Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(Beatuk @ 2008 12 08, 22:45)
Tai tada nereikia be reikalo panikuoti, ane ?  bigsmile.gif  aciu uz nuraminima  ax.gif

nu va matai kaip gerai thumbup.gif apsiramink ir buk rami, nepanikuok, nes dar bus kaip man doh.gif lotuliukas.gif kad du kartus teko jau nukelt doh.gif
Atsakyti
Tai manau problemu maziau jei tik nusiurbimas. Jei pilna pilvo plastika, tai ir operacija didesne ir pooperacinis periodas baisesnis. Juk pora dienu isvis nevaikstai...ka jau kalbeti apie "kraugeriu"pasikeitima. Manau nelabai malonu butu seseles prasyt pakeisti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 12 09, 12:49)
Tai manau problemu maziau jei tik nusiurbimas. Jei pilna pilvo plastika, tai ir operacija didesne ir pooperacinis periodas baisesnis. Juk pora dienu isvis nevaikstai...ka jau kalbeti apie "kraugeriu"pasikeitima. Manau nelabai malonu butu seseles prasyt pakeisti  lotuliukas.gif

Labai pasistengus galima ir pačiai pasikeisti - juk vis vieną į wc pačiai reikės eiti smile.gif Tik kažkaip jau po operacijos pagalvojau, kad tikrai būtų nepatogu, nes ten tų drenų per korseto klyniuką išvesta, seselės iš pradžių ir tą klyną už tave užseginėja tongue.gif O kraujai ir taip pro visus pjūvius plūsta, tai buvo ramu, kad bent tas "galas" tvarkoje biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 12 09, 11:12)
Labai pasistengus galima ir pačiai pasikeisti - juk vis vieną į wc pačiai reikės eiti smile.gif Tik kažkaip jau po operacijos pagalvojau, kad tikrai būtų nepatogu, nes ten tų drenų per korseto klyniuką išvesta, seselės iš pradžių ir tą klyną už tave užseginėja  tongue.gif O kraujai ir taip pro visus pjūvius plūsta, tai buvo ramu, kad bent tas "galas" tvarkoje  biggrin.gif

nu vat as irgi taip manau - jei jau gali rinktis data, tai geriau rinktis kai tu dienu nebus rolleyes.gif viena problema maziau taip sakant
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 12 09, 10:49)
Tai manau problemu maziau jei tik nusiurbimas. Jei pilna pilvo plastika, tai ir operacija didesne ir pooperacinis periodas baisesnis. Juk pora dienu isvis nevaikstai...ka jau kalbeti apie "kraugeriu"pasikeitima. Manau nelabai malonu butu seseles prasyt pakeisti  lotuliukas.gif

negazdik ir vel manes, jau buvau nurimusi doh.gif unsure.gif

QUOTE(Eleina @ 2008 12 09, 11:17)
nu vat as irgi taip manau - jei jau gali rinktis data, tai geriau rinktis kai tu dienu nebus  rolleyes.gif viena problema maziau taip sakant

Eina sau doh.gif bet as tai nelabai ir turejau pasirinkima. matot, as turiu atostogas nuo 17, tai op. bus 18, o paskui turiu dar 9d. Kaune. Paskui skrendu atgal i namus ir naujus noriu sutikti su vyru ir vaikais ir tt. rolleyes.gif po nauju man iskarto vel i mokslus kibti reikia. Cia gaunaisi 2sav.atostogu, o pavasari kai bus tik sav. atostogu, tai nekas jau butu, niekaip neisitekciau.
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 09, 12:24)
negazdik ir vel manes, jau buvau nurimusi  doh.gif  unsure.gif
Eina sau  doh.gif  bet as tai nelabai ir turejau pasirinkima. matot, as turiu atostogas nuo 17, tai op. bus 18, o paskui turiu dar 9d. Kaune. Paskui skrendu atgal i namus ir naujus noriu sutikti su vyru ir vaikais ir tt.  rolleyes.gif po nauju man iskarto vel i mokslus kibti reikia. Cia gaunaisi 2sav.atostogu, o pavasari kai bus tik sav. atostogu, tai nekas jau butu, niekaip neisitekciau.

manau tu tikrai nepanikuok mirksiukas.gif sakau - kai kalbejau penktadieni su jais, sake svarbiausia kad nebutu pirma ar antra diena, kitos dzin. o jei ir bus ta pirma/antra, manau kad gal nieko cia tragisko, na iseitis visada yra is padeties, tuo labiau kad jau senai tu susiplanavus 4u.gif
o siaip pagalvojau dabar - gal tu kaip tik papanikuok g.gif biggrin.gif kuo daugiau, stipriau ir intensyviau panikuok, gal tada is tos panikos ir prasides mmm tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va ir busi paankstinus ax.gif juokauju jei ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Pusk, su pasigrazinimu tave thumb_yello.gif

Siandien lygiai keturios savaites po mano operacijos, pilvo riebaliuku sluoksnis tikrai plonesnis, bet jis vis tiek man kaip atskira respublika, jauciu be rimtesnes op neapsieisiu, o kol kas ziuresiu, ka pakeis laikas ir sportas:)

kojos zenkliai grazesnes, t.y. slaunys lieknesnes ir dailesnes paliko:) o shonai dar aptirpe stipriai, rezltatai irgi matosi:)

Toms, kurios bijo riebaliuku nusiurbimo operacijos - baisi pati nezinomybe, o kadangi as per tai perejau, nuo saves galiu pasakyti - jeigu tik siurbti riebalus, kad ir dabar tiesiai ant operacinio stalo. man is tiesu lengvas pooperacinis laikotarpis buvo, diena anksciau drenukus iseme, jokie skysciai nebego, nenudrenuotos vietos, kurios buvo istine ir pamele, gana greitai atgavo spalva, ir prisiliesti tikrai neskaudejo, skausmas kaip melynes, ne daugiau. taigi, drasiau, kas bijo butent operacijos smile.gif

dar prisiminiau..
Beatuk, as vietoje taves dar labai labai gerai pagalvociau, ar darytis pilvuko ir ano galo operacijos vienu metu, po pilvo plastikos ir skaudes, ir vaikscioti sunku bus, o del ano galo gali tekti dazniau i wc palakstyti ir uztrukti ten.. doh.gif As tikrai nedaryciau.. beje, dariausi ta op santariskes pas moteri ir nemokamai, mokejau tik uz konsultacijas kelias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beily: 09 gruodžio 2008 - 19:31
QUOTE(Beily @ 2008 12 09, 19:27)
Sveikutes 4u.gif

Siandien lygiai keturios savaites po mano operacijos, pilvo riebaliuku sluoksnis tikrai plonesnis, bet jis vis tiek man kaip atskira respublika, jauciu be rimtesnes op neapsieisiu, o kol kas ziuresiu, ka pakeis laikas ir sportas:)

kojos zenkliai grazesnes, t.y. slaunys lieknesnes ir dailesnes paliko:) o shonai dar aptirpe stipriai, rezltatai irgi matosi:)

Toms, kurios bijo riebaliuku nusiurbimo operacijos - baisi pati nezinomybe, o kadangi as per tai perejau, nuo saves galiu pasakyti - jeigu tik siurbti riebalus, kad ir dabar tiesiai ant operacinio stalo. man is tiesu lengvas pooperacinis laikotarpis buvo, diena anksciau drenukus iseme, jokie skysciai nebego, nenudrenuotos vietos, kurios buvo istine ir pamele, gana greitai atgavo spalva, ir prisiliesti tikrai neskaudejo, skausmas kaip melynes, ne daugiau. taigi, drasiau, kas bijo butent operacijos smile.gif

dar prisiminiau..
Beatuk, as vietoje taves dar labai labai gerai pagalvociau, ar darytis pilvuko ir ano galo operacijos vienu metu, po pilvo plastikos ir skaudes, ir vaikscioti sunku bus, o del ano galo gali tekti dazniau i wc palakstyti ir uztrukti ten..  doh.gif As tikrai nedaryciau.. beje, dariausi ta op santariskes pas moteri ir nemokamai, mokejau tik uz konsultacijas kelias

ogo kaip laiks greit eina jau keturios sav praejo po tavo op,o apie kokia operacija ano galo snekat?gal siaurinimo?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 09, 20:43)
ogo kaip laiks greit eina jau keturios sav praejo po tavo op,o apie kokia operacija ano galo snekat?gal siaurinimo?

Ne, veniniu mazgiuku shalinimo
Atsakyti
QUOTE(Beily @ 2008 12 09, 20:27)
Sveikutes 4u.gif

dar prisiminiau..
Beatuk, as vietoje taves dar labai labai gerai pagalvociau, ar darytis pilvuko ir ano galo operacijos vienu metu, po pilvo plastikos ir skaudes, ir vaikscioti sunku bus, o del ano galo gali tekti dazniau i wc palakstyti ir uztrukti ten..  doh.gif As tikrai nedaryciau.. beje, dariausi ta op santariskes pas moteri ir nemokamai, mokejau tik uz konsultacijas kelias

Hi Beily - as buvau taves pasigedus...Smagu, kad pooperacini perioda pasakojai sviesiom spalvom mirksiukas.gif Man kiekviena diena gereja, bet nzn ar taip drasiai rysciausi kt kart...Snd 4-ta diena - tai nuemus gorseta pilvas kaip lenta, tik neramina kad viena pilvo puse didesne uz kt...o jei taip liks??? vietines nejautros nenoreciau istvert..,Ar tau Beily keitesi (tino/slugo) pilvelis ar keites jo vaizdas pagal laika po op-jos???? Siaip supratau kad tu irgi is tu, kurios pakancios skausmui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beily @ 2008 12 09, 19:27)

Aciu uz pasiulyma, butinai apgalvosiu. As ir pati labai dvejoju, nes jis nori ir 1000lt, o ir as bijau buti visiska invalide ant Kaledu, juk reikes su zmonem bendrauti. Jei negalesiu juoktis, gal pasikelti is lovos, tai kaip as pasijudinti tada galesiu, jei dar ir ta op. dasides doh.gif Nzn nzn, chirurgui parasiau, kad papasakotu daugiau apie tai, bet jis atrase, kad papasakos kai susitiksim. Gal gali pati papasakoti kaipp po tokios op.jauteisi? Kaip su wc reikalais? Kiek laiko gyja, kaip su sedejimu ir tt?
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 12 09, 13:40)
manau tu tikrai nepanikuok  mirksiukas.gif sakau - kai kalbejau penktadieni su jais, sake svarbiausia kad nebutu pirma ar antra diena, kitos dzin. o jei ir bus ta pirma/antra, manau kad gal nieko cia tragisko, na iseitis visada yra is padeties, tuo labiau kad jau senai tu susiplanavus  4u.gif
o siaip pagalvojau dabar - gal tu kaip tik papanikuok  g.gif  biggrin.gif kuo daugiau, stipriau ir intensyviau panikuok, gal tada is tos panikos ir prasides mmm  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif va ir busi paankstinus  ax.gif juokauju jei ka  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif lai panikuoja ir dar alkoholio pageria ir prasides drinks_cheers.gif Bet isivaizduoju kokia nelengva Beatuk situacija doh.gif
Atsakyti