Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

4500lt blink.gif man paskaičiavo Kaune 7000lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuta @ 2009 01 07, 15:09)
nu vakarop įmesiu savo fotkes tai pamatysi bendrą vaizdą kaip pas mane su tom strijom g.gif ,kodėl Bagdoną?Šeip jo nebūčiau pasirinkus jei na mano teta smile.gif ,ji tai pat iš klaipėdos ir žino jį kaip plastikos chirurgą,kad jis yra geras tai ir man ji parekomendavo,prieš tai buvau nulėkus pas S.V. į kauną, po to į Kl. tai vistik apsistojau ties Bagdonu,mačiau jo darbus ir pasirinkau ji,bet tikrai nesigailiu.Tokia op.ten kainuoja 4500lt. galma ir pašnekėt dėl kainykės  4u.gif )tai žymiai mažiau nei Kaune, bet žinoma tokiam reikalui nerpritaupysi,bet jo rezultatais patenkinta thumbup.gif , konsultacijos pas ji nemokamos, tad tas atstimas nėra toks baisus smile.gif ,porą dienikių pagulėjau ir namuko važiavau,gerai jaučiausi,da po op.lėkiau pajūriu pavaikčiot biggrin.gif

tik nuotraukyciu neisimk iki ryt, ok, nes as neturiu namie neto, tai tik ryt ryte darbe pamatyciau blush2.gif
Atsakyti
Raimuta, o Kaune kiek tau paskaičiavo???
Atsakyti
QUOTE(Empirija @ 2009 01 07, 15:25)

aha, nes klaipedoj tikrai labai pigu kazkaip vadinas g.gif
Atsakyti
va cia tai bent bigsmile.gif doh.gif lotuliukas.gif
Straipsnis
Atsakyti
QUOTE(Empirija @ 2009 01 07, 17:25)

Patikėkit,kaune tokia op.tipo kainuoja 7600lt,o man paskaičiavo 7400lt doh.gif , tai kai pasakė kiek mokėt KL.net apšalau blink.gif , zuikio dainos palyginus, nes kaune privati kliniką ir už viską reik mokėt,o KL.lovadieniai nusimet,ir visa kita

Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2009 01 07, 17:24)
tik nuotraukyciu neisimk iki ryt, ok, nes as neturiu namie neto, tai tik ryt ryte darbe pamatyciau  blush2.gif

jei pavyks įkelt ,tai neišimsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuta: 07 sausio 2009 - 16:16
QUOTE(raimuta @ 2009 01 07, 18:12)
Patikėkit,kaune tokia op.tipo kainuoja 7600lt,o man paskaičiavo 7400lt doh.gif , tai kai pasakė kiek mokėt KL.net apšalau blink.gif , zuikio dainos palyginus, nes kaune privati kliniką ir už viską reik mokėt,o KL.lovadieniai nusimet,ir visa kita

Papildyta:
jei pavyks įkelt ,tai neišimsiu 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(raimuta @ 2009 01 07, 18:31)

user posted image
nu pavyko įkelt ir didesnę foto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuta: 07 sausio 2009 - 16:35
Mano akimis ziurint tai pjuvis tikrai zemesnis nei mano, o ir graziau viskas nei pas mane. Taip lygu .. Na reikia dar laiko, suprantu. Tu dareisi mazdaug pries 3men, o as pries 20d. Na tai lauksiu rezultato tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2009 01 07, 19:46)
Mano akimis ziurint tai pjuvis tikrai zemesnis nei mano, o ir graziau viskas nei pas mane. Taip lygu ..  Na reikia dar laiko, suprantu. Tu dareisi mazdaug pries 3men, o as pries 20d. Na tai lauksiu rezultato tada smile.gif

tai žinoma, tau dar reik laiko,vėliau ir tu taip atrodysi ,o gal ir geriau rolleyes.gif ,man tai ištikrųjų paranoja,kad pas mane iširo išilginių raumenų siūlės doh.gif ,nes kai sukosijau po op.savaitei laiko praėjus,taip suskaudo ir dabar rodos tas gūzas liko taip g.gif ,po šei dienai man ramybės neduoda, nors realiai pamasčius gal taip nebūna lotuliukas.gif
Atsakyti
Raimuta, pilvukas tavo gražiai padarytas, gaila nematau koks buvo prieš. Del išilginių raumenų siūlių, tai jos negalėjo nuo kosulio sutrūkti. O dabar tau skauda tą vietą?? Gal reiktų gydytojo paklausti.
Atsakyti
QUOTE(Empirija @ 2009 01 07, 20:28)
Raimuta, pilvukas tavo gražiai padarytas, gaila nematau koks buvo prieš. Del išilginių raumenų siūlių, tai jos negalėjo nuo kosulio sutrūkti. O dabar tau skauda tą vietą?? Gal reiktų gydytojo paklausti.

nu neskauda, bet kaip sakė daktr.,kad išilginius raumenis kai susiūna,po valgio tipo nesipučia ta vieta po krūtinę,bet pas mane ji taip pasipūtus būna,aš esu skaičius,kad gali nelaikyt siūlai išilginių raumenų,tada reik papildomos op.,matyt per daug prisiskaičiau g.gif ,o dėl buvusiu foto,tai nešiu ,kad man pabandytų atkurt iš subraižyto disko,jei atkurs būtinai ir jas įmesiu smile.gif
Ačiū už pagirimus,kažkaip net geriau jaučiuos thumbup.gif ,manau beatuk tai pat sulauks gerų atsiliepų po 3 mėn rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 01 07, 17:00)
va cia tai bent  bigsmile.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
Straipsnis

blink.gif
Atsakyti