Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(serviete @ 2008 12 23, 16:44)
na man sake, kad jei ir siurbtu, tai tik zemiau bambos nedideli ploteli.
va dar del ko ir abejoju, kad vistiek gali nebut taip kaip as isivazduoju noreciau. nes sonu sake nelies ir auksciau bambos irgi..

ką ir sakiau-neverta smile.gif matai,net nėra ką siurbti,tikrai neverta,nebūtų,manau, to,ko tikėtumeis,tik sugandintos nervinės ląstelės biggrin.gif doh.gif ir piniginė patuštinta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo American Kitten: 23 gruodžio 2008 - 16:53
As kaip visada visus vaizdus praleidziu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 23, 12:12)
Eina sauuuu ...  unsure.gif

Mergickos, kurios daretes pilvo plastika ir/ar raumenu susiuvima, ar pastebejot, kad valgot mazesnem orcijom ir ne taip daznai isalkstat?  g.gif

čia gal tik pirmų dienų įspūdis mirksiukas.gif
ten kažkas rašė apie neišsitiesimą, savu kaliu patyriau - pilnai išsitiesiau gal po trijų savaičių mirksiukas.gif
Beja randukas manęs nedžiugina, praėjo jau nemažai laiko, o jis nebąla, toks pat ryškus, nepadeda silikonas tepamas 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(serviete @ 2008 12 23, 16:24)
na gerai, ikeliu as cia ji trumpam

user posted image

user posted image

praziopsojau,gal gali man i emeila atsiust 4u.gif
Papildyta:
beatuk,o po op, tavo striju maziau liko, ar tiek pat ?
Atsakyti
O kaip zinoti, kada jau reikalinga pilvo plastika?
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2008 12 23, 22:08)

As cia pasamprotausiu, manau, kad tada, kai pilvo raumenys prasiskyre, arba kabanti (laisva) pilvo oda, paprastai strijuota, arba kai mato, kad po siurbimo oda nesusitrauks.. Dazniausiai po gimdymo, ypac Cezario pjuvio, jis kazkaip itakoja raumenu prasiskyrima..

Lady M, oho, 12 cm thumbup.gif nerealus rezultatai smile.gif Cia jau stipriai esama garderoba reikia siaurinti, o geriausia naujai apsipirkti wub.gif
Nemaciau tavo foto, gaila, negaliu pakomentuoti.. kada nors paprasysiu, jei sumastysiu panasia op daryti, nes labai jau optimistiskai nuteikia tavo randukas, t.y. jo dydis - specialiai pasiemiau liniuote paziureti, kiek tie 15 cm - zodziu, labai mazas randukas, laaaaaabai thumb_yello.gif Beje, jei turi galimybe, parasyk i az, kiek kainavo konkreciai sita op smile.gif

Beatuk, sveika sugryzus ir atlaikius isbandymus 4u.gif , viskas tik i gera, arba tiksliau i grozi biggrin.gif paskaiciau tavo atsiliepimus, supratau, kad tau skauda ir dar didelis patinimas.. Nieko, praeis, o tada nail.gif smile.gif
Bet kaip keista, kad tau randa itaise nuo klubo iki klubo.. idomu, kas konkreciai itakojo, kad pas Lady M mazas randukas, o pas kitas standartiniai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beily @ 2008 12 23, 23:25)
As cia pasamprotausiu, manau, kad tada, kai pilvo raumenys prasiskyre, arba kabanti (laisva) pilvo oda, paprastai strijuota, arba kai mato, kad po siurbimo oda nesusitrauks.. Dazniausiai po gimdymo, ypac Cezario pjuvio, jis kazkaip itakoja raumenu prasiskyrima..

Lady M, oho, 12 cm thumbup.gif nerealus rezultatai smile.gif Cia jau stipriai esama garderoba reikia siaurinti, o geriausia naujai apsipirkti wub.gif
Nemaciau tavo foto, gaila, negaliu pakomentuoti.. kada nors paprasysiu, jei sumastysiu panasia op daryti, nes labai jau optimistiskai nuteikia tavo randukas, t.y. jo dydis  - specialiai pasiemiau liniuote paziureti, kiek tie 15 cm - zodziu, labai mazas randukas, laaaaaabai thumb_yello.gif Beje, jei turi galimybe, parasyk i az, kiek kainavo konkreciai sita op smile.gif

Beatuk, sveika sugryzus ir atlaikius isbandymus 4u.gif , viskas tik i gera, arba tiksliau i grozi biggrin.gif paskaiciau tavo atsiliepimus, supratau, kad tau skauda ir dar didelis patinimas.. Nieko, praeis, o tada  nail.gif  smile.gif
Bet kaip keista, kad tau randa itaise nuo klubo iki klubo.. idomu, kas konkreciai itakojo, kad pas Lady M mazas randukas, o pas kitas standartiniai.. g.gif

Papildyta:
Sveikutes,
Na ir aš įsiterpsiu į jūsų pokalbius smile.gif ,aš pati esu po pilvo sienos plastinės operacijos, sausio 8 bus du mėn.Ilgai audžiau tą mintį ir pagaliau pasiryžau pasidaryt,esu patenkinta rezultatais,operavaus Klaipėdoje,man šalino kabančio pilvo odos sluoksnį susidariusi po dviejų cezarių,siūvo išilginius raumenis ir mano randas tai pat yra nuo klubo iki klubo,bet čia skaičiau,kad pas kitas randukas trumpas,tai man ir net keista pasidarė,nes tiek Kaune ,tiek Klaipėdoj plastikai sakė,kad randas po tokios plastikos būna nuo klubo iki klubo,tad apie trumpą randuką net negirdėjus g.gif ,vat cezario,tai tikrai pas mane buvo trumpas,bet dabar kad ir ilgą randą turiu,užtat pilvas gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2008 12 23, 23:08)

Man apie prasiskyrusius raumenis pasakė chirurgas - norėjau tik susitvarkyti virš randuko esančią tokią paodžio bangelę nelygiai sugijusią. Bet, sako, jums reikia ir raumenis siūti unsure.gif Po to tą patvirtino dar du chirurgai smile.gif
Kiek žinau, išvaržos operacija, jei chirurgas konstatuoja, kad ateity tai gali būti sveikatos sutrikimo priežastimi, kompensuojama ligonių kasų. Procedūra ilga, bet kam sudėtingiau su finansavimu - verta pabandyti smile.gif

QUOTE(Beily @ 2008 12 23, 23:25)

Perteklinės odos kiekis ir odos būklė įtakojo. Jei oda labiau paglebusi, toks randas kaip pas mane - netikslingas, jos neištempsi taip, kad vaizdas po operacijos tenkintų. Be to, pilvo korekcijos temoje buvo rašyta, kad jei randas per trumpas, o perteklinės odos yra, kartais jo galuose susidaro tokie kaip "užmetimai" verysad.gif
Vėlgi - tai, kad šiuo metu pas mane bamboje formuojasi raukšlelės gal lėmė tai, kad buvo išpjauta per mažai perteklinės odos unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 23 gruodžio 2008 - 22:18
QUOTE(pandutė @ 2008 12 23, 20:54)
beatuk,o po op, tavo striju maziau liko, ar  tiek pat ?

Na zinok nemaciau saves dar veidrodyje, bet kiek maciau pasilenkusi, tai striju liko labai mazai ir as namau busiu patenkinta rezultatu.

QUOTE(Beily @ 2008 12 23, 21:25)
t.y. jo dydis  - specialiai pasiemiau liniuote paziureti, kiek tie 15 cm - zodziu, labai mazas randukas, laaaaaabai thumb_yello.gif Beje, jei turi galimybe, parasyk i az, kiek kainavo konkreciai sita op smile.gif

Beatuk, sveika sugryzus ir atlaikius isbandymus 4u.gif , viskas tik i gera, arba tiksliau i grozi biggrin.gif paskaiciau tavo atsiliepimus, supratau, kad tau skauda ir dar didelis patinimas.. Nieko, praeis, o tada  nail.gif  smile.gif

Matai, pas L.M. nebuvo tokio pilvo kaip pas mane. Pas mane daryta pilna, o pas L.M. daline plastika. Itakojo perteklines odos kiekis.
Atsakyti
laukiu beatuk,tavo pilvo foto,kaip noriu as ji pasinaikinti,isivaizduoju save su graziu pilvuku ir be striju,reik man kaip lm sake pabandyt del kompensuojamos op .gal mano pilvas butent toks,kad apmoketu ligoniu kasa
Atsakyti
Mergaites, o gal galima ir man foto kurios jau po blush2.gif Labiausiai mane domina naujai suformuotos bambos, kadangi as turesiu pilna pilvo plastika, tai labai idomu kaip gyvai tos naujos bambos atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 12 24, 01:28)
Mergaites, o gal galima ir man foto kurios jau po  blush2.gif  Labiausiai mane domina naujai suformuotos bambos, kadangi as turesiu pilna pilvo plastika, tai labai idomu kaip gyvai tos naujos bambos atrodo  ax.gif

pas mane ,tai visai šauniai atrodo,jei ne tas randukas aplink bambą,tai net neįtartų nieks ,kad ji naujai darytą 4u.gif ,aišku ne visom vienodai padaro smile.gif
Atsakyti