Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

QUOTE(Beatuk @ 2009 01 06, 22:24)
Zinok nieko dar. Uzsiemes matyt, bet ir taip, niekad is karto man nera atsakes, nors nzn kaip tau ir kitoms.

Man dažniausiai kitą dieną smile.gif
O dėl korseto irgi jau klausei?

Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2009 01 06, 21:46)
Na man yra 19d po op. Taip taip, as irgi tepuosi Dermatix. Man tai jo daug susinaudoja  doh.gif  nes randas ilgas. O kaip reikia juo teptis? as tepu tik vakare, nes ryte tai nespetu jis isigerti, juk ir rengtis reikia tuoj po zadintuvo  doh.gif
O gal gali parodyti savo foto pries ir po op.? Kada tau daryta op. ir pas ka?

man daryta spalio 8 dKlaipėdoj pas Bagdona,dar pas S.V.buvau konsultacijai,bet pasirinkau Klaipėdą, šiaip gražus jo darbas, tie šonai tai susitvarkys manau.Tu jau tepi dabar tuo tepalu??? blink.gif , man tai sakė tept tik tada kai pilnai randas užgys,nors man daktaras rekomendavo MEPIFORM pleistrą,bet pasirinkau tepalą, nes patogiau,aš tepu tik vakarais nors reikia du kart dienoj,bet tai pat ryte neatrandu laiko doh.gif , ir gan plonu sluoksiu ,palaukt užtenka 2 min.ir nudžiūna,pasidengia silikonine plevele,,nes jei per storai,tada jis nenudžiūna,bent jau man taip sakė,pradėjau tept beveik 2 mėn.po op.Foto galiu atsiųst,bet gal tau asmeniškai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuta: 06 sausio 2009 - 20:47
QUOTE(Empirija @ 2009 01 06, 17:35)
Na skirtumas matosi,,,pilvukas dabar kad ir ištinęs, bet daug mažesnis, o dėl randelio nepergyvenk išbluks, nesimatys kaip dabar matosi ir dėl iškilimų, juk dar viskas taip šviežia. Dar anksti vertinti, bet manau reikia laiko ir būsi patenkinta. Pas mane varijantas kitoks, aš turėjusi cezarį plius turiu daug strijų ir pilvas nukaręs, jis pas mane žemai ir cezario randas labai žemai. Man tik klausimas iškilo  kodėl tau ta mažą pjūvį darė????kaip konsultavausi pas Astrauską tai ir sakė reiks pjūvio mažiuko kaip pas tave, o kitoje klinikoje sakė nereikia.

Dar klausimas, o svoris nepakito????  g.gif  keista  g.gif  g.gif  g.gif  , nes man gydytojas sakė na nusiurbsim litrą riebalų, oda nupjausim, -4kg

Empirija, galiu sakyt,kad pas mane situacija buvo kaip ir tavo,man buvo 2 cezario pjūviai,nukaręs pilvas žemai ir strijų sakyčiau nemažai doh.gif , bet po op.strijos liko, svoris nesumažėjo, man nusiurbė po 100 gramų abejuose šonuose, ir op.randas man yra žemai
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 01 06, 20:26)
O dėl korseto irgi jau klausei?

Na ne doh.gif pamirsau, kai atsakys tada paklausiu.

QUOTE(raimuta @ 2009 01 06, 20:42)
man daryta spalio 8 dKlaipėdoj pas Bagdona,dar pas S.V.buvau konsultacijai,bet pasirinkau Klaipėdą, šiaip gražus jo darbas, tie šonai tai susitvarkys manau.Tu jau tepi dabar tuo tepalu??? blink.gif , man tai sakė tept tik tada kai pilnai randas užgys,nors man daktaras rekomendavo MEPIFORM pleistrą,bet pasirinkau tepalą, nes patogiau,aš tepu tik vakarais nors reikia du kart dienoj,bet tai pat ryte neatrandu laiko doh.gif , ir gan plonu sluoksiu ,palaukt užtenka 2 min.ir nudžiūna,pasidengia silikonine plevele,,nes jei per storai,tada jis nenudžiūna,bent jau man taip sakė,pradėjau tept beveik 2 mėn.po op.Foto galiu atsiųst,bet gal tau asmeniškai rolleyes.gif

O man sake kad tepti g.gif , sako tepkit po biski 2x d., bet as simuliuoju ir tepu tik karta. O kodel tauu sake negalima taip greitaii tepti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatuk: 06 sausio 2009 - 21:50
Dėl randų tepimo - kai nukrenta visi šašiukai, užgija viskas, tada ir tepti pradedam smile.gif

Aš irgi tepu tik kartą per dieną, ryte. Kartais net nelaukiu, kol nudžius (tingiu) biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 01 06, 21:56)
Dėl randų tepimo - kai nukrenta visi šašiukai, užgija viskas, tada ir tepti pradedam smile.gif

Aš irgi tepu tik kartą per dieną, ryte. Kartais net nelaukiu, kol nudžius (tingiu)  biggrin.gif

Tai as pradejau teptis kai dar tie isilginiai pleistriukai buvo. Pamazu juos nuimdinejau ir toliau tepiau. Sasiukai labai gerai nusiimdavo kartu. Taip per savaite nusiemiau visus pleistriukus ir sasiuku neber, tai tepu visu pajegumu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2009 01 07, 00:21)
Tai as pradejau teptis kai dar tie isilginiai pleistriukai buvo. Pamazu juos nuimdinejau ir toliau tepiau. Sasiukai labai gerai nusiimdavo kartu. Taip per savaite nusiemiau visus pleistriukus ir sasiuku neber, tai tepu visu pajegumu  biggrin.gif

nu jus šaunuolės thumbup.gif ,pačios viską nusiemėt,man tai sakė neimt tu pleistriukų kol patys nenukris ir nesimaudyt kol jie laikysis,tai man jie dvi savaitęs laikėsi kaip reikiant ir šašiukai ilgai laikėsi,nors dažnai perišinėdavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuta @ 2009 01 06, 21:57)
Empirija, galiu sakyt,kad pas mane situacija buvo kaip ir tavo,man buvo 2 cezario pjūviai,nukaręs pilvas žemai ir strijų sakyčiau nemažai doh.gif , bet po op.strijos liko, svoris nesumažėjo, man nusiurbė  po 100 gramų abejuose šonuose,  ir op.randas man yra žemai

Bet, kaip strijų nesumažėjo ? g.gif Man kai parodė kiek nupjaus odos ir patems žemyn tai pagalvojau jos nusipjaus su oda, nes pas mane jos žemiau bambos.
O koks pjūvis pas tave didelis??? ir tau nusiurbta mažai, tu gal liesa, nes pas mane bus ką pasiurbti blush2.gif , sakė apie litrą. Kiek tau laiko parėjo po operacijos? Kada tapai darbinga?
Papildyta:
Raimuta, gal galėtum man asmeniškai atsiųsti foto, labai norėčiau pažiūrėti kaip tas randelis bus.
Atsakyti
QUOTE(Empirija @ 2009 01 07, 11:14)
Raimuta, gal galėtum man asmeniškai atsiųsti foto, labai norėčiau pažiūrėti kaip tas randelis bus.

ir man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Empirija @ 2009 01 07, 13:14)
Bet, kaip strijų nesumažėjo ?  g.gif  Man kai parodė kiek nupjaus odos ir patems žemyn tai pagalvojau jos nusipjaus su oda, nes pas mane jos žemiau bambos.
O koks pjūvis pas tave didelis??? ir tau nusiurbta mažai, tu gal liesa, nes pas mane bus ką pasiurbti  blush2.gif  , sakė apie litrą. Kiek tau laiko parėjo po operacijos? Kada tapai darbinga?
Papildyta:

Na taip,tos kurios buvo žemai jos nusipjovė su nereikalnigu odos sluoksiu,bet šonuose ir virš pjūvio lieka,bet yra toks dalykas,kai tempia odą ,automatiškai strijos tempiasi ir jas ištempia dar daugiau,taigi,jei pas tave jos plačios,tai jos dar ryškesnės bus.Pas mane pilvas dabar lygus gražus,bet kaip minėjau strijų liko doh.gif
O dėl foto ,tai įmesiu visom pasižiūrėt kaip ir beatuk įmetė,ji mane padrąsino 4u.gif ir įvertint galėsit kito daktaro darbą smile.gif , kiek žinau viena iš mūsų būtent pas Bagdoną neužilgo operuosis smile.gif
Atsakyti
Bet, tos strijos bus žemai, tai nesimatys ? g.gif nes dabar rankas jei pakeliu, pasikelia megztukas ir baisumėlis pasimato. Apie Bagdoną labai gerus atsiliepimus girdėjus, ir konsultacijos pas jį nemokamos, kažkaip tas atstumas mane išgąsdino pas jį nulėkti. O kiek mokėjai už viską?
Papildyta:
Raimuta, dar noriu paklausti o kodėl pasirinkai Bagdoną?
Atsakyti
QUOTE(Empirija @ 2009 01 07, 17:00)
Bet, tos strijos bus žemai, tai nesimatys ?  g.gif  nes dabar rankas jei pakeliu, pasikelia megztukas ir baisumėlis pasimato. Apie Bagdoną labai gerus atsiliepimus girdėjus, ir konsultacijos pas jį nemokamos, kažkaip tas atstumas mane išgąsdino pas jį nulėkti. O kiek mokėjai už viską?
Papildyta:
Raimuta, dar noriu paklausti o kodėl pasirinkai Bagdoną?

nu vakarop įmesiu savo fotkes tai pamatysi bendrą vaizdą kaip pas mane su tom strijom g.gif ,kodėl Bagdoną?Šeip jo nebūčiau pasirinkus jei na mano teta smile.gif ,ji tai pat iš klaipėdos ir žino jį kaip plastikos chirurgą,kad jis yra geras tai ir man ji parekomendavo,prieš tai buvau nulėkus pas S.V. į kauną, po to į Kl. tai vistik apsistojau ties Bagdonu,mačiau jo darbus ir pasirinkau ji,bet tikrai nesigailiu.Tokia op.ten kainuoja 4500lt. galma ir pašnekėt dėl kainykės 4u.gif )tai žymiai mažiau nei Kaune, bet žinoma tokiam reikalui nerpritaupysi,bet jo rezultatais patenkinta thumbup.gif , konsultacijos pas ji nemokamos, tad tas atstimas nėra toks baisus smile.gif ,porą dienikių pagulėjau ir namuko važiavau,gerai jaučiausi,da po op.lėkiau pajūriu pavaikčiot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuta: 07 sausio 2009 - 15:13