Sveikutes
Pusk, su pasigrazinimu tave
Siandien lygiai keturios savaites po mano operacijos, pilvo riebaliuku sluoksnis tikrai plonesnis, bet jis vis tiek man kaip atskira respublika, jauciu be rimtesnes op neapsieisiu, o kol kas ziuresiu, ka pakeis laikas ir sportas:)
kojos zenkliai grazesnes, t.y. slaunys lieknesnes ir dailesnes paliko:) o shonai dar aptirpe stipriai, rezltatai irgi matosi:)
Toms, kurios bijo riebaliuku nusiurbimo operacijos - baisi pati nezinomybe, o kadangi as per tai perejau, nuo saves galiu pasakyti - jeigu tik siurbti riebalus, kad ir dabar tiesiai ant operacinio stalo. man is tiesu lengvas pooperacinis laikotarpis buvo, diena anksciau drenukus iseme, jokie skysciai nebego, nenudrenuotos vietos, kurios buvo istine ir pamele, gana greitai atgavo spalva, ir prisiliesti tikrai neskaudejo, skausmas kaip melynes, ne daugiau. taigi, drasiau, kas bijo butent operacijos

dar prisiminiau..
Beatuk, as vietoje taves dar labai labai gerai pagalvociau, ar darytis pilvuko ir ano galo operacijos vienu metu, po pilvo plastikos ir skaudes, ir vaikscioti sunku bus, o del ano galo gali tekti dazniau i wc palakstyti ir uztrukti ten..

As tikrai nedaryciau.. beje, dariausi ta op santariskes pas moteri ir nemokamai, mokejau tik uz konsultacijas kelias