Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

[quote=mama2004,2008 12 02, 16:00]
Mano pilvas dar baiseėsnis uz tavo, bet fotikas issikroves, tai tingiu kelt sikna nuo kompo lotuliukas.gif Beje tavo strijos nedaug virs bambos pakilusios...darant pilvo plastika yra pjaunama virs bambos, tai tau butu tik kokie 2 cm striju virs rando.
gaila kad neturi foto,nes as neisivaizduoju kaip pas kitas atrodo pilvai,kai nesu macius tai man atrodo kaip pas mane baisiau nebuna,tai jei man darytu sieneliu korekcija,pasalintu oda nuo pilvo ir tu striju nebesimatytu?as bandziau oda itempt kaip atordytu po operacijos,tai jos dar baisiau gaunas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 02 gruodžio 2008 - 17:25
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 02, 15:22)
Oijj, tai fainai tada. Odel to venu neradimo tai man panasiai gresia doh.gif , nes ju nesimato pas mane. Kada tau op ?

man liko 3 d. iki operacijos ph34r.gif ....ziauriai baisu, tai stengiuos kuo daugiau dirbt, kad negalvociau apie tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2008 12 02, 20:45)

man liko 3 d. iki operacijos  ph34r.gif ....ziauriai baisu, tai stengiuos kuo daugiau dirbt, kad negalvociau apie tai  doh.gif

as tau pavydziu ,kad busi grazi,o nepavydziu ,nes zinau kaip as bijociau,infarkta gauciau vien atsigulus ant operacinio stalo
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2008 12 02, 20:45)

man liko 3 d. iki operacijos  ph34r.gif ....ziauriai baisu, tai stengiuos kuo daugiau dirbt, kad negalvociau apie tai  doh.gif

Man liko 2sav ir 2dienos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 02, 22:25)
Man liko 2sav ir 2dienos  rolleyes.gif

o man net nezinau kiek dienu lotuliukas.gif siaip tai penkios, bet kai pastaruoju metu gyvenime viskas taip neprognozuojama, tai nieko negaliu garantuot doh.gif
pandute, bet selma labai gerai sako - kodel penkis metus nepavaiksciot graziu pilvu ax.gif be to juk negali but tikra kad po kito gimdymo tikrai vel jis pabloges rolleyes.gif
mano pilvas atrodo geriau blush2.gif na gal del to kad nera striju. bet uztat yra celiulitas unsure.gif doh.gif ir jis dar isryskes po siurbimo doh.gif einu paieskot gal rasiu kur fotke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 12 03, 08:07)
o man net nezinau kiek dienu  lotuliukas.gif siaip tai penkios,  bet kai pastaruoju metu gyvenime viskas taip neprognozuojama, tai nieko negaliu garantuot  doh.gif
pandute, bet selma labai gerai sako - kodel penkis metus nepavaiksciot graziu pilvu  ax.gif be to juk negali but tikra kad po kito gimdymo tikrai vel jis pabloges  rolleyes.gif
mano pilvas atrodo geriau  blush2.gif na gal del to kad nera striju. bet uztat yra celiulitas  unsure.gif  doh.gif ir jis dar isryskes po siurbimo  doh.gif einu paieskot gal rasiu kur fotke  blush2.gif

nes as bijau rizikuot,pasidarysiu dabar ,o pinigu ir taip reiktu paskola imt,o jei pastodama grysiu vel i tokia pat bukle,as labiausiai noriu operacijos del striju,kad nuemus odos gabala,ju per pus pamazetu,bet nemanau kad labai jau ju pamazetu,nes pas mane ju visur yra ,nezinau is kurios puses cia reiktu imt ta oda,del to ir bijau kad po operacijos rezultatais galiu nusivilti,nes mano kompleksas yra tos strijos
Atsakyti
mano pilvas biggrin.gif po to isimsiu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 12 03, 10:09)
mano pilvas  biggrin.gif po to isimsiu  rolleyes.gif
user posted image

Nu mano labai panasus vaizdelis...tik be auskariuko (laaaabai grazu mirksiukas.gif )...Zadu iki operacijos nufotkinti ir as....gal ikelsiu (jei isdrysiu ax.gif )...
Atsakyti
Palaukit ir neisttrinkit pilvuku, po pietu ikelsiiu ir as !
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 03, 10:39)

sakai paroda darysim ? lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 12 03, 09:09)
mano pilvas  biggrin.gif po to isimsiu  rolleyes.gif
user posted image

ka cia operuot reik?man toki pilva,numirciau is laimes
Papildyta:
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 03, 10:39)

ir tu neistrink,nes grysiu tik vakare,noresiu pamatyt,jauciu uz mano baisesniu nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
ei mergiotes, necituokit mano zinutes su pilvu doh.gif dabar du lapai pilni pilvu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pandute, cia riebalu sluoksnis ant pilvo. o daryt kaip tik ir riuosiuos riebalu nusiurbima rolleyes.gif gal is sono geriau matytus, bet uzteks sitos foto unsure.gif mirksiukas.gif
Atsakyti