Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(pusk @ 2008 12 10, 19:40)
Pries op juks 2 sav nepataria gert kontraceptikus....o del postinoro tai as atvirksciai nei Eleina isgerciau ji- rami galva bus  rolleyes.gif Dvi nuomones, bet rinktis tau  4u.gif

Aciu Lady M. - nuraminai kad taip gali but...as nzn ar tai patinimas, prisigalvojau kad tiesiog nelygiai nusiurbta...na, vistiek isvadas reiks atidet 4 men.  ax.gif

Klausimas tu, kurios jau PO...man ziauriai verzia gorsetas (mano be kelniu)...galvojau gal persistengiu ji uzsisegdama, bet gydytojas dar labiau suverze per vizita...kaip jums- ar nejauciat diskomforto del suverzimo ??? Man net apetitas dingo...atvirksciai nei Beily - tuoj galva kvarsinsiu kaip priaugt tuos 5 kg.. biggrin.gif 

bet supranti, del to postinoro... jis buna taip isderina hormonus, kad mmm tesiasi 2 savaites, arba pabuna, kaip ir baigias, po keliu dienu vel prasideda. senais mokymosi laikais, kai dar ju buvo galima pas mus gaut ir pirkdavo visos kas netingejo, ne viena toki atveji buvau girdejus. o viena karta pati geriau. po to nusprendziau kas bebutu - niekada jo negersiu daugiau.
bet aisku, rinktis reiks paciai mama2004 drinks_cheers.gif 4u.gif
o kad kontraceptiku 2 savaites negalima gert, tai nezinojau g.gif aspirino negalima, o kontraceptiku irgi ? g.gif kodel?
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2008 12 11, 08:58)
bet supranti, del to postinoro... jis buna taip isderina hormonus, kad mmm tesiasi 2 savaites, arba pabuna, kaip ir baigias, po keliu dienu vel prasideda. senais mokymosi laikais, kai dar ju buvo galima pas mus gaut ir pirkdavo visos kas netingejo, ne viena toki atveji buvau girdejus. o viena karta pati geriau. po to nusprendziau kas bebutu - niekada jo negersiu daugiau.
bet aisku, rinktis reiks paciai mama2004  drinks_cheers.gif  4u.gif
o kad kontraceptiku 2 savaites negalima gert, tai nezinojau  g.gif aspirino negalima, o kontraceptiku irgi ?  g.gif kodel?

Drauge drasiai siulo, nes jau kelis kartus teko jai gerti (siaip manau truputi per ramiai ji i tai ziuri, taciau ne man spresti). As dar nesu bandzius, todel aisku kaip sureaguos organizmas neaisku. Na, ziuresiu kaip spresis reikalai. Gal vistik atidesiu operacija sausio galui. Pasnekesiu dar su daktariuku ka jis manys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 12 11, 09:28)
Drauge drasiai siulo, nes jau kelis kartus teko jai gerti (siaip manau truputi per ramiai ji i tai ziuri, taciau ne man spresti). As dar nesu bandzius, todel aisku kaip sureaguos organizmas neaisku. Na, ziuresiu kaip spresis reikalai. Gal vistik atidesiu operacija sausio galui. Pasnekesiu dar su daktariuku ka jis manys  thumbup.gif

zinai, as pasakysiu savo asmenine subjektyvia nuomone blush2.gif jei operacija butu tikrai svarbi, butu sveikatos ar gyvybes klausimas, tai tada daryciau bet ka turbut, kad viskas butu pagal plana ir pagal data. bet dabar - kai sitos musu operacijos yra (sakykim tiesiai) daugiau uzgaida, tai as nerizikuociau. nes bet koks vaistas vistiek kazkaip veikia organizma. o postinor veikia tikrai ne teigiamai blush2.gif todel gal tikrai pagalvok apie datos atidejima velesniam laikui mirksiukas.gif blush2.gif o siaip tai - cia tikrai tik mano nuomone. sakau kaip as daryciau 4u.gif o tu ziurek kaip tau geriau mirksiukas.gif
tiesa, va radau kokia tema biggrin.gif
http://www.supermama...?...287042&st=0
Papildyta:
tiesa dar mama2004, man gi sake tos administratores kad jei ne pirma ar antra mmm diena, tai nieko tokio, operacija daro biggrin.gif
Atsakyti
Ai, pavarciau as savo kalendoriuka...paskui dar karta pavarciau lotuliukas.gif Tos mano baisuokles dazniausiai 20-21 dienom issisemia, tai jauciu ir planuosiu ant sausio 20 kazkur (aisku dar nuo daktariuko priklauso kada jis gales). Juk ir patogiau bus jei ant tu visu kankinimusi nors del vieno galo bus ramu tongue.gif
Eleina, pati puikiai suprantu, kad tai tik uzgaida, taciau jau ir vyras juokias, kad as kaip mazas vaikas...kai labai labai labai noriu, tai galiu iki asaru save iserzinti blush2.gif Kas ten sako, kad vyrai dideli vaikai? lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 12 11, 10:15)
Ai, pavarciau as savo kalendoriuka...paskui dar karta pavarciau  lotuliukas.gif  Tos mano baisuokles dazniausiai 20-21 dienom issisemia, tai jauciu ir planuosiu ant sausio 20 kazkur (aisku dar nuo daktariuko priklauso kada jis gales). Juk ir patogiau bus jei ant tu visu kankinimusi nors del vieno galo bus ramu  tongue.gif
Eleina, pati puikiai suprantu, kad tai tik uzgaida, taciau jau ir vyras juokias, kad as kaip mazas vaikas...kai labai labai labai noriu, tai galiu iki asaru save iserzinti  blush2.gif Kas ten sako, kad vyrai dideli vaikai?  lotuliukas.gif  tongue.gif

baik tu, as gi ir pati tokia uzgaida turiu rolleyes.gif tongue.gif nieko blogo pasakyt nenorejau 4u.gif tik tiek kad tai nera sveikatai butina op. todel neapsimoka imtis kazkokiu rimtu priemoniu del tu mmm nutolinimo ar pagreitinimo rolleyes.gif
Atsakyti
mano draugei dare ne nusiurbima , o nupjove lasinukus kartu su odos ,,pertekliumi,, . tai ir nauja bamba ,,sukure,, . tai ji labai dziaugiasi . jeigu siek tiek ir pastoreja tai pilvas nepasikabina kaip tarbele .
Atsakyti
Alio- yra gyvu???? Noriu paklaust ar skaudejo kai iseme siulus ?? Po cezario man neskaudejo, bet galvoju gal del to, kad pjuvis didesnis ar pan.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(laumele @ 2008 12 11, 19:06)
mano draugei dare ne nusiurbima  , o nupjove lasinukus kartu su odos ,,pertekliumi,, . tai ir nauja bamba ,,sukure,, . tai ji labai dziaugiasi . jeigu siek tiek ir pastoreja tai pilvas nepasikabina kaip tarbele .

Valio draugei thumbup.gif ...cia irgi dauguma nesigaili..., o kt dauguma susitaiko su defektais ir toliau laimingai gyvena mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,na biatuk dabar jau tavo eile 4u.gif kaip dziaugiuos,va mano drauge dabar pagimde dvynukus,dar nei menuo nepraejo,o jau pilvo nebera ,striju nera,o jau trys vaikus turi,nu odas kitos turi,kas man po dar dvieju butu,baisu pagalvot doh.gif
Atsakyti
O as vakar susirgau clap.gif clap.gif clap.gif kaip gerai, kad pats organizmas taip patvarke, kad taip ir nereikejo daryti kazko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2008 12 12, 19:05)
Alio- yra gyvu???? Noriu paklaust ar skaudejo kai iseme siulus ?? Po cezario man neskaudejo, bet galvoju gal del to, kad pjuvis didesnis ar pan.... g.gif
Papildyta:

Valio draugei  thumbup.gif ...cia irgi dauguma nesigaili..., o kt dauguma susitaiko su defektais ir toliau laimingai gyvena  mirksiukas.gif

baik tu, visai net nesijaucia is tu maziuku pjuviuku, viens du ir nera:) man skaudejo tik is krutines traukiami, kazkur kazkas uzsimazge, tai teko stipriau trukteleti..
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2008 12 12, 21:17)
sveikutes,na biatuk dabar jau tavo eile 4u.gif kaip dziaugiuos,va mano drauge dabar pagimde dvynukus,dar nei menuo nepraejo,o jau pilvo nebera ,striju nera,o jau trys vaikus turi,nu odas kitos turi,kas man po dar dvieju butu,baisu pagalvot doh.gif

neitiketina, kad po dvynuku pilvukas kaip niekur nieko, taip jai ir perduok - laimes kudikis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 14, 13:37)
O as vakar susirgau clap.gif  clap.gif clap.gif kaip gerai, kad pats organizmas taip patvarke, kad taip ir nereikejo daryti kazko  ax.gif

Nu va, suprato organizmas, kad pries ji nori agresyvias priemones naudoti, issigando ir susitvarke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beily @ 2008 12 14, 14:16)
baik tu, visai net nesijaucia is tu maziuku pjuviuku, viens du ir nera:) man skaudejo tik is krutines traukiami, kazkur kazkas uzsimazge, tai teko stipriau trukteleti..
Nu va, suprato organizmas, kad pries ji nori agresyvias priemones naudoti, issigando ir susitvarke biggrin.gif

Na man tai tikrai jausis blink.gif kazi koki tepaliuka pateps kai trauks siulus ? Na kaip tokia vietine uzsaldomaja priemone g.gif
O del to, tai taip hihihi.gif
Del sveikuolio pilvo, po dvynuku, tai tik pavydeti galima smile.gif bet sunkoka patiketi, noretusi pamatyti ax.gif
Atsakyti
Aciu Beily- nuraminai mane mirksiukas.gif ...bet tas gorsetas kaip nusibodo doh.gif dar visa laime toks metu laikas, kad prisirengiu bele kiek smile.gif
Beatuk -super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusk: 14 gruodžio 2008 - 17:06