Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(pusk @ 2008 12 09, 21:31)
Hi Beily - as buvau taves pasigedus...Smagu, kad pooperacini perioda pasakojai sviesiom spalvom  mirksiukas.gif Man kiekviena diena gereja, bet nzn ar taip drasiai rysciausi kt kart...Snd 4-ta diena - tai nuemus gorseta pilvas kaip lenta, tik neramina kad viena pilvo puse didesne uz kt...o jei taip liks??? vietines nejautros nenoreciau istvert..,Ar tau Beily keitesi (tino/slugo) pilvelis ar keites jo vaizdas pagal laika po op-jos???? Siaip supratau kad tu irgi is tu, kurios pakancios skausmui  thumbup.gif

jeigu jau dabar kaip lenta, tai rezultatai, manau, bus puikus 4u.gif
Vaizdas pas mane keitesi, ir tikiu, kad dar kazkiek keisis, nes tinimai praeidineja ir viskas ploneja:)
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 09, 21:33)
Aciu uz pasiulyma, butinai apgalvosiu. As ir pati labai dvejoju, nes jis nori ir 1000lt, o ir as bijau buti visiska invalide ant Kaledu, juk reikes su zmonem bendrauti. Jei negalesiu juoktis, gal pasikelti is lovos, tai kaip as pasijudinti tada galesiu, jei dar ir ta op. dasides  doh.gif  Nzn nzn, chirurgui parasiau, kad papasakotu daugiau apie tai, bet jis atrase, kad papasakos kai susitiksim. Gal gali pati papasakoti kaipp po tokios op.jauteisi? Kaip su wc reikalais? Kiek laiko gyja, kaip su sedejimu ir tt?

Nu tikrai nenoriu gasdinti, bet bijau, kad juoktis apskritai nesinores kokias 3 sav.. ax.gif o sedeti ir guleti netrukdo, tik apsilankymus wc iki siol kaip kosmara prisimenu. zodziu, nupasakoti sunku, reikia paciai patirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2008 12 09, 20:35)
drinks_cheers.gif  lai panikuoja ir dar alkoholio pageria ir prasides  drinks_cheers.gif  Bet isivaizduoju kokia nelengva Beatuk situacija  doh.gif

Ryt butinai taip ir padarysiu, ot hihihi.gif As rimtai, juk alkoholis plecia kraujagysles, tai vat ir isples iki reikiamos ribos ... gal ... doh.gif

QUOTE(Beily @ 2008 12 09, 21:09)
Nu tikrai nenoriu gasdinti, bet bijau, kad juoktis apskritai nesinores kokias 3 sav.. ax.gif o sedeti ir guleti netrukdo, tik apsilankymus wc iki siol kaip kosmara prisimenu. zodziu, nupasakoti sunku, reikia paciai patirti biggrin.gif

Oijj kaip cia smagiai nupasakojai, tai net gera paliko doh.gif O ka darei rimtai su wc? buk gera aprasyk daugiau apie pooperacini perioda, neturiu kur pasidometi tuo klausimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 09, 22:25)
Oijj kaip cia smagiai nupasakojai, tai net gera paliko  doh.gif  O ka darei rimtai su wc? buk gera aprasyk daugiau apie pooperacini perioda, neturiu kur pasidometi tuo klausimu  doh.gif

papasakosiu viska, kas domina, bet geriau per az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beily @ 2008 12 09, 21:27)
dar prisiminiau..
Beatuk, as vietoje taves dar labai labai gerai pagalvociau, ar darytis pilvuko ir ano galo operacijos vienu metu, po pilvo plastikos ir skaudes, ir vaikscioti sunku bus, o del ano galo gali tekti dazniau i wc palakstyti ir uztrukti ten..  doh.gif As tikrai nedaryciau.. beje, dariausi ta op santariskes pas moteri ir nemokamai, mokejau tik uz konsultacijas kelias

Dar kartą labas mielai Beily smile.gif
Pritariu dėl tos procedūros atkėlimo - man ir po pilvo plastikos su wc problemų buvo, nes kai raumenys susiūti, stenėti labai skauda - įsivaizduokit, kad net nusičiaudėti yra didelis skausmas unsure.gif , atrodo, kad per bambą plyš viskas.
Taigi, reikėtų pasiryžti labai dideliam diskomfortui sad.gif

QUOTE(pusk @ 2008 12 09, 22:31)
Hi Beily - as buvau taves pasigedus...Smagu, kad pooperacini perioda pasakojai sviesiom spalvom  mirksiukas.gif Man kiekviena diena gereja, bet nzn ar taip drasiai rysciausi kt kart...Snd 4-ta diena - tai nuemus gorseta pilvas kaip lenta, tik neramina kad viena pilvo puse didesne uz kt...o jei taip liks??? vietines nejautros nenoreciau istvert..,Ar tau Beily keitesi (tino/slugo) pilvelis ar keites jo vaizdas pagal laika po op-jos???? Siaip supratau kad tu irgi is tu, kurios pakancios skausmui  thumbup.gif

Man siurbė nuo nugaros apačios, tai viena pusė jau visiška daili ir lygi (praėjo jau beveik 4 savaitės), kita gal šiek tiek dar likęs vos vos patinimas, kai lieti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 09 gruodžio 2008 - 22:19
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 12 09, 23:19)
Dar kartą labas mielai Beily smile.gif
Pritariu dėl tos procedūros atkėlimo - man ir po pilvo plastikos su wc problemų buvo, nes kai raumenys susiūti, stenėti labai skauda - įsivaizduokit, kad net nusičiaudėti yra didelis skausmas  unsure.gif , atrodo, kad per bambą plyš viskas.
Taigi, reikėtų pasiryžti labai dideliam diskomfortui sad.gif

Aha, dar karta labukas mirksiukas.gif smile.gif kazka minejai apie mepiform pleistrus, kad duoti odai pakvepuoti.. pagal instrukcija pirmas dvi dienas laikyti 4 val, po to dvi dienas 8 val, po to didinti laika iki 24 per para. Praktiskai gaunasi, kad visa laika su tais pleistrais reikia isbuti. sakai, kad geriau taip nedaryti?
Atsakyti
QUOTE(Beily @ 2008 12 09, 19:27)
Sveikutes 4u.gif

O Beily, pasirodei clap.gif clap.gif
jau kelias dienas vis pagalvoju, kur tu dingus biggrin.gif 4u.gif
Cia man reiktu isigilint i tavo zinute, nes as labai bijau blush2.gif vakar pagalvojau - butu labai gerai, jei butu galima paskambint prie diena ar dvi ir uzsirasyt iskart. kad nelaukt triju ar daugiau savaiciu. nes per tas savaites kuo daugiau galvoju, tuo labiau bijau. o jei greitai viskas vyktu, nespeciau pagalvot turbut blush2.gif pvz noreciau operacijos ryt bigsmile.gif bet taip kazkaip pas juos nelabai iseina doh.gif
Faina kad gerai jautiesi wub.gif o del siurbimo, na kai as buvau konsultacijoj, tai man sake kad tikras rezultatas bus matomas kazkur po 4 men, tai gal tau dar keisis pilvo situacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 12 10, 08:52)
O Beily, pasirodei clap.gif  clap.gif
jau kelias dienas vis pagalvoju, kur tu dingus  biggrin.gif  4u.gif
Cia man reiktu isigilint i tavo zinute, nes as labai bijau  blush2.gif vakar pagalvojau - butu labai gerai, jei butu galima paskambint prie diena ar dvi ir uzsirasyt iskart. kad nelaukt triju ar daugiau savaiciu. nes per tas savaites kuo daugiau galvoju, tuo labiau bijau. o jei greitai viskas vyktu, nespeciau pagalvot turbut blush2.gif pvz noreciau operacijos ryt  bigsmile.gif bet taip kazkaip pas juos nelabai iseina  doh.gif
Faina kad gerai jautiesi  wub.gif o del siurbimo, na kai as buvau konsultacijoj, tai man sake kad tikras rezultatas bus matomas kazkur po 4 men, tai gal tau dar keisis pilvo situacija  ax.gif

Labux 4u.gif
Aha, zinau, kad po 4 men, tai pasitelkiau visa kantrybe ir ziuresim..smile.gif man dar reikia gerus 5 kg numesti iki pavasario pabaigos, ir gerai pasportuoti, tada bus galima spresti, ar reikes kitos op, zinau, kad dar reikia laiko ir odai susitraukti normaliai - tai labai keicia vaizda:)
O tu pamegink ten i klinika paskambineti, gi neretai pasitaiko, kad klientes atsaukia operacijas smile.gif jeigu ka, kita karta as irgi nenoresiu laukti daugiau nei savaite..
ir bijoti nera ko, rimtai sakau.. vienas adatos duris ir atsibundi jau po visko:) o jei dar duoda pries op tabletyte, itampa nuimancia, tai is vis relax;) as dar gera valanda numigau palatoje, belaukiant operacijos biggrin.gif na po to pora dienu diskomforto ir stebi save kiekviena diena grazejancia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beily @ 2008 12 10, 11:41)
Labux 4u.gif
Aha, zinau, kad po 4 men, tai pasitelkiau visa kantrybe ir ziuresim..smile.gif man dar reikia gerus 5 kg numesti iki pavasario pabaigos, ir gerai pasportuoti, tada bus galima spresti, ar reikes kitos op, zinau, kad dar reikia laiko ir odai susitraukti normaliai - tai labai keicia vaizda:)
O tu pamegink ten i klinika paskambineti, gi neretai pasitaiko, kad klientes atsaukia operacijas smile.gif  jeigu ka, kita karta as irgi nenoresiu laukti daugiau nei savaite..
ir bijoti nera ko, rimtai sakau.. vienas adatos duris ir atsibundi jau po visko:) o jei dar duoda pries  op tabletyte, itampa nuimancia, tai is vis relax;) as dar gera valanda numigau palatoje, belaukiant operacijos biggrin.gif na po to pora dienu diskomforto ir stebi save kiekviena diena grazejancia 4u.gif

zinok del to skambinimo i klinika, as vakar irgi buvau pagalvojus.. gal skambint ir prasyt, kad jei kas nors atsauks, jos iskart skambintu man g.gif ax.gif taip man zymiai geriau butu, nei sedet ir laukt rolleyes.gif tik kazin ar apsimoka dabar pries sventes tai daryt, nes dar paskambins kokia 22 d, o tada mano mergiotes darzely svente blush2.gif 18 d. pas mus firmos balius.. bet itariu skambinsiu prasyt kad kai po nauju tures laiko, ar kas nors atsauks, iskart man duotu zinia ax.gif
4u.gif ir aciu tau uz nuraminima wub.gif wub.gif 4u.gif kazkaip net geriau daros paskaicius tokias optimistines zinutes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 10 gruodžio 2008 - 12:18
O as su savo tom menesinem dabar uzstrigus lotuliukas.gif Nu, man butu idealu sausio viduri, o 14-15 dienom jos mane aplanko...ir tokios reguliarios jau kokius 4 men doh.gif niekada taip nebudavo. Drauge net postinora siulo isgert menesio pradzioj (inai is sovetsko parveza), bet as truputi bijau tokiu dalyku doh.gif Dar yra variantas per sias menesines pradet gerti kontraceptikus ir nedarius pertraukos pradet kita pakuote g.gif Zodziu skestuuuu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 12 10, 12:44)
O as su savo tom menesinem dabar uzstrigus  lotuliukas.gif Nu, man butu idealu sausio viduri, o 14-15 dienom jos mane aplanko...ir tokios reguliarios jau kokius 4 men  doh.gif niekada taip nebudavo. Drauge net postinora siulo isgert menesio pradzioj (inai is sovetsko parveza), bet as truputi bijau tokiu dalyku  doh.gif Dar yra variantas per sias menesines pradet gerti kontraceptikus ir nedarius pertraukos pradet kita pakuote  g.gif Zodziu skestuuuu  doh.gif

klausyk, gal nedurniuok ka hihihi.gif jau ko ko, bet postinoro tai nesiulau schmoll.gif ir kontraceptiku jei negeri, tai manau gal ir nepradek doh.gif ir isvis - relax mergina, nu pasiplanuok taip kad nebutu tu mmm. ar ten ar ten savaite, gi palauks ta operacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 12 10, 13:44)
O as su savo tom menesinem dabar uzstrigus  lotuliukas.gif Nu, man butu idealu sausio viduri, o 14-15 dienom jos mane aplanko...ir tokios reguliarios jau kokius 4 men  doh.gif niekada taip nebudavo. Drauge net postinora siulo isgert menesio pradzioj (inai is sovetsko parveza), bet as truputi bijau tokiu dalyku  doh.gif Dar yra variantas per sias menesines pradet gerti kontraceptikus ir nedarius pertraukos pradet kita pakuote  g.gif Zodziu skestuuuu  doh.gif

Pries op juks 2 sav nepataria gert kontraceptikus....o del postinoro tai as atvirksciai nei Eleina isgerciau ji- rami galva bus rolleyes.gif Dvi nuomones, bet rinktis tau 4u.gif

Aciu Lady M. - nuraminai kad taip gali but...as nzn ar tai patinimas, prisigalvojau kad tiesiog nelygiai nusiurbta...na, vistiek isvadas reiks atidet 4 men. ax.gif

Klausimas tu, kurios jau PO...man ziauriai verzia gorsetas (mano be kelniu)...galvojau gal persistengiu ji uzsisegdama, bet gydytojas dar labiau suverze per vizita...kaip jums- ar nejauciat diskomforto del suverzimo ??? Man net apetitas dingo...atvirksciai nei Beily - tuoj galva kvarsinsiu kaip priaugt tuos 5 kg.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusk: 10 gruodžio 2008 - 20:12