Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

Aciu Eleina uz sveikinimus thumbup.gif
I darba nuvairavau, bet issedejau tik 2 val- per sunku sedet dar....tai visoms patarimas - darytis proceduras atostogu metu mirksiukas.gif
Eleina- gerai,kad nukelei operacija- po to visai neiseina koset, juoktis (skausminga lab)- jau tikrai butinai turi pasveikt...
mama2004- nzn del kontraceptiku...skamba nekaip kad be menesiniu juos pradetum gert- nezinau ar juos nutraukus iskart susergi...
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 12 08, 12:04)
Mergaites, kazi labai nuskriausciau organizma (ir ar suveiktu toks fintas) kad dabar - nesulaukus menesiniu - pradeciau kontraceptikus ir tada prasirgciau sausio pradzioj mazdaug?  4u.gif Chaltura aisku, bet ka padarysi  lotuliukas.gif itariu jei pasakyciau savo ginekologei toki dalykeli, tai gauciau pylos  doh.gif tada galeciau iskart po sesijos i operacija zingsniuoti  g.gif

gal ir nelabai nuskriaustum, bet as kazkaip nebuciau linkus forsuot tokiu dalyku dirbtinai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2008 12 08, 12:15)
Aciu Eleina uz sveikinimus thumbup.gif
I darba nuvairavau, bet issedejau tik 2 val- per sunku sedet dar....tai visoms patarimas - darytis proceduras atostogu metu mirksiukas.gif
Eleina- gerai,kad nukelei operacija- po to visai neiseina koset, juoktis (skausminga lab)- jau tikrai butinai turi pasveikt... 
mama2004- nzn del kontraceptiku...skamba nekaip kad be menesiniu juos pradetum gert- nezinau ar juos nutraukus iskart susergi...

tai vat as ir pati dziaugiuosi, nes kazkaip dar buvo mintis gal man cia psichologiskai is baimes tie skausmai ir kosuliai, bet nors ir nukeliau, atsipuciau, bet kosulys nepraejo unsure.gif o dar ir skauda nugaroj vienam sone virsuj kazko unsure.gif zodziu bandysiu kazkaip gydytis iki termino doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o gal zinot kaip pagreitinti menesiniu prasidejima? man kita ketvirtadieni op.,tai kaip jau ir reiktu susirgti g.gif O kodel jus visos taip apie susisrgima snekat?neoperuoja sirgimo metu? man tai niekas net neuzsimine del to, tai jei ne jus tai ir nezinojus buciau kad negalima sirgti tuo metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 08, 14:10)
Merginos, o gal zinot kaip pagreitinti menesiniu prasidejima? man kita ketvirtadieni op.,tai kaip jau ir reiktu susirgti  g.gif  O kodel jus visos taip apie susisrgima snekat?neoperuoja sirgimo metu? man tai niekas net neuzsimine del to, tai jei ne jus tai ir nezinojus buciau kad negalima sirgti tuo metu  doh.gif

koki konkreciai sirgima turi omeny? g.gif
pvz jei yra temperatura, geri vaistus, kosulys ar siaip nelabai gera bendra savijauta, tai tokiu atveju operacija geriau atidet. nes ji nera gyvybiskai svarbi, kad reiktu ja butinai atlikt. geriau palauk meto, kai jausies puikiai ir tada ja darytis,
o jei turi omeny menesines, tai manes, kai registravausi konkreciai datai, iskart paklause - ar nebus ju tuo metu. as kadangi zinojau ta dalyka, kad paprastai geriau daryt ne mmm metu, todel ir data planavau tokia, kad tikrai ju nebutu. o siaip tai paskutini karta kai kalbejau, sake svarbu nebutu pacios pirmos dienos. jei jau i gala tai kaip ir nesvarbu.. nors is kitos puses - tai man paciai butu nemalonu. nehigieniska kazkaip blush2.gif juk ir kateterizuoja daznai pusle, ir be to po op. maza kad taip blogai jausiuos, tai dar reiks galvot apie ana gala doh.gif na zodziu man butu nepriimtina per mmm darytis. gal kitoms kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Na taip, apie menesiniu, kai plauki kraujais hihihi.gif Na, bet kaip jas paskatinti, kad prasidetu anksciau?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 08, 18:25)
Na taip, apie menesiniu, kai plauki kraujais hihihi.gif Na, bet kaip jas paskatinti, kad prasidetu anksciau?

Na, aš vienintelį būdą su citrinom ir vitaminu C esu girdėjusi smile.gif Nežinau, kiek jis veiksmingas g.gif
Kelios mano pažįstamos mmm susirgo pirmą dieną po operacijos - iš streso. Tikrai nebuvo nuo to labai blogiau, tačiau organizmui ir taip didelis šokas, netenkama kažkiek kraujo op. metu, o čia dar tas sunkinantis veiksnys doh.gif

Dėl kateterio - jo nestato (bent jau pas kauniečius).

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 12 08, 16:41)
Na, aš vienintelį būdą su citrinom ir vitaminu C esu girdėjusi smile.gif Nežinau, kiek jis veiksmingas  g.gif

O kaip cia reikia elgtis ?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 08, 15:10)
Merginos, o gal zinot kaip pagreitinti menesiniu prasidejima? man kita ketvirtadieni op.,tai kaip jau ir reiktu susirgti  g.gif  O kodel jus visos taip apie susisrgima snekat?neoperuoja sirgimo metu? man tai niekas net neuzsimine del to, tai jei ne jus tai ir nezinojus buciau kad negalima sirgti tuo metu  doh.gif

[I]Beatuk, tik negerk C vitamino, jis tik nukels mmm data ...Paankstintu tik karsta vonia, alkoholio nedidelis kiekis....[/I
]
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2008 12 08, 20:31)

[I]Beatuk, tik negerk C vitamino, jis tik nukels mmm data ...Paankstintu tik karsta vonia, alkoholio nedidelis kiekis....[/I
]

Ai, tikrai, persiprašau - C nukelia. Bet BEATUKUI tai irgi tiktų. Aš susirgau trečią parą po op., tai nebuvo jokių problemų smile.gif

Atsakyti
Man kai buvo operacija tai aš ir susirgau ta pačia diena, net savaite anksčiau nei iprasta doh.gif Bet operavo vistiek ir viskas labai gerai praėjo. Tampaxsa isidejau, dave vienkartines kelnaites ir pirmyn.
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2008 12 08, 21:48)
Man kai buvo operacija tai aš ir susirgau ta pačia diena, net savaite anksčiau nei iprasta doh.gif  Bet operavo vistiek ir viskas labai gerai praėjo. Tampaxsa isidejau, dave vienkartines kelnaites ir pirmyn.

Tai tada nereikia be reikalo panikuoti, ane ? bigsmile.gif aciu uz nuraminima ax.gif
Atsakyti