... dar vdapr karts nuo karto pasmezuoja...

o kur visos kitos? aaaa.... ka veikiat????? gal irgi pyragus kepat???? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 09, 13:28)
kas del kulinares, tai jei nebutu geresniu, tai buciau geriausia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai megstu pasisukinet virtuvej, bet toki kepini pirma karta kepiau (kad iskepusi dare beveik 2 men reik laikyt), tai net paciai kinkos dreba. nors vizualinis vaizdas tai labai labai jau gavos. ziuresim kaip su tuo skoniu cia bus g.gif  ale dar rodos taip ilgai laukt... doh.gif
Papildyta:
as cia ziuriu mes dviese su STT apie pyragus tik kalbam... dar vdapr karts nuo karto pasmezuoja...

o kur visos kitos? aaaa.... ka veikiat????? gal irgi pyragus kepat???? tongue.gif

kitos dingusios..joa, mes čia su tavim biggrin.gif
iš manęs kulinarė tai ojoj nekokia, bet gal gausis... nu kai noriu tai padarau rolleyes.gif
o laikyt ne du mėnesius o mėnesį jau - mes ir taip jau vėluojam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 09, 12:46)
kitos dingusios..joa, mes čia su tavim biggrin.gif
iš manęs kulinarė tai ojoj nekokia, bet gal gausis... nu kai noriu tai padarau  rolleyes.gif
o laikyt ne du mėnesius o mėnesį jau - mes ir taip jau vėluojam  lotuliukas.gif

laikyt 1 men ir 16 dienu. oi dar kaip daaaaug doh.gif
o taip noretusi paragaut.. niam niam.. rolleyes.gif

dabar pagalvojau, kad gerai jog iskepiau viena mazesni. pirma ji namuos paragausim pries vaziuodami pas tevukus per Kaledas. jeigu bus valgomas lotuliukas.gif , tada visa ta didziuli vesim ax.gif bigsmile.gif

P.S. STT, o kodel niekada nesimato, kad tu esi prisijungus. pvz kitos tai matos, kas yra, kas skaito ar ka raso. o tave niekad nesimato.. tu cia tai spec pasidarei, kad nesimatytu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balta avyte: 09 lapkričio 2008 - 12:56