QUOTE(taram-param @ 2009 03 18, 11:27)
Manau, kad Lorena24 tą ir norėjo pasakyti, kad vyrai yra stipresni už moteris (ne tik fiziškai). Taip ir turi būti, nes moterys pasaulį perkošia per savo jausmų ir nuojautų filtrą, o vyrai dažnai viską mato taip kaip yra, be jokių išvedžiojimų ar prasmės ieškojimų. Kaip tu įsivaizduoji tą buvimą po padu? Jeigu nusileidi, atsisakai kažko dėl kito žmogaus, kartais neišsakai visko ko galvoji? Manau visais laikais buvo ir stipriu vyrų (tiek morališkai, tiek fizižkai) ir buvo tokių, kuriuos tos pabaisos iš mazgočių planetos veisia. Tik XXI a. moterys labai daug ir viešai apie tai kalba, taip ir atrodo, kad tokių daugiau. Man asmeniškai nėra kaip nors nemalonu pripažinti, kad mano vaikinas yra daug stipresnis už mane visomis prasmėmis, dėl to tikrai nesijaučiu po padu. Jei tau nepriimtini tokie santykiai - keiti juos, o į kitų porų gyvenimą neįlįsi, gal tik tau iš šalies atrodo, kad kažkas po padu.
Man kitų porų gyvenimas nėra labai įdomus. Jeigu anas gali taip gyventi, vadinasi jam gerai. Juk esam skirtingi.
Nepakeičiamų žmonių nėra.