Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

Su naujais metais, grazuoles! newyear.gif
Turiu jums viena klausima. Mano galife gydytojas T.Astrauskas ivertino 4.540 lt. Pati operacija 3.000 lt ir visa kita 1.500 lt. Ar tai normali kaina? O gal bandyti konsultuotis kitur? g.gif Ka manote?
Atsakyti
QUOTE(psamafa @ 2009 01 01, 18:16)
Turiu jums viena klausima. Mano galife gydytojas T.Astrauskas ivertino 4.540 lt. Pati operacija 3.000 lt ir visa kita 1.500 lt. Ar tai normali kaina? O gal bandyti konsultuotis kitur?  g.gif Ka manote?

o ka konkreciai operuos?
Atsakyti
Atsakau ir as kaip man sekas laukti 4u.gif

Nors ta vasario 4 ir toli, bet nebepergyvenu thumbup.gif Buvau pas ginekologe vel pasitikrinti. Pasake, kad dar nera ten viskas idealiai, bet operuotis jau leidzia, tai dabar viskas priklausys nuo tyrimu (ir nuo sekmes, nes kaip matau visko buna. Eleina itariu irgi jau suprato lotuliukas.gif ). O seip apie OP dabar nebe taip daznai galvoju, nes ruosiuos i sesija, tai mintys kitur nukreiptos. Manau pradesiu vel jaudintis kai artes mano data. Tiesa pilvukas mano pradejo man vis labiau kliuti, ta prasme jis man niekada neatrode toks baisus koks atrodo dabar...kai zinau, kad ji taisysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(psamafa @ 2009 01 01, 18:16)
Turiu jums viena klausima. Mano galife gydytojas T.Astrauskas ivertino 4.540 lt. Pati operacija 3.000 lt ir visa kita 1.500 lt. Ar tai normali kaina? O gal bandyti konsultuotis kitur?  g.gif Ka manote?

Manau verta pasikonsultuoti pas kelis gydytojus, aš pati ir pirmą kartą buvau pas Astrauską, paskui nusprendžiau kitur dar nueiti pasikonsultuoti, Estetines chirurgijos klinika (ortopediniame) kaina buvo 700lt. mažiau, bet ir lovadienių tik vienas, o pas Astrauską trys, tai gaunasi kaip ir tas pats. Tik info gavau daug daugiau ir randai eis tik nuo klubo iki klubo, nereiks per pilvo vidurį daryti. Pas Astrauską vien vizito prie durų pralaukiau 40 min, pati konsultacija 15min, o ortopediniame konsultacijoje buvau virš valandos, man smulkiai paaiškino kaip kas bus, kur randai, pažymėjo ant kuno, parodė daug foto. Manau jei darytis ir mokėti nemažus pinigus, tai geriau išklausyti kelių nuomonių.
Atsakyti
QUOTE(Empirija @ 2009 01 02, 02:09)
Manau verta pasikonsultuoti pas kelis gydytojus, aš pati ir pirmą kartą buvau pas Astrauską, paskui nusprendžiau kitur dar nueiti pasikonsultuoti, Estetines chirurgijos klinika (ortopediniame) kaina buvo 700lt. mažiau, bet ir lovadienių tik vienas, o pas Astrauską trys, tai gaunasi kaip ir tas pats. Tik info gavau daug daugiau ir randai eis tik nuo klubo iki klubo, nereiks per pilvo vidurį daryti. Pas Astrauską vien vizito prie durų pralaukiau 40 min, pati konsultacija 15min, o ortopediniame konsultacijoje buvau virš valandos, man smulkiai paaiškino kaip kas bus, kur randai, pažymėjo ant kuno, parodė daug foto. Manau jei darytis ir mokėti nemažus pinigus, tai geriau išklausyti kelių nuomonių.

Man tai konsultacija patiko, ant koju siurbimo zonas nupiese, nufotkino ir paskui kompe parode kaip po operacijos atrodysiu. I visus mano klausimus atsake, kitus savo darbus parode. Bet jis toks man saltokas pasirode. Man reikia, kad su manim daugiau pakalbetu, uzjaustu. O su Astrausku 20 min uzteko. O tau pilva siurbe ar ka? Ir kur sita estetines chirurgijos klinika randasi? Ir kiek ten narkoze kainuoja, nes 950 lt mane pribloske. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pusk @ 2009 01 01, 22:38)
o ka konkreciai operuos?

Operuos galife sriti, t.e. koju sonus, jeigu galima taip pasakyti. smile.gif
Atsakyti
[quote=psamafa,2009 01 02, 16:44]
Man tai konsultacija patiko, ant koju siurbimo zonas nupiese, nufotkino ir paskui kompe parode kaip po operacijos atrodysiu. I visus mano klausimus atsake, kitus savo darbus parode. Bet jis toks man saltokas pasirode. Man reikia, kad su manim daugiau pakalbetu, uzjaustu. O su Astrausku 20 min uzteko. O tau pilva siurbe ar ka? Ir kur sita estetines chirurgijos klinika randasi? Ir kiek ten narkoze kainuoja, nes 950 lt mane pribloske. doh.gif
Papildyta:

Aš operuosiu pilvuką sausio pabaigoje, man nusiurbs riebaliukus ir nuims odos perteklių, suformuos naują bambą, operacija bus panaši kaip Beatuko.Narkozė 950lt, normali kaina, man Astrauskas paskaičiavo 6000t operacija su lovadieniais ir 1500lt. narkozė.Narkozė brangi, bet sakė nepalyginsi kaip klinikose, aš turėjusi jau 3 narkozes, tai ne kaip jas pernešu, parą kankinuos kol ji išsivaikšto, o čia sakė po dviejų valandų pacientai jau kalba telefonu ir visiškai gerai jaučias. Na Astrausko šaltumą ir aš pajaučiau, bet gal jis elgiasi taip visada. Estetines chirurgijos klinika yra Kaune Savanorių pr. 284/ Partizanų g.17, http://www.plastinechirurgija.lt (Ortopedijos technikos pastato IV-as aukštas).
Man asmeniškai reikėjo 2konsultacijų apsispręsti. 50lt. nėr daug. Tad sėkmės apsisprendžiant .

Atsakyti
Sveikos grazuoles wub.gif su Naujais Metais visas 4u.gif wub.gif kad jie atnestu daug sekmingu proceduru 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(psamafa @ 2009 01 01, 17:16)
Su naujais metais, grazuoles!
Turiu jums viena klausima. Mano galife gydytojas T.Astrauskas ivertino 4.540 lt. Pati operacija 3.000 lt ir visa kita 1.500 lt. Ar tai normali kaina? O gal bandyti konsultuotis kitur? Ka manote?

ziurint kiek zonu. pagal sita kaina iseina kad sesios rolleyes.gif beje, man su sesiom zonom irgi labai labai panasi kaina, biski mazesne kazkaip, bet dabar pradedu galvot gal jau pabrango doh.gif lotuliukas.gif
o siaip ramybes delei gali pasikonsultuot dar kur nors mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(mama2004 @ 2009 01 01, 23:34)
Atsakau ir as kaip man sekas laukti  4u.gif

Nors ta vasario 4 ir toli, bet nebepergyvenu  thumbup.gif Buvau pas ginekologe vel pasitikrinti. Pasake, kad dar nera ten viskas idealiai, bet operuotis jau leidzia, tai dabar viskas priklausys nuo tyrimu (ir nuo sekmes, nes kaip matau visko buna. Eleina itariu irgi jau suprato  lotuliukas.gif  ). O seip apie OP dabar nebe taip daznai galvoju, nes ruosiuos i sesija, tai mintys kitur nukreiptos. Manau pradesiu vel jaudintis kai artes mano data. Tiesa pilvukas mano pradejo man vis labiau kliuti, ta prasme jis man niekada neatrode toks baisus koks atrodo dabar...kai zinau, kad ji taisysiu  thumbup.gif

jo jo, as tai tikrai zinau doh.gif jau dabar apskritai nei laukiu nei planuoju ka nors, nes negali zinot kas vel atsitiks lotuliukas.gif ir galvoju irgi kazkaip nedaug biggrin.gif o del to kliuvimo, tai visiskai su tavim sutinku thumbup.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergyckos. Kaip ir sakiau, kad rasysiu pastebejimus vykstancius apie savo kuno pokycius, tai ir rasau ... Tai va : mano apimtis ties liemeniu pamazejo 6cm !!! Tai aisku op. deka. siaip esu dar istinusi, keletas vvietu nejautriu, vis dar atsiradineja mazesniu melyniu, kitos nyksta. Bamba visai nejautri, nugara ties isilginiais raumenim irgi. Siandien yra 18d po op. Kada jum praejo tinimas? o gal galima kazka padaryti kad jis praeitu greiciau?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2009 01 05, 11:51)
Sveikos mergyckos. Kaip ir sakiau, kad rasysiu pastebejimus vykstancius apie savo kuno pokycius, tai ir rasau ... Tai va : mano apimtis ties liemeniu pamazejo 6cm !!! Tai aisku op. deka. siaip esu dar istinusi, keletas vvietu nejautriu, vis dar atsiradineja mazesniu melyniu, kitos nyksta. Bamba visai nejautri, nugara ties isilginiais raumenim irgi. Siandien yra 18d po op. Kada jum praejo tinimas? o gal galima kazka padaryti kad jis praeitu greiciau?

o gal turi jau kokiu fotkiu imest? blush2.gif pries sventes sakei kazkur po savaites imesi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš irgi noriu visas pasveikinti su Naujaisiais - linkiu, kad jokios krizės neįveiktų mūsų, būkime gražios ir laimingos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Beatuk @ 2009 01 05, 13:51)

Sveika, kai kurioms išrašo po operacijos VOBENZYM preparatą. Vienas iš jo veikimo ypatumų ir yra tinimų greitesnis išsivaikščiojimas. Tačiau jis yra receptinis. Kantrybės, praėjus mėnesiui po op., tinimų turėtų nebelikti natūraliai smile.gif

Beje, rašei dėl korseto - pirmus du mėnesius būtų gerai su juo būti dieną naktį - būtent nuo to priklausys, ar gražiai susitrauks oda. Verta pakentėti.

Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 01 05, 12:08)
o gal turi jau kokiu fotkiu imest?  blush2.gif pries sventes sakei kazkur po savaites imesi  4u.gif

Ai, na jo, visai pamirsau. Gerai, vakare paprasysiu vyro kad nufotkintu mane mirksiukas.gif

QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 01 05, 12:15)
Sveika, kai kurioms išrašo po operacijos VOBENZYM preparatą. Vienas iš jo veikimo ypatumų ir yra tinimų greitesnis išsivaikščiojimas. Tačiau jis yra receptinis. Kantrybės, praėjus mėnesiui po op., tinimų turėtų nebelikti natūraliai smile.gif

Beje, rašei dėl korseto - pirmus du mėnesius būtų gerai su juo būti dieną naktį - būtent nuo to priklausys, ar gražiai susitrauks oda. Verta pakentėti.

Na man tokio neisrase. O kas del gorseto, tai zinok man jis nera taip jau laaaabai aptemptas, jauciu kad galiu pasukineti pilva viduj ir tikrai taip neapspaudzia kai anksciau, gal reikia V. parasyti o gal dar ir jam foto nusiusti kai vakare "nutrauks" mane vyras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2009 01 05, 14:10)
Na man tokio neisrase. O kas del gorseto, tai zinok man jis nera taip jau laaaabai aptemptas, jauciu kad galiu pasukineti pilva viduj ir tikrai taip neapspaudzia kai anksciau, gal reikia V. parasyti o gal dar ir jam foto nusiusti kai vakare "nutrauks" mane vyras  g.gif

VOBENZYM išrašo ypatingesniais atvejais, gali pabandyti pavartoti Detoxil ar Biodrain.

Korsetas ir man jau laisvokas sad.gif XS dydžio reikėtų, S buvo geras, kai dar patinęs pilvas buvo. Tai nešioju dabar tokias pogimdyvines presuojančias kelnaites. Jos labiau man apspaudžia, nes antro korseto tikrai nežadu pirkti doh.gif

KELNAITĖS

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 05 sausio 2009 - 14:41