QUOTE(Beatuk @ 2008 12 08, 14:10)
Merginos, o gal zinot kaip pagreitinti menesiniu prasidejima? man kita ketvirtadieni op.,tai kaip jau ir reiktu susirgti

O kodel jus visos taip apie susisrgima snekat?neoperuoja sirgimo metu? man tai niekas net neuzsimine del to, tai jei ne jus tai ir nezinojus buciau kad negalima sirgti tuo metu
koki konkreciai sirgima turi omeny?
pvz jei yra temperatura, geri vaistus, kosulys ar siaip nelabai gera bendra savijauta, tai tokiu atveju operacija geriau atidet. nes ji nera gyvybiskai svarbi, kad reiktu ja butinai atlikt. geriau palauk meto, kai jausies puikiai ir tada ja darytis,
o jei turi omeny menesines, tai manes, kai registravausi konkreciai datai, iskart paklause - ar nebus ju tuo metu. as kadangi zinojau ta dalyka, kad paprastai geriau daryt ne mmm metu, todel ir data planavau tokia, kad tikrai ju nebutu. o siaip tai paskutini karta kai kalbejau, sake svarbu nebutu pacios pirmos dienos. jei jau i gala tai kaip ir nesvarbu.. nors is kitos puses - tai man paciai butu nemalonu. nehigieniska kazkaip

juk ir kateterizuoja daznai pusle, ir be to po op. maza kad taip blogai jausiuos, tai dar reiks galvot apie ana gala

na zodziu man butu nepriimtina per mmm darytis. gal kitoms kitaip