QUOTE(Eleina @ 2008 11 25, 15:41)
aha, gal biski ne taip perskaiciau

bet jei sakai kad praktiskai tas pats kas po cezario, tai vadinas nelabai baisu
Ne, tikrai nebaisu
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2008 11 25, 16:05)
sveiki.merginos kur jus man patartumete vilniuje nueiti konsultacijai,del nusiurbimo?
ir gal kokiu foto turit savo ar ne paziureti,kiek maz daug sverete pres ir po operacijos,aciu.
Apie vilniečius siurbėjus jokios patikrinto info neturiu, deja

Aš po operacijos 2 kg mažiau sveriu, nors nuėmė visai nedaug riebaliukų - bendroje sumoje su skysčiais apie litrą
QUOTE(Beatuk @ 2008 11 25, 16:08)
Tai as teisingai nusiteikineju save, kad nieko nematysisu ir gulesiu lovoj tik. O pati galejai is lovos tasikelti ir iki wc nueiti, atsistoti nuo klozeto ir tt? Kur tau pagalbos reikejo? Ar skauda pjuvi ar skauda pilva visa, tau juk irgi siuvo pilvo raumenis,ane?
Na, man pirmomis dienomis buvo didelis diskomfortas su tais buteliais visur tąsytis (kur išveda drenukus skysčių nutekėjimui) - nes dalis jų pro vieną pusę išvesti, dalis pro kitą. Dar turi žiūrėti, kad besivartydama lovoje jų nenutrauktum (kas man su vienu gavosi

). Pilvo raumenis tempė bambos srityje, - tikrai pirmomis dienomis tiesiog negali labai išsitiesti, grakščiai vaikščioti. Negali čiaudėti normaliai, kosėti, nes skauda.
Stenėti wc irgi skauda

Ligoninėje duoda stiprių nuskausminamųjų, tai viską apmalšina. Bambą labiausiai tempdavo ir skaudėdavo namuose. Bet skausmas kenčiamas, tik nakčiai pirmas dienas dar gerdavau nuskausminamuosius, po to jau natūraliai pamiršdavau tą skausmiuką
Man didžiausią diskomfortą sudarė dar ir tas, kad ligoninėje gulint išsivystė neuralginis toks skausmas - gal nuo siurbimo (nes padirgina ten nervų šakneles), o gal nuo to, kad supūtė po operacijos

Žiauriai skaudėdavo kvėpuoti - pečius laužė, krūtinės srity viduje buvo kaip sumušta. Kaip žuvytė gulėdavau lovoje ir žiopčiodavau, nes negalėdavau giliai įkvėpti iš skausmo

Jei to skausmo nebūtų buvę, išvis būčiau viena parvairavus iš Kauno Vilniun.
Dar galvoju, kad tau diskomforto gali pridėti ta kita operacija, apie kurią čia minėjai

O gal persigalvojai?..
QUOTE(Thierry @ 2008 11 25, 17:35)
mano randeliai beveik simetriski, tai tai keistai atrodo viduryje nugaros
Išbals ir nesimatys po to