Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 11 25, 13:16)
Kalbėjau apie pilvo plastiką.

aha, gal biski ne taip perskaiciau rolleyes.gif bet jei sakai kad praktiskai tas pats kas po cezario, tai vadinas nelabai baisu biggrin.gif
Atsakyti
sveiki.merginos kur jus man patartumete vilniuje nueiti konsultacijai,del nusiurbimo?
ir gal kokiu foto turit savo ar ne paziureti,kiek maz daug sverete pres ir po operacijos,aciu.
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 11 25, 13:04)
čia gal labiau šiaip vienokio ar kitokio lygio diskomfortas - stojantis, judant, miegant, vartantis. Ten pagimdai ir kitą dieną jau geriau jautiesi, jei viskas tvarkoje. O čia atvirkščiai - operacijo metu nieko nejauti, bet užtat po to kelias dienas pusiau invalidė būni  tongue.gif

Tai as teisingai nusiteikineju save, kad nieko nematysisu ir gulesiu lovoj tik. O pati galejai is lovos tasikelti ir iki wc nueiti, atsistoti nuo klozeto ir tt? Kur tau pagalbos reikejo? Ar skauda pjuvi ar skauda pilva visa, tau juk irgi siuvo pilvo raumenis,ane?
Papildyta:
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2008 11 25, 14:05)
ir  gal  kokiu  foto  turit  savo  ar  ne paziureti,kiek  maz  daug  sverete  pres ir  po  operacijos,aciu.

Esme ne svoryje, o apimtyse mirksiukas.gif Svoris gali likti ir nepakites, kaip ir apimtys beje nedaug, taciau drabuziai daug graziau atrodys ant taisyto kuno
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 11 25, 14:08)
Tai as teisingai nusiteikineju save, kad nieko nematysisu ir gulesiu lovoj tik. O pati galejai is lovos tasikelti ir iki wc nueiti, atsistoti nuo klozeto ir tt? Kur tau pagalbos reikejo? Ar skauda pjuvi ar skauda pilva visa, tau juk irgi siuvo pilvo raumenis,ane?
Papildyta:
Esme ne svoryje, o apimtyse  mirksiukas.gif  Svoris gali likti ir nepakites, kaip ir apimtys beje nedaug, taciau drabuziai daug graziau atrodys ant taisyto kuno

drinks_cheers.gif siurbimas tikrai nera svorio metimui skirtas ax.gif
Atsakyti
atleiskit as ne taip parasiau,bet gal vilnietes pasidalins kur kas dare,aciu.
as zinot ko bijau ar nebus taip kad netoligiai issiurbs ir po to su guzais kokia liksiu.as pradzioi tik virs keliu noriu padailinti ir slaunis,veliau gal pilva ir sonus.
o siaip paleidzia is kart po operacijos,ar dar pasilieki ten ?
dekoju
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2008 11 25, 14:48)
atleiskit  as  ne  taip  parasiau,bet  gal  vilnietes  pasidalins  kur  kas  dare,aciu.
as  zinot  ko  bijau  ar  nebus  taip  kad  netoligiai  issiurbs ir  po  to  su  guzais  kokia  liksiu.as  pradzioi  tik  virs  keliu  noriu  padailinti  ir  slaunis,veliau  gal  pilva  ir  sonus.
o  siaip  paleidzia  is  kart  po  operacijos,ar  dar  pasilieki  ten ?
dekoju

siaip buna kad nelygumu isryskeja, tada daro korekcijas. retas atvejis kad pasidaro tokia komplikacija, kad jau neislyginsi ax.gif
ivairiai - kai kur palaiko para, kai kur gal dvi, o kitur ta pacia diena paleidzia man regis.
Atsakyti
as visos temos neskaiciau,o jus jau daret tokia operacija?
gal vilniuje?
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2008 11 25, 12:07)
pas mane yra randeliai apie 7-10 mm like po laparoskopijos (aisku tu klausei apie siurbima, ale panasus turetu but sitie) - tai vos iziuriu  ax.gif

radau kad darete o kas cia tokio per laparoskopijos?
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 11 25, 12:21)
žiūrėk, atsargiai su MEPIFORM pleistrais - duok randams pakvėpuoti.

Jau nusisiplesiau, maniau bus patogiau, bet....
Dermatix man labiau smile.gif
mano randeliai beveik simetriski, tai tai keistai atrodo viduryje nugaros g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 11 25, 15:41)
aha, gal biski ne taip perskaiciau  rolleyes.gif bet jei sakai kad praktiskai tas pats kas po cezario, tai vadinas nelabai baisu  biggrin.gif

Ne, tikrai nebaisu smile.gif

QUOTE(INGRIDIK81 @ 2008 11 25, 16:05)
sveiki.merginos  kur  jus  man  patartumete  vilniuje  nueiti  konsultacijai,del  nusiurbimo?
ir  gal  kokiu  foto  turit  savo  ar  ne paziureti,kiek  maz  daug  sverete  pres ir  po  operacijos,aciu.

Apie vilniečius siurbėjus jokios patikrinto info neturiu, deja sad.gif
Aš po operacijos 2 kg mažiau sveriu, nors nuėmė visai nedaug riebaliukų - bendroje sumoje su skysčiais apie litrą g.gif

QUOTE(Beatuk @ 2008 11 25, 16:08)

Na, man pirmomis dienomis buvo didelis diskomfortas su tais buteliais visur tąsytis (kur išveda drenukus skysčių nutekėjimui) - nes dalis jų pro vieną pusę išvesti, dalis pro kitą. Dar turi žiūrėti, kad besivartydama lovoje jų nenutrauktum (kas man su vienu gavosi doh.gif tongue.gif ). Pilvo raumenis tempė bambos srityje, - tikrai pirmomis dienomis tiesiog negali labai išsitiesti, grakščiai vaikščioti. Negali čiaudėti normaliai, kosėti, nes skauda. Stenėti wc irgi skauda biggrin.gif Ligoninėje duoda stiprių nuskausminamųjų, tai viską apmalšina. Bambą labiausiai tempdavo ir skaudėdavo namuose. Bet skausmas kenčiamas, tik nakčiai pirmas dienas dar gerdavau nuskausminamuosius, po to jau natūraliai pamiršdavau tą skausmiuką smile.gif

Man didžiausią diskomfortą sudarė dar ir tas, kad ligoninėje gulint išsivystė neuralginis toks skausmas - gal nuo siurbimo (nes padirgina ten nervų šakneles), o gal nuo to, kad supūtė po operacijos doh.gif Žiauriai skaudėdavo kvėpuoti - pečius laužė, krūtinės srity viduje buvo kaip sumušta. Kaip žuvytė gulėdavau lovoje ir žiopčiodavau, nes negalėdavau giliai įkvėpti iš skausmo sad.gif Jei to skausmo nebūtų buvę, išvis būčiau viena parvairavus iš Kauno Vilniun. cool.gif
Dar galvoju, kad tau diskomforto gali pridėti ta kita operacija, apie kurią čia minėjai ax.gif O gal persigalvojai?..

QUOTE(Thierry @ 2008 11 25, 17:35)
mano randeliai beveik simetriski, tai tai keistai atrodo viduryje nugaros  g.gif

Išbals ir nesimatys po to smile.gif

Atsakyti
Ne ne, nepersigalvojau ir nepersigalvosiu jau !!! smile.gif
Atsakyti
Aciu Beatuk...idomu buwo isgirst tavo istorija mirksiukas.gif ... Man tai abejoju ar butu dare plastika- mane zudo sonai ties liemeniu -vadinamos "ausys"...Buvau ir esu sportuojanti, bet niekad gyvenime negalejau nesioti kelniu zemesniu juosmenu ar trumpesnes bliuskytes...zodziu kadangi tai man skaudi tema nuo 18m, tai matyt abejoju ar pades nusiurbimas, nes kitokios saves nemaciau ir tiek g.gif Kaip bebutu rizikuosiu, nes tikiu kad blogiau nebus...Beje mano atveju irgi bus paveldimumas- mano mama visai normali, bet be liemens ir (ar) su desrom aplink ji..
Papildyta:
QUOTE(mama2004 @ 2008 11 24, 22:38)
Mazas hemoglobinas, mazai leukocitu ir slapime rado baltymo. Jauciu nusidietinau  doh.gif

O kada tau numatyta operacija????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusk: 25 lapkričio 2008 - 20:24
QUOTE(Beatuk @ 2008 11 25, 20:03)
Ne ne, nepersigalvojau ir nepersigalvosiu jau !!! smile.gif

Na va, kokia tu ryžtinga - šaunuolė thumbup.gif Aš tai prieš S.V. iš gėdos numirčiau dėl tokios operacijos blush2.gif biggrin.gif

PUSK, pas mane irgi tie kumpiukai nugaros apačioje visą gyvenimą buvo, - nedideli, B net gailėjo jų, bet gadino man reikalą su drabužiais ir liemenį trumpino verysad.gif Po siurbimo nebeliko jų - figūra iškart grakštesnė pasidarė, kelnės visos ant klubų laikosi, o ne ant tų kumpių doh.gif

Atsakyti