QUOTE(pusk @ 2008 11 24, 18:41)
Beatuk, o kodel tu pilna pilvo technicka darai? Kas tau su juo ten negerai- ar po gimdymu ar visad pilvas nekoks buwo??? Siaip visa normalaus kuno sudejimas tik pilvas nekoks ??? Kuo jis tau kliuna ???
Mane neramina mintis ar tas rieb siurbimas man duos norima rezultata..., gal reikejo pataupyt pilvo plastikai....nzn , bet jau sutarta, tai sutarta...gal gydytojas butu parekomendaves kitaip....Ar visom 2 sav pries operac reikia nutraukt visokiu vaistu vartojima ??? Man kaip tycia dar reik uzbaigt antibiotiku gerima, tai pergyvenu kad kraujo tyr nebutu blogas po antibiotiku kurso
Na ka, matau kad reikia pasakoti visa istorija. Manau gal kazkiek atsakysiu ir tavo klausima. Kai buvau jauna dar

turejau sveikai plokscia pilvuka, bet kadangi mano aplinkoj buvo plokstesniu tai save isivaizdavau stambiau nei buvo realybeje. Po pirmo nestumo turejo praeiti net 3 metai, kol pilvas susitvarke, bet ne visai kaip buvo iki tol. As galejau ir su tokiu gyventi ir nesioti drabuzius be problemu. Po antrojo nestumo pilvas pasidare kaip mano mamos. Si karta buvo pilvas didziulis, nors ir priaugau tik 13kg. Manau tai ir genai padare savo, nes pas mano mama, pas mociute pilvai labai dideli ir tokia gresme matau jau sau. Mano pilvas atrodo taip: is priekio ant jo daug riebalu sankaupu, o is sonu ne tiek daug, kiek daug laisvos odos

as esu normalaus kuno sudejimo, stambiu kaulu, bet lasinuku nedaug palygint.
Pilva tvarkau, nes jis man kliuna dabar kaip nzn kas. kai stoviu jis atsikises ir atrodo kad as gal kokiam 5-6 nestumo menesyj, o kai atsisedu tai jis pasikabina ant kelniu ir ju dirzu, ant apatiniu sudarydamas didele rauksle kuri sviecia is tolo ir man gadina gyvenima. Per ji labai sunku prisitaikyti kelnes, apie ilgi jau nekalbu (man visas reikia trumpinti), nes kojom gerai viskask, o per liemeni ar per pilva netika ir nesusisega ir tt.
Sakai tave neramina ar tai duos koki rezultata ? Tai priklauso nuo tavo pilvo bukles ir ka tu nori daryti. O kaip jis atrodo pas tave ? As is pradziu masciau daryti tik nusiurbima, bet gerai pergalvojus ir dar karta gerai pergalvojus, nutariau daryti dar daugiau, nes tik tai duos ilgalaiki ir norima rezultata, nors ir su randu. As esu svarstykle ir sprendimus darau apgalvotai, labai retai klystu padariusi sprendima. Esu isitikinusi savo pasirinkimo teisingumu, nes atsigrezus i savo mamos puses genetine puse, tai matau savo ateiti jose. O kas sutarta, tai galima pakeisti jei dar nevelu, o pinigeliu s kazkaip gauti ir per viena narkoze padaryti norima rezultata. Taip ir pigiau iseina juk !
QUOTE(mama2004 @ 2008 11 24, 21:38)
Mazas hemoglobinas, mazai leukocitu ir slapime rado baltymo. Jauciu nusidietinau
Eina sau, atsargiai reik ir ne per daug
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2008 11 25, 07:48)
ne visu vaistu vartojima reikia nutraukt, tik aspirino, nes jis mazina kraujo kresuma. o siaip gi paziurek toj instrukcijoj parasyta net, kad jei vartojate kokius nors vaistus, operacijos diena juos isgerkite, jei gydytojas nenurodo kitaip.. na kazkaip panasiai parasyta

tai vadinas gali tu tuos vaistus gert
Jo, man irgi instrukcijoj parasyta kad negerti vaistu su aspirino sudetim. As pvz irgi vartoju kaikuriuos vaistus, tai chirurgas parase, kad ryta tu vaistu negerciau, o po op. ryte butinai gerciau ir vel.