Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(Empirija @ 2009 01 06, 14:37)
Beatuk, gal turi prieš operaciją foto, negaliu palyginti prieš ir po?
Papildyta:
Dar klausimas, o strijų buvo pas tave ant pilvo daug?

turiu, cia jos
user posted image

user posted image

O kas del striju tai buvo labai daug po bamba, bet jos nebuvo labai jau ryskios, nes po gimdymo apie 4men. pabaigoj buvau daryti tokius vakuuminius masazus. Jie labai gerai padejo, todel kad jos buvo sviezios kaip sakant. o tos kur buvo virs bambos tai beveik is viso nematomos. na kaip, kazkiek matosi, bet zvilgtelejus trumpai tai nea ax.gif
Papildyta:
QUOTE(agnule @ 2009 01 06, 14:39)
zinai ka tau jis pasakys  smile.gif  'dar per anksti spresti'  mirksiukas.gif  sorry as neseku sios temos tai nzn pas ka tu dareisi, bet  as del savo papu ir mano drauge del savo nusiurbimo klause tai gavom ta pati atsakyma  doh.gif  smile.gif  o siaip tai jei ir korekcijos reikes tai nereiks moket tiek daug, kiek zinau tik uz narkoze.. man kojas siurbe ir liko nevienodos truputi bet tik as tai matau, tai gal op nekartosiu. TA dar o nerodziau o gal nusiust foto  g.gif

Na ziuresim. as pas V. dariausi, pas taviskio kolega mirksiukas.gif Ar is tiesu laaaaaaabai skauda po koju nusiurbimo ir lieka dar ryskesnis celiulitas?

QUOTE(Empirija @ 2009 01 06, 14:41)
Man tokia pat operacija laukia, bet  man nubraižė pjūvį kitaip, daug žemiau, o šonuose aukščiau, gal čia tik kaip fotkė taip atrodo, ar tas apatinis pjūvis žemai?

matai, mano oda nebuvo tiek nukarusi kad galima butu zemai daryti pjuvi, taip aiskino chirurgas. Ne, zinok atrodo kaip matai. Kelnaites nedengia pjuvio, nedengia net maudymosi sortukai doh.gif , jau matavausi doh.gif

QUOTE(Eleina @ 2009 01 06, 14:41)
pasakysiu tau tiesiai sviesiai - as nesuprantu kas tau nepatinka. bet rimtai. gal nepaaiskinai, gal as ko nematau ar blogai perskaiciau, bet kas konkreciai tua nepatinka?  g.gif nes bent vaizdas tai normalus. nieko blogo neizvelgiu.

Na matai foto ne pacios geriausios kokybes, tai gal nelabai matai. Sonai nevienodi, vienas per daug ilinkes arba tada kitas per mazai. Nelygumai ant pilvo. Statmenai i bamba eina pjuviukas, kuris sudaro tam tikra kalneli. Randas nelygiai pjautas, na jo pati linija. Vnz kol kas yra nemaza asimetrija.
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2009 01 06, 15:57)
turiu, cia jos

Papildyta:
Na ziuresim. as pas V. dariausi, pas taviskio kolega  mirksiukas.gif  Ar is tiesu laaaaaaabai skauda po koju nusiurbimo ir lieka dar ryskesnis celiulitas?

as nieko nejauciau ir jokio skausmo man nebuvo. tik truputi jau i gala gyjant sioks toks skausmelis buvo bet su korsetu viskas OK. o pas mane kol kas ner celiulito matomo o ir siurbe is vidiniu pusiu.
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2009 01 06, 14:57)
turiu, cia jos
user posted image

user posted image

O kas del striju tai buvo labai daug po bamba, bet jos nebuvo labai jau ryskios, nes po gimdymo apie 4men. pabaigoj buvau daryti tokius vakuuminius masazus. Jie labai gerai padejo, todel kad jos buvo sviezios kaip sakant. o tos kur buvo virs bambos tai beveik is viso nematomos. na kaip, kazkiek matosi, bet zvilgtelejus trumpai tai nea  ax.gif
Papildyta:
Na ziuresim. as pas V. dariausi, pas taviskio kolega  mirksiukas.gif  Ar is tiesu laaaaaaabai skauda po koju nusiurbimo ir lieka dar ryskesnis celiulitas?
matai, mano oda nebuvo tiek nukarusi kad galima butu zemai daryti pjuvi, taip aiskino chirurgas. Ne, zinok atrodo kaip matai. Kelnaites nedengia pjuvio, nedengia net maudymosi sortukai  doh.gif , jau matavausi  doh.gif
Na matai foto ne pacios geriausios kokybes, tai gal nelabai matai. Sonai nevienodi, vienas per daug ilinkes arba tada kitas per mazai. Nelygumai ant pilvo. Statmenai i bamba eina pjuviukas, kuris sudaro tam tikra kalneli. Randas nelygiai pjautas, na jo pati linija. Vnz kol kas yra nemaza asimetrija.

beatuk, o tu apziurek save veidrody, taip pat paziurek fotkes pries op, pamatysi kad ir iki jos nebuvo simetriski sonai. beje, negali jie is esmes but simetriski, nes zmoguje nieko nera simetrisko. pas mane irgi labai aiskiai sonai nesimetriski. del to ir po op jie nepasidarys simetriski. bet to ir neturi but. tai cia apie simetrija. o del kalniuku, klausyk mergina, kiek tau laiko praejo ka? blyn net menesio nera, ko tu nori doh.gif biggrin.gif pas mane po cezario op iki dabar kalniukas virs rando yra, o jau daugiau kaip trys metai biggrin.gif na aisku gal tau taip nebus, bet tu nenorek kad pora savaiciu po op ir jau idealus pilvas. o dar ir imant tai kad tau gi ne tik siurbimas (ir po jo turi net 4 men praeit kad matytus galutinis rezultatas), tau rimtesne operacija, o tu po poros savaiciu slieku subinej ieskai tongue.gif nepyk tik, pasakiau tiesiai sviesiai ka manau tongue.gif
ir mars tas baisiakelnes uzsidet cool.gif turi pastoviai dar bent pora sav. su jom lakstyt, ner ko nusiiminet tongue.gif
Papildyta:
del celiulito - asmenines praktikos dar neturiu, bet is kitu merginu girdejau (ir logiskai jei ismastai) - celiulitas isryskeja po siurbimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 01 06, 15:09)
po poros savaiciu slieku subinej ieskai  tongue.gif nepyk tik, pasakiau tiesiai sviesiai ka manau  tongue.gif
ir mars tas baisiakelnes uzsidet  cool.gif turi pastoviai dar bent pora sav. su jom lakstyt, ner ko nusiiminet  tongue.gif

ner del ko juk pykt, bet apsidraudi is anksto ane? lotuliukas.gif Bet apie sliekus tai gerai pasakei hihihi.gif
As dar be jo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Empirija @ 2009 01 06, 14:37)
Beatuk, gal turi prieš operaciją foto, negaliu palyginti prieš ir po?

Na na ... lygink lygink ir isvada sakyk tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2009 01 06, 15:15)
ner del ko juk pykt, bet apsidraudi is anksto ane?  lotuliukas.gif  Bet apie sliekus tai gerai pasakei hihihi.gif
As dar be jo  blush2.gif

ka reiskia "dar be jo" blink.gif doh.gif tipo ryte nusiemei ir neuzsidejai ane? teisingai supratau g.gif cool.gif oi palauk, gausi tu tuoj nuo manes ir musu kolegiu, atesim tuoj su pagaliu, kolkas nesidek dar to korseto (buvo blyn cia toks smailikas, kur su pagaliu per subine dauzo, nerandu dabar hihihi.gif ).
Atsakyti
Na as jau jau uzsidejau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Na skirtumas matosi,,,pilvukas dabar kad ir ištinęs, bet daug mažesnis, o dėl randelio nepergyvenk išbluks, nesimatys kaip dabar matosi ir dėl iškilimų, juk dar viskas taip šviežia. Dar anksti vertinti, bet manau reikia laiko ir būsi patenkinta. Pas mane varijantas kitoks, aš turėjusi cezarį plius turiu daug strijų ir pilvas nukaręs, jis pas mane žemai ir cezario randas labai žemai. Man tik klausimas iškilo kodėl tau ta mažą pjūvį darė????kaip konsultavausi pas Astrauską tai ir sakė reiks pjūvio mažiuko kaip pas tave, o kitoje klinikoje sakė nereikia.

Dar klausimas, o svoris nepakito???? g.gif keista g.gif g.gif g.gif , nes man gydytojas sakė na nusiurbsim litrą riebalų, oda nupjausim, -4kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Empirija: 06 sausio 2009 - 15:38
Sveikos 4u.gif
ELEINA, aičiū už komplimentus smile.gif

Pasižiūrėjau BEATUKO foto.
BEATUK, man atrodo, kad tikrai dar pas tave ženklus patinimas g.gif Tiesiog paburkę visi audiniai. Tas tikrai, kaip jau rašiau, išsivaikščios po mėnesio, na po dviejų tai tikrai. Ir tik TADA galėsi spręsti apie didesnę ar mažesnę asimetriją.
Bet aš pritariu ELEINAI - mes visos esame daugiau mažiau asimetriškos, jei pradėtumėme fotografuotis ir lyginti, rastume daug neatitikimų tarp vienos ir kitos pusės tiek kūne, tiek veide. Taigi, dėl šito tikrai nepergyvenk.

Dėl rando jau čia rašė merginos - jis bluks, kol kas toks ryškus dėl esančio tempimo. Stenkis kuo mažiau lankstytis, nuolat būk su korsetu - kad randas gautų kuo mažiau "krūvio", jei taip galima pavadinti. Nes bet koks papildomas krūvis gali skatinti didesnį jo randėjimą.

Dėl to mažiuko apverstos T formos pjūviuko link bambos - kai konsultavausi pas T.A., jis man sakė irgi tokį darytų. Ta prasme todėl ir pasirinkau S.V., kad T.A. siūlė man ilgą randą ir ta pjūviuką papildomą. Tas mane išgąsdino.

Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 06, 16:43)
nu nepalyginsi pilvo pries ir po op,dar laiko praeis ir liuks bus,bet striju is vis pas tave nebesimato,man tik kas nepatinka ,kad tokie ilgi randai lieka,ir kazkaip nepasislepia po kelnaiciu,o gal man tik cia taip atrodo g.gif

Lbas vakaras visom,
vis seku tą temą ir galiu pasakyt, kad pamačius beatuko foto lėkiau fotkintis, smile.gif kad galėčiau palygint , po op. ir aš nesu visiškai patenkinta g.gif ,man tik nepatinka šonai mano,šeip mano randas tai pat yra ilgas ,tik sakyčiau žemiau darytas ir labiau išlenktas,po maudymosi kelnaitėm pasislepia,tik šiek tiek kampučiai išlenda unsure.gif bet ir prieš op.mano situacija buvo kitokia,nei pas beatuk.
Beatuk, tau tikrai dar anksti daryt išvadas, nes tikrai dar nedaug laiko tau prėjo, o dėl rando nesijaudink, jis tikrai išbluks,aš tepu su dermatix ir jau pastebiu geresnius rezultatus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuta @ 2009 01 06, 19:29)
vis seku tą temą ir galiu pasakyt, kad pamačius beatuko foto lėkiau fotkintis, smile.gif kad galėčiau palygint , po op. ir aš nesu visiškai patenkinta g.gif ,man tik nepatinka šonai mano,šeip mano randas tai pat yra ilgas ,tik sakyčiau žemiau darytas ir labiau išlenktas,po maudymosi kelnaitėm pasislepia,tik šiek tiek kampučiai išlenda unsure.gif  bet ir prieš op.mano situacija buvo kitokia,nei pas beatuk.
Beatuk, tau tikrai dar anksti daryt išvadas, nes tikrai dar nedaug laiko tau prėjo, o dėl rando nesijaudink, jis tikrai išbluks,aš tepu su dermatix ir jau pastebiu geresnius rezultatus thumbup.gif

Na man yra 19d po op. Taip taip, as irgi tepuosi Dermatix. Man tai jo daug susinaudoja doh.gif nes randas ilgas. O kaip reikia juo teptis? as tepu tik vakare, nes ryte tai nespetu jis isigerti, juk ir rengtis reikia tuoj po zadintuvo doh.gif
O gal gali parodyti savo foto pries ir po op.? Kada tau daryta op. ir pas ka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatuk: 06 sausio 2009 - 19:48
BEATUK, ką S.V. atsakė?

Atsakyti
Zinok nieko dar. Uzsiemes matyt, bet ir taip, niekad is karto man nera atsakes, nors nzn kaip tau ir kitoms.
Atsakyti