Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai silpni?

QUOTE(tetukas1982 @ 2009 04 09, 13:55)

Kuom skiriasi vyro ir moters atsakomybės?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 09, 13:52)
Kiekvienas turi galvoti tik apie save.

Medinukas pats apie save taip pat?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 09, 13:58)
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 04 09, 13:55)

Kuom skiriasi vyro ir moters atsakomybės?

Ji skirsis tuom kiek mes manysim kad skiriasi? Jei galvosim kad nesiskirai reiskias taip ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2009 04 09, 13:58)
Nebent tai, kad aš sau patinku tokia, kokia esu, nepaisant to, ką apie mane mano aplinkiniai, laikote feminizmu g.gif Bet šiaip. Ne, aš nesu feministė. Man vyrai patinka ir aš juos gerbiu, saugau ir tausoju biggrin.gif

Eikit sau, rimtai? Jūs nustebtumėt, sužinojęs, apie ką galvoja moterys... bet tiek to. Jūsų teisė tuos atsakomybių sunkumus paskirstyti, kaip norit 4u.gif

P.S.: Gal tada reiktų papildyti "atsakomybių" sąrašą... Na, kas turi galvoti apie vyrus, moteris, vaikus, tėvus, senelius, naminius gyvūnus, o kur dar visi materialiai išreikšti dalykai - kas turi galvoti apie namus, mašinas, keliones...

Ne kaip noriu, o kaip mano manymu yra. Galima vardinti iki apakimo, tačiau mano manymu vyro atsakomybė didesnė, tam jis ir vyras.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 09, 14:03)
Medinukas pats apie save taip pat?

Jis nieko kito ir nedaro.
Papildyta:
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 04 09, 14:04)
Ji skirsis tuom kiek mes manysim kad skiriasi? Jei galvosim kad nesiskirai reiskias taip ir yra.

Geras atsakymas. Tačiau nepakankamas. Ar jūs taikote savo atsakomybės supratimą kitiems žmonėms? Pvz savo žmonai?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 09, 14:08)
Papildyta:

Geras atsakymas. Tačiau nepakankamas. Ar jūs taikote savo atsakomybės supratimą kitiems žmonėms? Pvz savo žmonai?

Ka reiškia taikote? Vadinkit mane tu, o tai kaip kreipiasi maloniai jauciuosi nejaukiai.
Is manes reikalavo atsakomybes, is zmonos manau taipogi buvo to reikalaujama, todel mes abu reikalaujame to is kitų.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 09, 14:08)

Tačiau atsakomybę už jį jaučiat?
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 09, 14:04)
tačiau mano manymu vyro atsakomybė didesnė, tam jis ir vyras.

Kiekvienam savos "bėdos" didžiausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2009 04 09, 14:14)
Kiekvienam savos "bėdos" didžiausios 4u.gif

Aš nekalbu apie savo bėdas.Nors manau galėčiau ir neklysčiau.
Kalbu apskritai. Ir imu kaip pavyzdį šeimą, kurioje išties paprastai žmona atsako už vaikus, na dar tvarką namie, o vyras dažniausiai yra pagrindinis maitintojas, tad ne tik už vaikų bet ir žmonos gerovę atsako.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 09, 14:24)
Ir imu kaip pavyzdį šeimą, kurioje išties paprastai žmona atsako už vaikus, na dar tvarką namie, o vyras dažniausiai yra pagrindinis maitintojas, tad ne tik už vaikų bet ir žmonos gerovę atsako.

Ar tai reiškia, kad bet kuri moteris, tapusi žmona gali reikalauti iš bet kurio vyro, kad jis išlaikytų ją ir vaikus? Čia jei kalbam "apskritai"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 09, 14:43)
Ar tai reiškia, kad bet kuri moteris, tapusi žmona gali reikalauti iš bet kurio vyro, kad jis išlaikytų ją ir vaikus? Čia jei kalbam "apskritai"? smile.gif

Ne, tai reiškia kad ta atsakomybė išeina iš visuomenės požiūrio į vyrą kaip šeimos(taigi ir vaikų motinos) maitintoją ir iš paties vyro suvokimo, jog tikras vyras turi privalėti galėti išlaikyti. Va kaip susakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 04 09, 14:58)
Ne, tai reiškia kad ta atsakomybė išeina iš visuomenės požiūrio į vyrą kaip šeimos(taigi ir vaikų motinos) maitintoją ir iš paties vyro suvokimo, jog tikras vyras turi privalėti galėti išlaikyti. Va kaip susakiau  biggrin.gif

Bet tai, kad tikriausiai 90 proc moterų dirba, taigi vyrai šeimos neišlaiko. Ar tai reiškia, kad vyrai nejaučia atsakomybės?
Atsakyti