Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(Eleina @ 2008 11 25, 08:48)
nepergyvenk  mirksiukas.gif itakos paciai kraujo sudeciai tai tikrai antibiotikai neturi. be to - ne visu vaistu vartojima reikia nutraukt, tik aspirino, nes jis mazina kraujo kresuma. o siaip gi paziurek toj instrukcijoj parasyta net, kad jei vartojate kokius nors vaistus, operacijos diena juos isgerkite, jei gydytojas nenurodo kitaip.. na kazkaip panasiai parasyta  rolleyes.gif tai vadinas gali tu tuos vaistus gert  mirksiukas.gif  4u.gif

Aciu, nuraminai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 11 25, 21:25)

PUSK, pas mane irgi tie kumpiukai nugaros apačioje visą gyvenimą buvo, - nedideli, B net gailėjo jų, bet gadino man reikalą su drabužiais ir liemenį trumpino  verysad.gif  Po siurbimo nebeliko jų - figūra iškart grakštesnė pasidarė, kelnės visos ant klubų laikosi, o ne ant tų kumpių  doh.gif

Tai va kad mano figurai - kaip tik dabartine mada-kai rubai nuo papu plateja ir poilgiai....Bet kaip uzknisa, kaip igrysta vis maskuot ta vienintele vieta...ir pardeje labiausiai susinervinu, nes rubai, kurie patiktu parodo mano defekta blink.gif Mano mama maskuoja nesiodama liemenes ir svarkelius, bet man dar ne 60 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 11 25, 20:25)
Na va, kokia tu ryžtinga - šaunuolė  thumbup.gif Aš tai prieš S.V. iš gėdos numirčiau dėl tokios operacijos  blush2.gif  biggrin.gif
Po siurbimo nebeliko jų - figūra iškart grakštesnė pasidarė, kelnės visos ant klubų laikosi, o ne ant tų kumpių  doh.gif

O kodel sakai, kad pries Viksriuka numirtum is gedos ? nesupratau del ko?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 11 25, 22:33)
O kodel sakai, kad pries Viksriuka numirtum is gedos ? nesupratau del ko?

Na, kaip supratau, tai kartu su pilveliu ir su nusiurbimu tau darys ir tą mazgelių šalinimą... Gal kažką ne taip supratau g.gif
O kai pabendrausi, suprasi mane, kodėl man gėda būtų smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 25 lapkričio 2008 - 20:52
Jo jo, viska kartu. Hmmmm ... na dabar tai jau tikrai idomu, ir kodel ci ataip ?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 11 26, 00:15)
Jo jo, viska kartu. Hmmmm ... na dabar tai jau tikrai idomu, ir kodel ci ataip ?!  g.gif

Gal čia aš tiesiog per jautriai reaguoju ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 11 25, 20:49)
Na, kaip supratau, tai kartu su pilveliu ir su nusiurbimu tau darys ir tą  mazgelių šalinimą... Gal kažką ne taip supratau  g.gif
O kai pabendrausi, suprasi mane, kodėl man gėda būtų smile.gif

cia kai pabendrausi su V turi omeny?
blyn man irgi geda butu, nesvarbu ar V ar ABC koks nors doh.gif lotuliukas.gif jei mirtinai nereikes, tai niekada ir nedarysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2008 11 25, 21:23)
O kada tau numatyta operacija????

Gruodzio 4. Buvau vakar ligoninej ir pasidariau issamius tyrimus...laaaabai issamius lotuliukas.gif ryt zinosiu atsakymus. Net skydliauke paechoskopavo thumbup.gif Sake skydliauke grazi, lygi. Slapima rytoj nesiu pakartojimui. Turiu dar siuntima ir bendram kraujo tyrimui poliklinikoje, bet nezinau ar eiti jei ligonineje viska padariau g.gif
Jauciu eisiu ir Bagdonui nesiu geriausia varianta lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 11 26, 09:50)
cia kai pabendrausi su V turi omeny?
blyn man irgi geda butu, nesvarbu ar V ar ABC koks nors  doh.gif  lotuliukas.gif jei mirtinai nereikes, tai niekada ir nedarysiu  blush2.gif

Na va, man irgi panašiai - nebent tas ABC būtų seniukas kokis arba moteriškė ax.gif tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 11 26, 09:14)
Na va, man irgi panašiai - nebent tas ABC būtų seniukas kokis arba moteriškė  ax.gif  tongue.gif

Bet tai trukdo man ... o uz tai praso 1000lt, tai dabar ir abejoju delsios kainos, nes manau kad tai brangu g.gif ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 11 26, 11:49)
Bet tai trukdo man ... o uz tai praso 1000lt, tai dabar ir abejoju delsios kainos, nes manau kad tai brangu  g.gif ar ne ?

Taip, bepigu mums blevyzgoti, kai viskas ok "tam gale". Suprantu, kad kai yra šia problema, būtina pašalinti.
Operacijos šitos kainų nežinau privačiame sektoriuje. Valstybinėje ligoninėje būtų nemokama, aišku, chirurgui į kišenę kažkiek reikėtų įdėti.
Tavo vietoje tiesiog pasidomėčiau keliose privačiose klinikose, kiek tai kainuotų. Čia svarbiausias veiksnys - kad su ta pačia narkoze padarys. O jei po to darysies atskirai, vėl nauja narkozė, vėl organizmui krūvis sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 11 26, 10:01)
Taip, bepigu mums blevyzgoti, kai viskas ok "tam gale". Suprantu, kad kai yra šia problema, būtina pašalinti.
Operacijos šitos kainų nežinau privačiame sektoriuje. Valstybinėje ligoninėje būtų nemokama, aišku, chirurgui į kišenę kažkiek reikėtų įdėti.
Tavo vietoje tiesiog pasidomėčiau keliose privačiose klinikose, kiek tai kainuotų. Čia svarbiausias veiksnys - kad su ta pačia narkoze padarys. O jei po to darysies atskirai, vėl nauja narkozė, vėl organizmui krūvis sad.gif

ir turbut automatiskai brangiau iseis jei atsikirai daryt...
o siaip manau gal nera taip labai daug tas tukstantis g.gif g.gif jei man tikrai tikrai labai trukdytu, ar labai jau negera butu, tai nepagaileciau 1000. bet tempciau iki negalejimo blush2.gif
Atsakyti
tai ar as teisingai supratau,kad nera tokiu,kas darytu vilniuje tokia operacija?
ka daryti,man?
Atsakyti