Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai silpni?

QUOTE(indrealex @ 2008 10 31, 17:48)
Norėjau pasakyti , kad ne visais atvejais "stipri moteris" "sukuria" "silpną vyrą".

silpnas vyras ateina iš tėvų namų.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 10 31, 17:58)

...taigi...
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 10 31, 16:32)
O kodėl pats vyras negali būti vyru. Man daug kas ką pasako ir žiūri ne taip, bet aš nesikiečiu nuo to. Esu tokia kokia privalau būti, kitaip žuvus. Vieną dieną vyras čia, kitą dieną jis gali būti blondinės glėbį.
Taip taip ir gaunasi. Namie vyras ir žmona gerbia kiekvienas save atskirai, o šiukšlės pačios neišsineša, valgis nepasigamina ir t.t. Prasideda tu daryk, o kitas kodėl aš turiu daryt. doh.gif
Jeigu vyras su savais posakiais, kad aš turiu žmona, tai jai privalu dirbti, o aš esu vyras, tuomet moteriai nieko kito nebelieka, kaip stiprėti ir tvarkytis pačiai.
Mamos augindamos sūnus neleidžia pasireikšti būti vyrais. Valgyt padaryta, drabužiai išplauti, išlyginti, dirbt namuose nieko nereik. doh.gif Tokių dauguma.

1. tai vyrui buti vyru - ka tai reiskia? Gal jam ir atrodo, kad jis vyras, o tik paciai taip neatrodo? Tai reikia issiaiskinti tada, koks turi buti "stiprus vyras"

2. jei siusksles neissinesa del to, kad kiekvienas save gerbia atskirai, tai, mano manymu, vienas kitam rodo ozius. Nieko bendro su savigarba cia nera. Kokia ten savigarba, jei siuksles namie per krastus byra.

3. apie nuomone, kad "as vienas dirbu, o visi kiti aplinkui dinderi musa" jau parasyta klasikoje pas Dzeroma K. Dzeroma. Tai normali beveik kiekvieno zmogaus busena. Tarkim, beveik is visu girdziu, kad jie darbe dirba uz 2 ar uz 3, kai tuo tarpu aplinkiniai durniu volioja. As ir pats taip kartais pasakoju. Tiesiog, vat, taip yra.

Papildyta:
QUOTE(dmu @ 2008 10 31, 17:46)
Pažiūrėkite, kiek šiame forume tokių mamyčių, kurių n-tasis vaikas (pagal profilį) - vyras... Tai ko jos dar tikisi, jeigu jau pačios vyrus laiko vaikais?.. O jeigu žmogų devynis kartus pavadinsi kiaule - dešimtą jis pats kriuktelės.
Papildyta:

na, gerai, 95% atvejų biggrin.gif

Jo, butu idomu suzinoti, kodel jos vyra vaiku vadina. Ar del to, kad valgyt jiems padaro, ar gal i darzeli veda?

ne, manau ne daugiau 20% atveju
Atsakyti
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 18:08)
1. tai vyrui buti vyru - ka tai reiskia? Gal jam ir atrodo, kad jis vyras, o tik paciai taip neatrodo? Tai reikia issiaiskinti tada, koks turi buti "stiprus vyras"

2. jei siusksles neissinesa del to, kad kiekvienas save gerbia atskirai, tai, mano manymu, vienas kitam rodo ozius. Nieko bendro su savigarba cia nera. Kokia ten savigarba, jei siuksles namie per krastus byra.

3. apie nuomone, kad "as vienas dirbu, o visi kiti aplinkui dinderi musa" jau parasyta klasikoje pas Dzeroma K. Dzeroma. Tai normali beveik kiekvieno zmogaus busena. Tarkim, beveik is visu girdziu, kad jie darbe dirba uz 2 ar uz 3, kai tuo tarpu aplinkiniai durniu volioja. As ir pats taip kartais pasakoju. Tiesiog, vat, taip yra.

man tokio mastymo vyrai blush2.gif
1. ar žmona turi aiškintis koks turi būti stiprus vyras. Mama užaugino, tai tegu pasiima atgal.
2. ne šiukšlės per kraštus byra, o tai kad nėra kam šiukšlių kibiro išnešti.
3. kalba eina ne apie aplinkinius, o apie vyro ir moters santykius.
nereikia visko daryti perkeltine prasme.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 10 31, 17:58)

Och, och! Akivaizu, kad supykusi ant savo vyro esi.
O stiprus vyras is kur ateina - is vaiku namu? Internato?

Gal ne i tema, bet visada siulau paziureti i 2 klasikinius kurinius: Auksine zuvele ir Marti.
Auksinej zuvelej diedas bobai suorganizuoja vis kylanti posta, turtus, etc. Ar jis pasidarop nuo to labiau gerbiamas - ne, jis ismetas von i miska. Ir pasikvieciamas tada, kai reikia naujo titulo. (Beje, pasaka atsirado, kai moterys, neva, neturejo jokiu teisiu)

Zemaites, gi, aprasyta istorija atvirkscia. Katre dirba, o Jonas pijokauja, zada per dantis uzvaziuoti, srebia barscius ir miega.

Kuris is siu dvieju vyru tipu yra panasesnis i "Tikra vyra"?
Atsakyti
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 18:21)

Gal ne i tema, bet visada siulau paziureti i 2 klasikinius kurinius: Auksine zuvele ir Marti.
Auksinej zuvelej diedas bobai suorganizuoja vis kylanti posta, turtus, etc. Ar jis pasidarop nuo to labiau gerbiamas - ne, jis ismetas von i miska. Ir pasikvieciamas tada, kai reikia naujo titulo. (Beje, pasaka atsirado, kai moterys, neva, neturejo jokiu teisiu)

Zemaites, gi, aprasyta istorija atvirkscia. Katre dirba, o Jonas pijokauja, zada per dantis uzvaziuoti, srebia barscius ir miega.

Kraštutinumai-grynuoliai.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 10 31, 18:15)
man tokio mastymo vyrai  blush2.gif 
1. ar žmona turi aiškintis koks turi būti stiprus vyras. Mama užaugino, tai tegu pasiima atgal.
2. ne šiukšlės per kraštus byra, o tai kad nėra kam šiukšlių kibiro išnešti.
3. kalba eina ne apie aplinkinius, o apie vyro ir moters santykius.
nereikia visko daryti perkeltine prasme.

1. na, palaukit, jei turite kazkokia stipraus vyro koncepcija - tai ir klokit ant stalo. O tai kazkokia "neuviazke" gaunasi - mano diedas silpnas, bet as neisiaiskinsiu o koks gi turi buti stiprus diedas. Gaunasi, kad - dabartinis blogas, bet nezinau koks butu geras.

2. kai nera kam isnesti - tai ir byra sieuksles per virsu (nebent niekas pas jus negyvena?). Kas primete, tas tegu ir isnesa. Jei abu metet - abu ir neskit. O jei abu nenorit nesti - tai vadinasi abiem oziai uzejo. Vaikams juos isvaro nepedagogiskais metodais, ale ir tokiems suaugusiems nepakenktu. Dar labiau nei vaikams.

3. Siuo atveju sis poziuris galioja ir seimoje. Neabejoju, kad diedas isvadins 50 darbu, kuriuos jis daro seimai.
Papildyta:
QUOTE(indrealex @ 2008 10 31, 18:27)
Kraštutinumai-grynuoliai.

Tai kam idomios pasakos apie viduriniokus...
O tai vis del to - kuris is ju "tikresnis" vyras?
Atsakyti

aš nekalbu apie mano asmeninį gyvenimą.
stiprius vyrus užaugina mažuma mamų.
Atsakyti
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 18:34)
1. na, palaukit, jei turite kazkokia stipraus vyro koncepcija - tai ir klokit ant stalo. O tai kazkokia "neuviazke" gaunasi - mano diedas silpnas, bet as neisiaiskinsiu o koks gi turi buti stiprus diedas. Gaunasi, kad - dabartinis blogas, bet nezinau koks butu geras.

2. kai nera kam isnesti - tai ir byra sieuksles per virsu (nebent niekas pas jus negyvena?). Kas primete, tas tegu ir isnesa. Jei abu metet - abu ir neskit. O jei abu nenorit nesti - tai vadinasi abiem oziai uzejo. Vaikams juos isvaro nepedagogiskais metodais, ale ir tokiems suaugusiems nepakenktu. Dar labiau nei vaikams.

3. Siuo atveju sis poziuris galioja ir seimoje. Neabejoju, kad diedas isvadins 50 darbu, kuriuos jis daro seimai.
Papildyta:

Ne mirksiukas.gif -JIS išvardins penkiasdešimčia darbų DAUGIAU , nei nuveikė žmona šeimos labui(patikrinta kritiniais santykių momentais smile.gif )...
Papildyta:
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 18:34)

Papildyta:

Kadangi , nesiuntinėju vyro į mišką dėl menkniekių ir , kadangi , mano vyras ant sofos snarglių nekrapšto, tai nežinau , kuris iš Jūsų pateiktų berniukų man patiktų labiau mirksiukas.gif
Papildyta:

Abu savaip "patrauklūs" biggrin.gif .Nors persiplėšk biggrin.gif mirksiukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 10 31, 18:34)
aš nekalbu apie mano asmeninį gyvenimą.
stiprius vyrus užaugina mažuma mamų.

atsiprasau, kazkodel taip pasirode...

Reikia pradeti versliuka - kursai jaunoms mamaitems, kaip isugdyti stipru vyra! O tai, va, nepasiruosusios deramai motinystei, stinga teoriniu pradmenu...
Papildyta:
QUOTE(indrealex @ 2008 10 31, 18:45)
Ne mirksiukas.gif -JIS išvardins penkiasdešimčia darbų DAUGIAU , nei nuveikė žmona šeimos labui(patikrinta kritiniais santykių momentais smile.gif )...
Papildyta:

Kadangi , nesiuntinėju vyro į mišką dėl menkniekių ir , kadangi , mano vyras ant sofos snarglių nekrapšto, tai nežinau , kuris iš Jūsų pateiktų berniukų man patiktų labiau mirksiukas.gif
Papildyta:

Abu savaip "patrauklūs" biggrin.gif .Nors persiplėšk biggrin.gif  mirksiukas.gif ...

1. Vat matai!? irodymai pateikti, argumentai issakyti - viskas, vadinasi, vyro pusej teisybe... 50 darbu daugiau - tai ne juokas. Apie save as irgi taip pat galvoju. Ir ne kritiniais atvejais o beveik kasdien.

2. toj pasakoj, beje, dieda siunte miskan ne menkniekiu, o tiesiog isvare gyventi - kad po akimis nesipainiotu.

3. a, tai tikro vyro idealas tada jau formuojasi - toks diedas, kuris viena diena zmonele imperatore padaro ir akysna nelenda, kitoj dienoj siek tiek tarpuragin uzvaziuoja, trecioj - vel imperatoriene.
Papildyta:
Apie tarpuragi perkeltine prasme parasiau, siaip, esu kategoriskai pries fiznio poveikio priemones. Cia tokia pastaba.
Atsakyti
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 19:33)

Reikia pradeti versliuka - kursai jaunoms mamaitems, kaip isugdyti stipru vyra! O tai, va, nepasiruosusios deramai motinystei, stinga teoriniu pradmenu...

nemanau kad susidomėtų, greičiau nedorėle išvadintų.
Atsakyti
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 19:33)

Papildyta:
1. Vat matai!? irodymai pateikti, argumentai issakyti - viskas, vadinasi, vyro pusej teisybe... 50 darbu daugiau - tai ne juokas. Apie save as irgi taip pat galvoju. Ir ne kritiniais atvejais o beveik kasdien.

2. toj pasakoj, beje, dieda siunte miskan ne menkniekiu, o tiesiog isvare gyventi -  kad po akimis nesipainiotu.

3. a, tai tikro vyro idealas tada jau formuojasi - toks diedas, kuris viena diena zmonele imperatore padaro ir akysna nelenda, kitoj dienoj siek tiek tarpuragin uzvaziuoja, trecioj - vel imperatoriene.
Papildyta:
Apie tarpuragi perkeltine prasme parasiau, siaip, esu kategoriskai pries fiznio poveikio priemones. Cia tokia pastaba.
Vieną dieną imperatorė , kitą dieną vergė...pusiausvyra,harmonija...
Atsakyti