Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(mama2004 @ 2008 12 01, 08:14)
Mergaites, tuoj kauksiu  verysad.gif akilo temperatura, jauciuos tokia lengvai apspardyta  doh.gif Biamba, kaip pasveikti per 3 dienas  blink.gif Pasveiksiu!!!! Bet ryt tyrimus kraujo dar norejau pakartot  doh.gif Zodziu, lieka tik nusisauti. Mama pradejo karkset, kad gal nelemta  verysad.gif

Jei eini i darba, tai tavo vietoj daryciau viska kad neiti i darba ax.gif Susikaupk ir gerk kokius nors priesgripinius ar na tuos kur reik pasidaryti karsta arbata. Sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 01, 09:42)
Jei eini i darba, tai tavo vietoj daryciau viska kad neiti i darba  ax.gif  Susikaupk ir gerk kokius nors priesgripinius ar na tuos kur reik pasidaryti karsta arbata. Sveik  4u.gif

Neinu, su maziuku dar namie sedziu. Geriu teraflu, purskiu gerkle ju joxu (nors nelabai man kazka ir skauda, tiesiog sunkiai juciuosi ir tiek). Arbata su citrina ir t.t. Tik, kad mano banditai nelabai pagulet leidzia. Dabar vyras isveze juos i poliklinika (dicki nuo rytojaus jau i darza leisiu), tai naudojuos proga lotuliukas.gif doh.gif Galeciau pas mama vaziuot, bet as ten pavargstu labiau negu namie viena budama, ten namai visiskai vaikam nepritaikyti lotuliukas.gif
Nu zodziu, pasveiksiu...niekur as nedingsiu, per stipriai as to noriu thumbup.gif Tik nezinau kaip su rytojaus tyrimais daryti g.gif Jauciu vistiek kraujas koki uzdegima rodys...per viena diena kazi ar iseis sutvarkyt save lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 12 01, 08:14)
Mergaites, tuoj kauksiu  verysad.gif akilo temperatura, jauciuos tokia lengvai apspardyta  doh.gif Biamba, kaip pasveikti per 3 dienas  blink.gif Pasveiksiu!!!! Bet ryt tyrimus kraujo dar norejau pakartot  doh.gif Zodziu, lieka tik nusisauti. Mama pradejo karkset, kad gal nelemta  verysad.gif

lygiai tas pats ir man. ir jau antra karta. dabar dar plius masina siandien neuzsivede,teks remontuot, neaisku kiek pinigu sukisiu, jau irgi kas zino, sako kad nelemta.
Atsakyti
O as snd likau subadyta- nerado venu-dure i plastaka, tai tik is 3-io kart bego kraujas biggrin.gif , bet kraujo tyrimas puikus- operacija ivyks...Kaip niekad visi aplink man kala i galva kokia as perkarus kudena g.gif o kai vyras suzinos doh.gif lotuliukas.gif

Mama2004- laikykis, butinai issikapstyk- mudviem bus smagiau sveikti po proceduru mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,as jau 8metus turiu po gymdimo kabanti pilva,kuris ivare dideli kompleksa,o dar tos prakeiktos strijos,labai noriu pasinaikinti pilva,kad kabancia oda ir strija panaikint jau reik daryt sieneliu korekcija?as tai bijau labiausiai kad pasidarysiu operacija o manes netenkins vaizdas,nes bus didelis randas ir vis tiek liks strijos,kuriu nekenciu,nes ju pas mane visur ir nemanau kad jas visas isnaikins.norejau paklaust kiek jum visoms mazdaug metu?na man 28m bet as tokia baile ,kad iki siol neapsisprendziu darytis operacijos,negaliu ziuret i pilva ir vyrui jis negrazus,na net ir vaikas sake slykstus,bet nesu turejusi operacijos,as jos taip bijau ,vis galvoju jei neatsikelsiu,ar kas nors blogai bus,as kai nivizuha tai amziais kas nors nutinka,va ta pana kur klaipedoje su nosies operacija ivyko nelaime,ji mano pazystama,galvoju o jei ir man taip bus,del grozio gulsiu po skaplpeliu ir bus taip pat,,,,ir dar stabdo vaikas,dabar atrodo kad jei turesiu vaika dar viena ,tai po keliu metu,bet jei darysiu operacija,vistiek pilvas po nestumo issitampys ir bus veltui pinigai,nu nezinau kodel as taip ieskau visokiu minusu,gal tikrai baimes akys dideles,gaila kad jusu foto nera,noreciau palygint kokios jus esat kad ryztates operacijai,nes mano tikrai vaizdelis baisus,vien paziurejus i tas strijas,gal as del ju labiausiai ir nervinuos,kad ju vis tiek nepasalins ir neverta kankintis,padekit apsisprest
Atsakyti
Niu, siandien jauciuos geriau tongue.gif ryte dar atsibudau su temperatura, bet pati nukrito ir jauciuos jau kaip zmogus. "pridaviau" krauja. Ryt bus atsakymai...itariu liaukocitai bus virs normos verysad.gif Na, ziuresim ka ryt daktariukas pasakys...juk teoriskai poryt operacija, o man cia tokios nesamones daros doh.gif

Pandute , mano nuomone, jei tikrai dar planuojat leliuka, tai pakentek dar su ta operacija. As uz tave jaunesne, bet vaiku nebeplanuojam, tai del to ir ryzaus. Pas mane taip pat labai daug striju (jos net kirksnyse, o ant pilvo tai dar kokius 7 cm virs bambos tesias) ir as puikiai suprantu, kad jus visu nepanaikins, bet bent jau nekabos tas pilvas mano. Dabar vaizdas tragiskas...ypac numetus siek tiek svorio. Lasiniu ant pilvo nera, o kai atsisedu pasidaro gelbejimosi ratas. Aptemptu rubu negaliu nesioti, nes matos ta oda kabanti blush2.gif
Atsakyti
Pandute, manau kad operacija tikrai nepanaikins striju. net ne manau, o zinau. jei nepasalins butent tos odos, strijos vistiek liks.
as uz tave vyresne, vaiku net nezinau ar planuoju, bet nusiurbima vistiek darysiuos. sako jokios itakos neturi busimiems nestumams. aisku, pas mane bent po pirmo nestumo tai ir strijos nei vienos neatsirado, todel tikiuosi kad gal neatsiras ir po antro, jei toks apskritai bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2008 12 01, 19:40)
[color=blue][i]O as snd likau subadyta- nerado venu-dure i plastaka, tai tik is 3-io kart bego kraujas  biggrin.gif , bet kraujo tyrimas puikus- operacija ivyks...

Oijj, tai fainai tada. Odel to venu neradimo tai man panasiai gresia doh.gif , nes ju nesimato pas mane. Kada tau op ?

QUOTE(pandutė @ 2008 12 02, 08:07)
sveikutes,as jau 8metus turiu po gymdimo kabanti pilva,kuris ivare dideli kompleksa,o dar tos prakeiktos strijos,labai noriu pasinaikinti pilva,kad kabancia oda ir strija panaikint jau reik daryt sieneliu korekcija?as tai bijau labiausiai kad pasidarysiu operacija o manes netenkins vaizdas,nes bus didelis randas ir vis tiek liks strijos,kuriu nekenciu,nes ju pas mane visur ir nemanau kad jas visas isnaikins.norejau paklaust kiek jum visoms mazdaug metu?na man 28m bet as tokia baile ,kad iki siol neapsisprendziu darytis operacijos,negaliu ziuret i pilva ir vyrui jis negrazus,na net ir vaikas sake slykstus,bet nesu turejusi operacijos,as jos taip bijau ,vis galvoju jei neatsikelsiu,ar kas nors blogai bus,as kai nivizuha tai amziais kas nors nutinka,va ta pana kur klaipedoje su nosies operacija ivyko nelaime,ji mano pazystama,galvoju o jei ir man taip bus,del grozio gulsiu po skaplpeliu ir bus taip pat,,,,ir dar stabdo vaikas,dabar atrodo kad jei turesiu vaika dar viena ,tai po keliu metu,bet jei darysiu operacija,vistiek pilvas po nestumo issitampys ir bus veltui pinigai,nu nezinau kodel as taip ieskau visokiu minusu,gal tikrai baimes akys dideles,gaila kad jusu foto nera,noreciau palygint kokios jus esat kad ryztates operacijai,nes mano tikrai vaizdelis baisus,vien paziurejus i tas strijas,gal as del ju labiausiai ir nervinuos,kad ju vis tiek nepasalins ir neverta kankintis,padekit apsisprest

Zinai, pirmiausiai tau patarciau pasigimdyti norimus vaikus, nes paskui pilvas ir vel toks gali pasidaryti.
Papildyta:
Del foto, tai nzn ar kuri dris pasirodyti viesai, nors as tai pritariu siai idejai ir galiu pati pasirodyti jei tik tokiu bus daugiau !!!
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 12 02, 11:23)
Niu, siandien jauciuos geriau  tongue.gif ryte dar atsibudau su temperatura, bet pati nukrito ir jauciuos jau kaip zmogus. "pridaviau" krauja. Ryt bus atsakymai...itariu liaukocitai bus virs normos  verysad.gif Na, ziuresim ka ryt daktariukas pasakys...juk teoriskai poryt operacija, o man cia tokios nesamones daros  doh.gif

Pandute , mano nuomone, jei tikrai dar planuojat leliuka, tai pakentek dar su ta operacija. As uz tave jaunesne, bet vaiku nebeplanuojam, tai del to ir ryzaus. Pas mane taip pat labai daug striju (jos net kirksnyse, o ant pilvo tai dar kokius 7 cm virs bambos tesias) ir as puikiai suprantu, kad jus visu nepanaikins, bet bent jau nekabos tas pilvas mano. Dabar vaizdas tragiskas...ypac numetus siek tiek svorio. Lasiniu ant pilvo nera, o kai atsisedu pasidaro gelbejimosi ratas. Aptemptu rubu negaliu nesioti, nes matos ta oda kabanti  blush2.gif

QUOTE(Beatuk @ 2008 12 02, 14:22)
Oijj, tai fainai tada. Odel to venu neradimo tai man panasiai gresia doh.gif , nes ju nesimato pas mane. Kada tau op ?
Zinai, pirmiausiai tau patarciau pasigimdyti norimus vaikus, nes paskui pilvas ir vel toks gali pasidaryti.
Papildyta:
Del foto, tai nzn ar kuri dris pasirodyti viesai, nors as tai pritariu siai idejai ir galiu pati pasirodyti jei tik tokiu bus daugiau !!!

vat mane stabdo tas ,kad nezinau ar noresiu dar vaiko,dabar atrodo po kokiu penkiu metu gal,bet gal po penkiu metu vel sakysiu gal dar veliau,o vaiksciosiu ir toliau su tokiu polvu,bet manau dar kazkiek palauksiu,ir ziuresiu kaip bus
o del foto ko bijot rodyt juk uztenka pilvo sryti nufotkint,as buvau idejus i sm bet nebepamenu kurioj temoj,jei atrasiu fotika idesiu paisrodyt kiek turiu odos ir striju,o ju tai net ant liasku yra ,vidines liasku puses,uzpakalio
imesk BEATUK savo pilvuka
Atsakyti
Aš dar tikrai lelių turėsiu, bet tai bus po gerų 5 metų, tai kodėl tuos 5 metus nepavaikščiojus gražiu pilvu rolleyes.gif Man jis trugdė gyventi, dabar jaučiuosi 100 kart geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2008 12 02, 15:45)
Aš dar tikrai lelių turėsiu, bet tai bus po gerų 5 metų, tai kodėl tuos 5 metus nepavaikščiojus gražiu pilvu  rolleyes.gif  Man jis trugdė gyventi, dabar jaučiuosi 100 kart geriau  thumbup.gif

jei as tureciau tiek pinigu ,kad galeciau kas kelis metus daryti pilvo operacija,aisku daryciaus dabar
na o cia mano pilvas,po to tikiuosi kitu paneliu irgi nuotraukyciu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 02, 16:46)
jei as tureciau tiek pinigu ,kad galeciau kas kelis metus daryti pilvo operacija,aisku daryciaus dabar
na o cia mano pilvas,po to tikiuosi kitu paneliu irgi nuotraukyciu
user posted image

Mano pilvas dar baiseėsnis uz tavo, bet fotikas issikroves, tai tingiu kelt sikna nuo kompo lotuliukas.gif Beje tavo strijos nedaug virs bambos pakilusios...darant pilvo plastika yra pjaunama virs bambos, tai tau butu tik kokie 2 cm striju virs rando.

O as nors jauciuosi ir geriau, taciau laikos visa diena 37,7 doh.gif verysad.gif Jau pradedu susitaikyti, kad teks operacija kelti i sausi verysad.gif
Atsakyti