Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(Eleina @ 2008 12 03, 11:21)
ei mergiotes, necituokit mano zinutes su pilvu  doh.gif dabar du lapai pilni pilvu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pandute, cia riebalu sluoksnis ant pilvo. o daryt kaip tik ir riuosiuos riebalu nusiurbima  rolleyes.gif gal is sono geriau matytus, bet uzteks sitos foto  unsure.gif  mirksiukas.gif

bus kuom grozetis tongue.gif
man tokio pilvo uztektu ,iki pilnos laimes
[
kaip istrinti man savo pilvo foto??????/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 03 gruodžio 2008 - 11:32
QUOTE(pandutė @ 2008 12 03, 11:30)

zinai kaip ten sako - kuo daugiau turi, tuo daugiau nori doh.gif lotuliukas.gif o jei rimtai tai zinok gal cia nuotraukoj tik duaigua maziua normaliai atrodo - siaip tai pobaisis. o kai sedziu dar ir rinkes atsiranda, zodziu reik pasidaryt butinai ta siurbima. dabar laukiu atsakymo is klinikos, ar nieko tokio jei sloga man ir geriau aktifed vaistus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2008 12 03, 11:31)
[
kaip istrinti man savo pilvo foto??????/

ji reiktu trint is to puslapio kur esi idejus mirksiukas.gif isimt nuotrauka is ten tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 12 03, 11:32)
zinai kaip ten sako - kuo daugiau turi, tuo daugiau nori  doh.gif  lotuliukas.gif o jei rimtai tai zinok gal cia nuotraukoj tik duaigua maziua normaliai atrodo - siaip tai pobaisis. o kai sedziu dar ir rinkes atsiranda, zodziu reik pasidaryt butinai ta siurbima. dabar laukiu atsakymo is klinikos, ar nieko tokio jei sloga man ir geriau aktifed vaistus  unsure.gif

kaip as noriu savo slykstynes atsikratyt,bet jauciu kad man baime operacijai ,didesne nei noras turet grazu pilva,bijau velniskai operacijos,man apgamus salino,vos nepabegau nuo stalo,ka sneket apie operacine,des kauke ir nusoksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 03, 11:34)
kaip as noriu savo slykstynes atsikratyt,bet jauciu kad man baime operacijai ,didesne nei noras turet grazu pilva,bijau velniskai operacijos,man apgamus salino,vos nepabegau nuo stalo,ka sneket apie operacine,des kauke ir nusoksiu doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif itariu kai des tai jau nepajegsi sokinet lotuliukas.gif
o ko konkreciai tu bijai? as pvz bijau narkozes. baisiai bijau. siaubingai. nors pries tai dvi turejus ir nebijojau, o dabar kaip nenormali bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 12 03, 11:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif itariu kai des tai jau nepajegsi sokinet  lotuliukas.gif
o ko konkreciai tu bijai? as pvz bijau narkozes. baisiai bijau. siaubingai. nors pries tai dvi turejus ir nebijojau, o dabar kaip nenormali bijau  unsure.gif

as ir bijau labiausiai narkozes,nes nesu jos turejusi,bijau komplikaciju ,kad atsikelsiu kokia suparalyzuota ar dar kas nors bus,bijau ,jei neuzmigsiu ir prades ten pjaustyt,bijau nezynomybes,pas mane kai migrena yra tai is vis ten reik pasakyt kai des narkoze,kad kas nors ne butu,kai nera operave tai ir bijau,ypac kai dar tai pazystamai su ta nosim taip nutiko,nenoriu kad man taip butu
Papildyta:
nu istryniau ta foto tam puslapi,rodo cia vistiek,kaip ten trint tada
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 03, 11:40)
as ir bijau labiausiai narkozes,nes nesu jos turejusi,bijau komplikaciju ,kad atsikelsiu kokia suparalyzuota ar dar kas nors bus,bijau ,jei neuzmigsiu ir prades ten pjaustyt,bijau nezynomybes,pas mane kai migrena yra tai is vis ten reik pasakyt kai des narkoze,kad kas nors ne butu,kai nera operave tai ir bijau,ypac kai dar tai pazystamai su ta nosim taip nutiko,nenoriu kad man taip butu
Papildyta:
nu istryniau ta foto tam puslapi,rodo cia vistiek,kaip ten trint tada

neberodo bent man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 12 03, 11:44)
neberodo bent man  mirksiukas.gif

tai gerai,kam cia reikejo jau pamate,o kitiem nebutina
Atsakyti
o mano operacija atidedama sausiui ... jei pasveiksiu verysad.gif man kiausides uzdegimas. Dabar leisiu i vena antibiotikus. Jei nepade, tai guldys verysad.gif Taip, kad angel_sadangel.gif o ryt turejo but operacija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 12 03, 12:33)
o mano operacija atidedama sausiui ... jei pasveiksiu  verysad.gif man kiausides uzdegimas. Dabar leisiu i vena antibiotikus. Jei nepade, tai guldys  verysad.gif Taip, kad  angel_sadangel.gif o ryt turejo but operacija  verysad.gif

unsure.gif unsure.gif verysad.gif uzjauciu unsure.gif blyn ale vat buna gyvenime tokiu negeru sutapimu unsure.gif verysad.gif gydykis, sveik ir viskas bus gerai friends.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 12 03, 12:33)
o mano operacija atidedama sausiui ... jei pasveiksiu  verysad.gif man kiausides uzdegimas. Dabar leisiu i vena antibiotikus. Jei nepade, tai guldys  verysad.gif Taip, kad  angel_sadangel.gif o ryt turejo but operacija  verysad.gif

nu kaip nepasiseke,bet gal taip turejo buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai gaila, kad tau taip isejo, bet manau taip reikejo matyt. As manau, kad nieks neatsitinka veltui mirksiukas.gif

O stai ir mano "augintinis" :
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na, na, tai kur jus dingot, kai jau rodausi tai pasislepti uzsimanet, ane ? smile.gif
Atsakyti