QUOTE(mama2004 @ 2008 12 02, 11:23)
Niu, siandien jauciuos geriau

ryte dar atsibudau su temperatura, bet pati nukrito ir jauciuos jau kaip zmogus. "pridaviau" krauja. Ryt bus atsakymai...itariu liaukocitai bus virs normos

Na, ziuresim ka ryt daktariukas pasakys...juk teoriskai poryt operacija, o man cia tokios nesamones daros
Pandute , mano nuomone, jei tikrai dar planuojat leliuka, tai pakentek dar su ta operacija. As uz tave jaunesne, bet vaiku nebeplanuojam, tai del to ir ryzaus. Pas mane taip pat labai daug striju (jos net kirksnyse, o ant pilvo tai dar kokius 7 cm virs bambos tesias) ir as puikiai suprantu, kad jus visu nepanaikins, bet bent jau nekabos tas pilvas mano. Dabar vaizdas tragiskas...ypac numetus siek tiek svorio. Lasiniu ant pilvo nera, o kai atsisedu pasidaro gelbejimosi ratas. Aptemptu rubu negaliu nesioti, nes matos ta oda kabanti
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 02, 14:22)
Oijj, tai fainai tada. Odel to venu neradimo tai man panasiai gresia

, nes ju nesimato pas mane. Kada tau op ?
Zinai, pirmiausiai tau patarciau pasigimdyti norimus vaikus, nes paskui pilvas ir vel toks gali pasidaryti.
Papildyta:
Del foto, tai nzn ar kuri dris pasirodyti viesai, nors as tai pritariu siai idejai ir galiu pati pasirodyti jei tik tokiu bus daugiau !!!
vat mane stabdo tas ,kad nezinau ar noresiu dar vaiko,dabar atrodo po kokiu penkiu metu gal,bet gal po penkiu metu vel sakysiu gal dar veliau,o vaiksciosiu ir toliau su tokiu polvu,bet manau dar kazkiek palauksiu,ir ziuresiu kaip bus
o del foto ko bijot rodyt juk uztenka pilvo sryti nufotkint,as buvau idejus i sm bet nebepamenu kurioj temoj,jei atrasiu fotika idesiu paisrodyt kiek turiu odos ir striju,o ju tai net ant liasku yra ,vidines liasku puses,uzpakalio
imesk BEATUK savo pilvuka