QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 18:34)
1. na, palaukit, jei turite kazkokia stipraus vyro koncepcija - tai ir klokit ant stalo. O tai kazkokia "neuviazke" gaunasi - mano diedas silpnas, bet as neisiaiskinsiu o koks gi turi buti stiprus diedas. Gaunasi, kad - dabartinis blogas, bet nezinau koks butu geras.
2. kai nera kam isnesti - tai ir byra sieuksles per virsu (nebent niekas pas jus negyvena?). Kas primete, tas tegu ir isnesa. Jei abu metet - abu ir neskit. O jei abu nenorit nesti - tai vadinasi abiem oziai uzejo. Vaikams juos isvaro nepedagogiskais metodais, ale ir tokiems suaugusiems nepakenktu. Dar labiau nei vaikams.
3. Siuo atveju sis poziuris galioja ir seimoje. Neabejoju, kad diedas isvadins 50 darbu, kuriuos jis daro seimai.
Papildyta:
Tai kam idomios pasakos apie viduriniokus...
O tai vis del to - kuris is ju "tikresnis" vyras?
Ne

-JIS išvardins penkiasdešimčia darbų DAUGIAU , nei nuveikė žmona šeimos labui(patikrinta kritiniais santykių momentais

)...
Papildyta:
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 18:34)
1. na, palaukit, jei turite kazkokia stipraus vyro koncepcija - tai ir klokit ant stalo. O tai kazkokia "neuviazke" gaunasi - mano diedas silpnas, bet as neisiaiskinsiu o koks gi turi buti stiprus diedas. Gaunasi, kad - dabartinis blogas, bet nezinau koks butu geras.
2. kai nera kam isnesti - tai ir byra sieuksles per virsu (nebent niekas pas jus negyvena?). Kas primete, tas tegu ir isnesa. Jei abu metet - abu ir neskit. O jei abu nenorit nesti - tai vadinasi abiem oziai uzejo. Vaikams juos isvaro nepedagogiskais metodais, ale ir tokiems suaugusiems nepakenktu. Dar labiau nei vaikams.
3. Siuo atveju sis poziuris galioja ir seimoje. Neabejoju, kad diedas isvadins 50 darbu, kuriuos jis daro seimai.
Papildyta:
Tai kam idomios pasakos apie viduriniokus...
O tai vis del to - kuris is ju "tikresnis" vyras?
Kadangi , nesiuntinėju vyro į mišką dėl menkniekių ir , kadangi , mano vyras ant sofos snarglių nekrapšto, tai nežinau , kuris iš Jūsų pateiktų berniukų man patiktų labiau
Papildyta:
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2008 10 31, 18:21)
Och, och! Akivaizu, kad supykusi ant savo vyro esi.
O stiprus vyras is kur ateina - is vaiku namu? Internato?
Gal ne i tema, bet visada siulau paziureti i 2 klasikinius kurinius: Auksine zuvele ir Marti.
Auksinej zuvelej diedas bobai suorganizuoja vis kylanti posta, turtus, etc. Ar jis pasidarop nuo to labiau gerbiamas - ne, jis ismetas von i miska. Ir pasikvieciamas tada, kai reikia naujo titulo. (Beje, pasaka atsirado, kai moterys, neva, neturejo jokiu teisiu)
Zemaites, gi, aprasyta istorija atvirkscia. Katre dirba, o Jonas pijokauja, zada per dantis uzvaziuoti, srebia barscius ir miega.
Kuris is siu dvieju vyru tipu yra panasesnis i "Tikra vyra"?
Abu savaip "patrauklūs"

.Nors persiplėšk

...