Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

Aisku aciu uz ats, reikias pirma apsilankysiu pas chirurga, o tada jau zinosiu ko reiketu ko ne smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(pandutė @ 2008 12 24, 01:04)
reik man kaip lm sake pabandyt del kompensuojamos op .gal mano pilvas butent toks,kad apmoketu ligoniu kasa

Kasa apmokėtų tik raumenukų susiuvimą (jei yra išvarža), o perteklinės odos šalinimo ir riebalų siurbimo - nekompensuotų.

QUOTE(mama2004 @ 2008 12 24, 01:28)
Mergaites, o gal galima ir man foto kurios jau po  blush2.gif  Labiausiai mane domina naujai suformuotos bambos, kadangi as turesiu pilna pilvo plastika, tai labai idomu kaip gyvai tos naujos bambos atrodo  ax.gif

Manoji tai tikra - gydytojas pagailėjo ir neapipjovinėjo jos tongue.gif

QUOTE(raimuta @ 2008 12 24, 01:33)
pas mane ,tai visai šauniai atrodo,jei ne tas randukas aplink bambą,tai net neįtartų nieks ,kad ji naujai darytą 4u.gif ,aišku ne visom vienodai padaro smile.gif

Va, dėl jo man ir nepjovė, sakė, po to būna, kad negražiai tie randai atrodo unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 24 gruodžio 2008 - 10:20
QUOTE(mama2004 @ 2008 12 23, 23:28)
Mergaites, o gal galima ir man foto kurios jau po  blush2.gif  Labiausiai mane domina naujai suformuotos bambos, kadangi as turesiu pilna pilvo plastika, tai labai idomu kaip gyvai tos naujos bambos atrodo  ax.gif

bus foto, bet biski veliau, mazdaug po savaites gal, kai namo grysiu.
mano bamba naujai suformuota, o randas maciau padarytas bambos viduj, ty. toj skylutej ar kaip cia pavadinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2008 12 24, 12:19)
Sveikos smile.gif
Kasa apmokėtų tik raumenukų susiuvimą (jei yra išvarža), o perteklinės odos šalinimo ir riebalų siurbimo - nekompensuotų.
Manoji tai tikra - gydytojas pagailėjo ir neapipjovinėjo jos  tongue.gif
Va, dėl jo man ir nepjovė, sakė, po to būna, kad negražiai tie randai atrodo  unsure.gif

nalabai įsivaizduoju kaip tau nedarė naujos bambos,nes jei yra nukarusios odos perteklius,tada odą leidžia žemyn ir nupjauną jos perteklių,tai vadinasi auromatiškai ir reikalinga nauja bambą,kadangi senoji yra pašalina su nereikalingu odos sluoksiu,na nebent tau ne pilvo sienos korekciją darė, o tik riebalius siurbė g.gif
Papildyta:
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 24, 13:41)
bus foto, bet biski veliau, mazdaug po savaites gal, kai namo grysiu.
mano bamba naujai suformuota, o randas maciau padarytas bambos viduj, ty. toj skylutej ar kaip cia pavadinti  g.gif

pas mane randukas eina aplink bambą,jis yra labai plonas ir truputi į vidų įleistas smile.gif šeip iš tolo kas nežino tas ir nepastebės manau mirksiukas.gif , na būtų įdomu kaip kitom padarytos naujai
Atsakyti
Ramaus ir grazaus Kuciu vakaro, dosnaus Kaledu ryto ir turtingo vaisiu stalo. Su artejenciom sventem Jus visas !!!
Atsakyti
QUOTE(raimuta @ 2008 12 24, 14:43)
nalabai įsivaizduoju kaip tau nedarė naujos bambos...

Aš asmeniškai nauja bamba vadinu apipjautą. Manoji neapipjauta, tiesiog per ją pjovė ir siuvo viršutinius prasiskyrusius raumenis. Aišku, kad ir manosios bambos lokalizacija kiek pakitusi (nedaug, nes odos apačioje šalino labai nedaug).
Ir man visada smagu, kai už mane geriau žino, ką man darė tongue.gif (anoje temoje irgi buo viena visažinė užsukusi).

user posted image

Linkiu visoms gražaus ir ramaus Kūčių vakaro, šiltų ir širdingų Šv.Kalėdų...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 24 gruodžio 2008 - 17:40
Laba 4u.gif .. kaip sekasi sveikti arba nerimauti del planuojamos operacijos??? biggrin.gif Man jau praejo 3 sav PO....Sonai dar nejautrus, o pilvelis gumbeliais g.gif ir- NEKENCIU GORSETO doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2008 12 29, 19:43)
Laba  4u.gif .. kaip sekasi sveikti arba nerimauti del planuojamos operacijos???  biggrin.gif Man jau praejo 3 sav PO....Sonai dar nejautrus, o pilvelis gumbeliais  g.gif  ir- NEKENCIU GORSETO  doh.gif

Jei kreipimasis i visas, tai atsakysiu mirksiukas.gif Sekasi po biski, kaip kad 4 ir5-a diena pastebejau rysku pagerejima, taip ir po 10-os dienos jauciu pegerejima. Trauke siulus 10-a diena, tai alpau 2 kartus doh.gif Buta cia ko alpti, ar ne ?! Siaubas kazkoks doh.gif Amoniaka kvepavau istisai doh.gif Jau esu namie. Randai gyja gerai, jau maciau save veidrodyje, tai atrodo neblogai, bet tik kad ausktai tas mano randas unsure.gif gaila, bet ka padarysi. Ateityje galvoju salinti ji kazkiek su lazeriu.
Mano sonai jautrus ir labai, melyniuoti, o bamba ir aplink ja ne. Gorseto nemyliu ir as ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Na, ar pavalgėt, merginos? Aš tai atsakančiai - kilogramuką tikrai prisipliusavau, jei ne cielus du cool.gif Bet va, didelis pliusas to, kad bamba iškart geriau atrodo - vis dėlto negalima visiškai riebaliukų "nunaikinti" nuo pilvo - turi kažkiek amortizacijai likti tongue.gif

BEATUK, na va, kaip su tais siūlais unsure.gif Bet tikriausiai ne iš skausmo, o šiaip dėl paties proceso nemalonaus? Nes man, kai traukė, ir bamba, ir papilvė dar apmirusi buvo - beveik nieko nejaučiau. Tik iš nugaros skylučių jautėsi, kad padilgčiojo.

Dėl rando aukštumo - aš su savo "žemiausiom" kenaitėm ėjau pas gydytoją prieš op. - nužymėjo jų ribą ir pagal ją pjovė.

PUSK, mano šonai jau atsigavę, dabar toks jausmas, kad jie nesuspardyti (kaip anksčiau), o sužnaibyti biggrin.gif
Korsetas irgi dar mano dragelis dieną naktį, bet naujųjų šventimui labai jau simpatišką top'ą nusipirkau - tai, manau, nepakenks, kad kelias valandas pabūsiu be baisiakorsečio smile.gif

Atsakyti
ogo, Beatuk, keista, kad alpai siulu traukime blink.gif ...vargsele....bet jau namie- kur net sienos gydo thumbup.gif

Lady M - walio del naujako- pabusi be gorseto !!! As jau irgi islekiu 2-5 val be jo....Ilgiausiai be jo isbuvau tada, kai issiskalbiau ir laukiau kol isdzius- nes koks purvinas po 3 sav buwo blink.gif blush2.gif Be gorseto bijojau kad niekas nesugalvotu apsikabint-kazkaip dar atrode kad skaudet gali g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2008 12 30, 16:44)
[color=blue][i]ogo, Beatuk, keista, kad alpai siulu traukime  blink.gif ...vargsele....bet jau namie- kur net sienos gydo  thumbup.gif

Zinai sito ir as pati nesuprantu doh.gif pati su adatomis iki pastojimo dirbau, o kai man reikia vaistus leisti, tai panika didziausia hihihi.gif Ta sesele sake, kad daznai gydytojai patys turi tokia nepaaiskinama panika kai jiems patiems kazkas daroma.
Na va, pradejo atsiradinet melynes ant pilvo. Anksciau buvo tik sonuose. Nugaroj melyniu nera, tik nugara kieta kieta ir laaabai skauda jai kur netycia prisilieti. As karta nakciai buvau nusiemusi gorseta, tai atrodo oda nusiims ar kazkaip kitaip, bet jauciuosi nesaugiai. O ar galima ji nusiimineti nakciai kai man yra dar tik 12d. po op. ?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2008 12 31, 00:35)
Na va, pradejo atsiradinet melynes ant pilvo. Anksciau buvo tik sonuose. Nugaroj melyniu nera, tik nugara kieta kieta ir laaabai skauda jai kur netycia prisilieti. As karta nakciai buvau nusiemusi gorseta, tai atrodo oda nusiims ar kazkaip kitaip, bet jauciuosi nesaugiai. O ar galima ji nusiimineti nakciai kai man yra dar tik 12d. po op. ?

Tikrai negerai , kad nusiimi gorseta- man gydyt liepe 2 sav sventai 24val/para, o paskui 2 sav irgi nekenks kuo ilgiau su juo....man irgi del saugumo jo norisi, bet tu nejuokauk-tau daug sunkesne op buwo-tai nenusiiminek gorseto....

Gero naujako drinks_cheers.gif
Atsakyti