Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(STT @ 2008 11 09, 11:08)
labas JJurgitas
*neįsivaizduoju, kaip jautiesi, bet po tokių pojūčių, vaizdų manau kad tau turi būti beprotiškai beprotiškai sunku....
laikykis 4u.gif
**PS. keista, bet pas mus jau antra mamytė prarado septynioliktą savaitę... ir priežastys neaiškios...
***o kada tau JJurgitas atsakymai? o negali pareikalaut kad mažiuką gražintų?

*buvo sunku keleta dienu, dabar jau viskas praeina ir jau susitaikiau su ta mintim verysad.gif nera kada liudeti, mazyliai neleidzia.
** verysad.gif verysad.gif verysad.gif
***sake po 10 dienu, tai antradieni skambinsiu daktarei ir paklausiu ar jau gavo atsakyma. jei bus tai varysiu i trakus pasisneketi su ja del mazylio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 09, 13:28)
as cia ziuriu mes dviese su STT apie pyragus tik kalbam... dar vdapr karts nuo karto pasmezuoja...

o kur visos kitos? aaaa.... ka veikiat????? gal irgi pyragus kepat???? tongue.gif

sveikos kepejos smile.gif . seniai jau koki pyraga kepiau, nelabai megstu konditerij, kazkaip sunkiai gaunas. bet va vakar kepiau pyraga su mesa, tokia man labaiu patinka. o ypac patinka mano vyrui, biggrin.gif ir aisku kuo daugiau mesos.

jjurgitas, sveika. labai labai gaila, kad tau taip nutiko. labai tragiski tavo isgyvenimai. laikykis.
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 09, 13:54)
laikyt 1 men ir 16 dienu. oi dar kaip daaaaug doh.gif
o taip noretusi paragaut.. niam niam.. rolleyes.gif

dabar pagalvojau, kad gerai jog iskepiau viena mazesni. pirma ji namuos paragausim pries vaziuodami pas tevukus per Kaledas. jeigu bus valgomas lotuliukas.gif , tada visa ta didziuli vesim ax.gif  bigsmile.gif

P.S. STT, o kodel niekada nesimato, kad tu esi prisijungus. pvz kitos tai matos, kas yra, kas skaito ar ka raso. o tave niekad nesimato.. tu cia tai spec pasidarei, kad nesimatytu? g.gif

aš tai manau kad ir mes žinok iki Kalėdų nedalaikysim - bus proga Žemynai gimus arba sulaukus savaitėlės arba mėnesiuko blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
uoj, raudonuoju.... jei kas - Kalėdom dar vieną prieš porą savaičių iškepsim doh.gif blush2.gif

joa, aš taip pasidarius.Kai registruojies paspaudi varną ant Invisible ir padaro tave nematomu.

QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 09, 14:06)
*buvo sunku keleta dienu, dabar jau viskas praeina ir jau susitaikiau su ta mintim verysad.gif  nera kada liudeti, mazyliai neleidzia.
** verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
***sake po 10 dienu, tai antradieni skambinsiu daktarei ir paklausiu ar jau gavo atsakyma. jei bus tai varysiu i trakus pasisneketi su ja del mazylio verysad.gif

parašysiu tau į AŽ
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 09, 03:22)
bigsmile.gif  vau - kada keliauji? gal palydėt  lotuliukas.gif
nu kur gi jau nepatiks toks simpatulka, plius dar švelnumas neišpasakytas  ax.gif
o gal jis tau leis anksčiau planuotis, jei pasirašysi cezariui, a?
paklausk? juk pirmi mėnesiukai labai niekas ten nesidarys, paskui plėsis, o laikas tekės ir gis. nu nežinau, aš manau kad po kokių trijų keturių mėnesių galima drąsiai, jei CZ, nebent jei N gimdyt, tada reik laukt tikrai ilgai, kol viskas susistatys

Pas Kravcenka manau apsilankysiu men. begyje. Kadangi gimdymas buvo naturalus, tai reiks palaukti. Labai jau noriu vel nestuke.gif . Bet mano atveju reikia palaukti. Be vasaros tikrai nieko nebus. Pati jauciu koki stresa mano organizmas isgyveno ir kad viskas atsistatineja. Reikia pakenteti. Sakes kaip tokie ivykiai daugiau ar maziau itakoja sveikata. Pvz. : sia savaite pradejau dirbti ir tiek daug streso buvo, akcininku posedis, tai dar vakarojimai iki nakties. Grizau penktadieni namo, tai neatsimenu kaip. Turbut autopilotu blink.gif Visa drebedama su 35 C temperatura, galva plyso is skausmo, valgyti negalejau, nes toks pykinimas buvo. Pradejau net su angelais kalbetis doh.gif Zodziu, kaip po gero baliaus. Turbut taip mano organizmas reaguoja i stresa. Zinoma reikia dar nepamirsti, kad gimdziau pries gerus 2,5 men. Dar mazai laiko nutekejo..

QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 09, 10:18)

Laikykis mazule 4u.gif Laikas galingas dalykas. Niekada nepamirsi, bet skausmas tikrai bus sugyvenamas. Kai praradau savo vaikeli pries pora men. verkdavau kasdien, asaros upemis tekedavo, galvojau net su savimi saskaitas suvesti verysad.gif Bet dabar kazkaip laikausi.
Netektys turi 4 stadijas:
1. Sokas ir esi salyginai rami. 2. Negali patiketi, kad tai tiesa. Negali susitaikyti, kad tu praradai savo kudikeli.3. Perauga i dideli skausma. 4. Pradedi susitaikyti su netektimi. Suvoki, kad jau nieko nepakeisi. Asmeniskai as jauciu skausma ir pradedu jau suvokti, kad nieko nepakeisiu, pradedu taikytis.
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 09, 12:54)
P.S. STT, o kodel niekada nesimato, kad tu esi prisijungus. pvz kitos tai matos, kas yra, kas skaito ar ka raso. o tave niekad nesimato.. tu cia tai spec pasidarei, kad nesimatytu? g.gif

As jau n kartu norejau paklausti, kaip stt nesimato niekada, kad skaito, raso smile.gif Na neveltui STT tongue.gif

QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 09, 13:06)
*buvo sunku keleta dienu, dabar jau viskas praeina ir jau susitaikiau su ta mintim verysad.gif  nera kada liudeti, mazyliai neleidzia.
** verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Teisingai, kad mazyliai mamytei neleidzia liudeti. Nors kitos gali dabar uzpykti ant manes, bet manau, kad kaip gerai kad turite pirmagimius, kurie truputeli prablasko skausma. Zinoma jis nepamatuojamas. Bet kaip sunku netekti pirmagimio taip laukto verysad.gif Pirma patirtis ir tokia zlugdanti verysad.gif Tiesiog griaunanti. Tikiu, kad viskas susitvarkys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 09, 15:03)
Pas Kravcenka manau apsilankysiu men. begyje. Kadangi gimdymas buvo naturalus, tai reiks palaukti. Labai jau noriu vel  nestuke.gif . Bet mano atveju reikia palaukti.

As jau n kartu norejau paklausti, kaip stt nesimato niekada, kad skaito, raso smile.gif Na neveltui STT tongue.gif

o aš manau jei natūralus, kaip tik nereikia daug laukt - nu Kravčenka pasakys - u-tenka kelių ciklų mmm
nebenmt tik dėl streso - turi jaust kad pasiruošus, jei taip nėra - laukt reik
aš laukiau beveik pusantrų metų.... kol pajaučiau kad galiu ir dabar....

jau rašiau rolleyes.gif
Atsakyti
STT kaip pyragas???? Jau kvepia namai??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 09, 15:28)
STT kaip pyragas???? Jau kvepia namai??? ax.gif

pjaustau riešutus

jau tuoj šausiu
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 09, 14:32)
pjaustau riešutus

jau tuoj šausiu

riesutu nereik pjaustyt blink.gif lotuliukas.gif gi sunku doh.gif

nes lazdynai ir mogdolai, kai pjausi pyraga susismulkins, o anakardziai, man bemaisant per puse susluzinejo, nes jie minkstesni mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balta avyte: 09 lapkričio 2008 - 14:39
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 09, 14:03)
Teisingai, kad mazyliai mamytei neleidzia liudeti. Nors kitos gali dabar uzpykti ant manes, bet manau, kad kaip gerai kad turite pirmagimius, kurie truputeli prablasko skausma. Zinoma jis nepamatuojamas. Bet kaip sunku netekti pirmagimio taip laukto verysad.gif Pirma patirtis ir tokia zlugdanti verysad.gif Tiesiog griaunanti. Tikiu, kad viskas susitvarkys verysad.gif

Zinai as ir sakiau po netekties, kad kaip gerai kad turiu maziu... yra i ka isikabinti... tik labai jau pradejau del maziaus pergyvent... keliuos kelis kartus nakti tikrinu ar kvepuoja ir pan... na kaip speju taip as su savim kariauju...
tau tikrai labai sunku...
man sunku kad savo angeliuko negalejau apkabint, palaikyt ant ranku... ech...

Na jo smedtelnu smestelnu... mazius pietu miega... MV gavo ko norejo blush2.gif as vonioj jau pagulejau ramiai...
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 09, 12:28)

o kur visos kitos? aaaa.... ka veikiat????? gal irgi pyragus kepat???? tongue.gif

Aš buvau nubėgus pas kaiminką už upelio tongue.gif . Ple ple pe paplepėjom - vienišaujam abi ( abiejų vyrai ugniagesiai ). Vaikai pažaidė .
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 09, 14:03)

* As jau n kartu norejau paklausti, kaip stt nesimato niekada, kad skaito, raso smile.gif ** Nors kitos gali dabar uzpykti ant manes, bet manau, kad kaip gerai kad turite pirmagimius, kurie truputeli prablasko skausma. . Bet kaip sunku netekti pirmagimio taip laukto verysad.gif

* aš ir visada nematoma (aš kartais prisijungiu darbe (jei koks mokinys neateina į užsiėmimą, tai nelabai norisi, kad matytų žalią taškelį tongue.gif ).
** Milijoną kartų esi teisi . Mano kolegė mokykloj prieš 20 metų neteko vaikiuko gimdydama. Ir kitam leliukui ryžosi tik prieš 7 metus....
Atsakyti
gal galit apsviest mane kas cia do per naujas citavimas su zvaigzdutem? A? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 11 09, 14:54)
gal galit apsviest mane kas cia do per naujas citavimas su zvaigzdutem? A?  g.gif

apie ka tu cia???? g.gif
Atsakyti