Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai silpni?

QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 10:43)
Na, taigi moterys uz tai kovojo ilgus metus. Ir labai gerai!
Nemanau, kad vyrams sunku del to, kad salia esanti moteris nuo jo nepriklausoma. Vyrams sunku gali buti jei ta nepriklausomybe itin pabreziama ir del to net priekaistaujama. Pvz. - koks tu diedas, jei as daugiau uzdirbu...
Tas jautimasis vyru ar ne vyru nuo kitu dalyku priklauso. Jei moteriske ziures i tave kaip i vyra - ir jausies vyru, nesvarbu, kad ji nepriklausoma ar stipri.
Jei ziures i dieda kaip i siuksle - tai jau ka tada daryt, nelaime. Teks kitos ieskotis.
Ale kas is tokios moteriskes, jei zinodama, kad yra stipri, i diedus ziuri kaip i prastesnius padarus.

Kitaip tariant, nuolatiniai kraštutinumai.
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 10 30, 19:06)
Moterys vertina ir gerbia save. Tai vyriškos savybės, manyčiau. Jos kyla karjeros laiptais, vadovauja, uždirba daug pinigų.
Vienoms lemta sutikti, kitoms vis nepavyksta.
Ir skyrybos irgi ko gero normalu.

Nesupratau nieko. Savigarba - vyriška savybė? Save gerbti privalo visi - tiek vyrai, tiek moterys. Taip pat reikia gerbti ir kitus, ko dažnai pasigendama. Tiesa, savigarbos pas lietuvius ne fontanai taip pat.

QUOTE(laureta @ 2008 10 31, 03:55)
Šiuolaikinės moterys vis labiau tampa nepriklausomos nuo vyrų. Šalia tokių moterų vyrams labai sunku. Ar gali vyras jausti vyru šalia stiprios moters? Nemanau. Tai neįmanoma.

Na, tai daryk išvadas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 10:43)
Jei moteriske ziures i tave kaip i vyra - ir jausies vyru, nesvarbu, kad ji nepriklausoma ar stipri.

O kodėl pats vyras negali būti vyru. Man daug kas ką pasako ir žiūri ne taip, bet aš nesikiečiu nuo to. Esu tokia kokia privalau būti, kitaip žuvus. Vieną dieną vyras čia, kitą dieną jis gali būti blondinės glėbį.

QUOTE(dmu @ 2008 10 31, 11:02)
Nesupratau nieko. Savigarba - vyriška savybė? Save gerbti privalo visi - tiek vyrai, tiek moterys. Taip pat reikia gerbti ir kitus, ko dažnai pasigendama. Tiesa, savigarbos pas lietuvius ne fontanai taip pat.
Na, tai daryk išvadas biggrin.gif

Taip taip ir gaunasi. Namie vyras ir žmona gerbia kiekvienas save atskirai, o šiukšlės pačios neišsineša, valgis nepasigamina ir t.t. Prasideda tu daryk, o kitas kodėl aš turiu daryt. doh.gif
Jeigu vyras su savais posakiais, kad aš turiu žmona, tai jai privalu dirbti, o aš esu vyras, tuomet moteriai nieko kito nebelieka, kaip stiprėti ir tvarkytis pačiai.
Mamos augindamos sūnus neleidžia pasireikšti būti vyrais. Valgyt padaryta, drabužiai išplauti, išlyginti, dirbt namuose nieko nereik. doh.gif Tokių dauguma.
Atsakyti
...taigi , supermamos,auginančios sūnaitėlius - auginkite supervyrus smile.gif...kad mano dukrytei būtų iš ko pasirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrealex: 31 spalio 2008 - 15:40
QUOTE(indrealex @ 2008 10 31, 16:39)
...taigi , supermamos,auginančios sūnaitėlius - auginkite supervyrus smile.gif...kad mano dukrytei būtų iš ko pasirinkti mirksiukas.gif

lotuliukas.gif tavo dukrytė tikrai turės vyrą, bus žmona, t.y. mama.
Atsakyti
Yra įvairių charakterių žmonių, yra įvairių šeimos modelių. Ir jeigu šeimoje yra visiems gerai, tai toks šeimos modelis priimtinas ir geras... O dėl vyrų... g.gif
Manau, kad paskutiniu metu moterys labai "vyriškėja" ir savarankiškėja, nuolat kovoja dėl savo lygiaverčių teisiu ir padėties visuomenėje, todėl vyrai analogiškai adaptuojasi, jų "vyriškumas", kietumas mažėja, nes jie turi adaptuotis prie tvirtesnių, "vyreškesnių" moterų... O be to, kaip ir pastebėjote, mamos, paimdamos į rankas tris, o kartais ir visus keturis šeimos kampus į savo rankas, savo vaikus lepina, vaikai praranda savarankiškumą, valios tvirtumą ir savo sukurtoje šeimoje vadovaujasi sau nuo vaikystės įprastu modeliu - "žmona turi būti šeimos centru", o vyrai turi klausytis žmonos nurodymų ir į namus nešti pinigus...
Atsakyti
QUOTE(mindudo @ 2008 10 31, 17:03)
Yra įvairių charakterių žmonių, yra įvairių šeimos modelių. Ir jeigu šeimoje yra visiems gerai, tai toks šeimos modelis priimtinas ir geras... O dėl vyrų...  g.gif
Manau, kad paskutiniu metu moterys labai "vyriškėja" ir savarankiškėja, nuolat kovoja dėl savo lygiaverčių teisiu ir padėties visuomenėje, todėl vyrai analogiškai adaptuojasi, jų "vyriškumas", kietumas mažėja, nes jie turi adaptuotis prie tvirtesnių, "vyreškesnių" moterų... O be to, kaip ir pastebėjote, mamos, paimdamos į rankas tris, o kartais ir visus keturis šeimos kampus į savo rankas, savo vaikus lepina, vaikai praranda savarankiškumą, valios tvirtumą ir savo sukurtoje šeimoje vadovaujasi sau nuo vaikystės įprastu modeliu - "žmona turi būti šeimos centru", o vyrai turi klausytis žmonos nurodymų ir į namus nešti pinigus...

...ir Jūs neauginate sūnaus verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(mindudo @ 2008 10 31, 17:03)
Yra įvairių charakterių žmonių, yra įvairių šeimos modelių. Ir jeigu šeimoje yra visiems gerai, tai toks šeimos modelis priimtinas ir geras... O dėl vyrų...  g.gif

Mindudo, jūs tikrai tikite tuo ką rašote? Na, gerai pasakykite man, kas sąlygoja moterų vyriškėjimą? Kaip jis pasireiškia ir kodėl stirpri moteris gali užauginti tik silpną vaiką? Jei stiprus vyras užaugina stiprų vaiką, logiška manyti, kad taip pat yra ir moterų atveju. Ir man patinka jūsų, kaip vyro minčių eiga: moterys vyriškėja, moterys laiko kampus, moterys auklėja, o vat vyrai tik taikosi prie jų. Anokie čia vyrai. Norėtųsi sakyti mazgotės, bet šiam kartui pakaks pasakyti - ne vyrai, o amžini vaikai. Nu bet gi taip įžeidinėju vaikus, kurie mano manymu vis tik pajėgūs vertinti ir spręsti...

Jo. Teks rimtai pasvąrstyti kas gi yra tas tikrasis vyro vardo vertas vyras. Ar tas kuriam reikalingi nuolatiniai nurodymai, ar tas kuris pajėgus pats svarankiškai spręsti, norėti galiausiai mylėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 31 spalio 2008 - 16:21
QUOTE(salve123 @ 2008 10 31, 17:17)
Mindudo, jūs tikrai tikite tuo ką rašote? Na, gerai pasakykite man, kas sąlygoja moterų vyriškėjimą? Kaip jis pasireiškia ir kodėl stirpri moteris gali užauginti tik silpną vaiką? Jei stiprus vyras užaugina stiprų vaiką, logiška manyti, kad taip pat yra ir moterų atveju. Ir man patinka jūsų, kaip vyro minčių eiga: moterys vyriškėja, moterys laiko kampus, moterys auklėja, o vat vyrai tik taikosi prie jų. Anokie čia vyrai. Norėtųsi sakyti mazgotės, bet šiam kartui pakaks pasakyti - ne vyrai, o amžini vaikai. Nu bet gi taip įžeidinėju vaikus, kurie mano manymu vis tik pajėgūs vertinti ir spręsti...

Galimi du variantai: arba stipri moteris-mama(laiko visus kampus , augina sūnų ir viską daro už jį,tai yra"laiko ir jo visus kampus",vėliau išrenka jam profesiją ir žmoną)užaugina silpną vyrą,arba stipri moteris-mama(laiko visus kampus, bet sūnus pratinamas pats susitvarkyti , pagal amžiaus galimybes pasigaminti valgyti , pats mąsto apie savo ateitį(profesiją,žmoną)) užaugina lygiavertį partnerį
šiuolaikinėms moterims.Beje , net mano senelis(jau miręs) sakydavo,kad moteris turi turėti profesiją(nesvarbu , ar vėliau dirbs , ar ne-įgyti išsilavinimą privalo)ir savo pinigų(žmogus buvo gimęs dvidešimto amžiaus pradžioje)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrealex: 31 spalio 2008 - 16:35
QUOTE(indrealex @ 2008 10 31, 17:30)
Galimi du variantai: arba stipri moteris-mama(laiko visus kampus , augina sūnų ir viską daro už jį,tai yra"laiko ir jo visus kampus",vėliau išrenka jam profesiją ir žmoną)užaugina silpną vyrą,arba stipri moteris-mama(laiko visus kampus, bet sūnus pratinamas pats susitvarkyti , pagal amžiaus galimybes pasigaminti valgyti , pats mąsto apie savo ateitį(profesiją,žmoną)) užaugina lygiavertį partnerį
šiuolaikinėms moterims.Beje , net mano senelis(jau miręs) sakydavo,kad moteris turi turėti profesiją(nesvarbu , ar vėliau dirbs , ar ne-įgyti išsilavinimą privalo)ir savo pinigų(žmogus buvo gimęs dvidešimto amžiaus pradžioje)...

aš pasirinkčiau paskutinį atveją. Silpnas vyras ne man.
Atsakyti
QUOTE(dmu @ 2008 10 31, 11:02)
Kitaip tariant, nuolatiniai kraštutinumai.
Papildyta:

nuolatiniais pavadinti per stipru. Bet tikrai pasitaikantys
Atsakyti
Pažiūrėkite, kiek šiame forume tokių mamyčių, kurių n-tasis vaikas (pagal profilį) - vyras... Tai ko jos dar tikisi, jeigu jau pačios vyrus laiko vaikais?.. O jeigu žmogų devynis kartus pavadinsi kiaule - dešimtą jis pats kriuktelės.
Papildyta:
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 17:44)
nuolatiniais pavadinti per stipru. Bet tikrai pasitaikantys

na, gerai, 95% atvejų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 10 31, 17:37)
aš pasirinkčiau paskutinį atveją. Silpnas vyras ne man.

Norėjau pasakyti , kad ne visais atvejais "stipri moteris" "sukuria" "silpną vyrą".
Atsakyti