Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tiesa, kad plaukų ilgis užprogramuotas?

QUOTE(yoanna @ 2009 08 23, 18:36)
jokios pasakos nu sakau iki 10 cm paugdavo  tongue.gif beto as nuo 14 metu ir seip emiau lb greit augt per pusantru metu nuo 171cm paugau iki 180cm. ir viskas nuo tada ne cm daugiau neaugau taigi del tokio greito augimo nuejau pas daktare ir pasake kad man trumpam yra sutrikusi hormonu veikla israse vaistu ir pasake kad savaime susitvarkys. sake kad tai buna vienam is 10 000 tukst. zmoniu kad taip greit pauga ir daugiau ne cm ir yra kalti tik hormonai doh.gif
db plaukai auga normaliu greiciu ,o ugis nekinta nuo to karto kaip sustojo taip sustojo biggrin.gif

O kad man dabar taip atsitiktu...kokie 5 cm ugio(butu 1,78 m) ir koki 30cm plauku ilgio( butu iki siknos biggrin.gif ) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 08 23, 18:44)
O kad man dabar taip atsitiktu...kokie 5 cm ugio(butu 1,78 m) ir koki 30cm plauku ilgio( butu iki siknos biggrin.gif ) blush2.gif

na taip biggrin.gif taciau tuomet buvau gilioje neviltyje. atrodo svajone kad taip greit auga plaukai taciau man tada buvo kosmaras doh.gif bet aciu dievui viskas susitvarke mano organizme thumbup.gif
Atsakyti
na pas mane normaliai auga, per metus uzaugoa pie 15cm. Noreciau, kad greiciau augtu blush2.gif
Atsakyti
sakykit o kaip jūs pamatuojat kiek tarkim per metus užaugo? Imat centimetrą ir matuojat? g.gif Ar iš akies? Nes aš tai neįsivaizduoju kiek man užaugo tų centimetrų. Per tris metus nuo pečių iki juosmens. Tai manau tikrai nesigauna per metus 15cm. Dar taip norisi pusės sprindžio, bet kaip neužauga taip neužauga, rupūžės. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 08 24, 13:38)
sakykit o kaip jūs pamatuojat kiek tarkim per metus užaugo? Imat centimetrą ir matuojat? g.gif  Ar iš akies? Nes aš tai neįsivaizduoju kiek man užaugo tų centimetrų. Per tris metus nuo pečių iki juosmens. Tai manau tikrai nesigauna per metus 15cm. Dar taip norisi pusės sprindžio, bet kaip neužauga taip neužauga, rupūžės. blink.gif

Neuzauga plaukai 15 cm per metus ...blefas, 12-13 cm. O Jusu ir taip ilgis thumbup.gif .

Na niekur neradau tokios info, apie genetini plauku ilgi. Stai ju kiekis, struktura tiesiogiai paveldimi, o prie ko cia ilgis?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 24, 14:43)
Neuzauga plaukai 15 cm per metus ...blefas, 12-13 cm. O Jusu ir taip ilgis  thumbup.gif .

Na niekur neradau tokios info, apie genetini plauku ilgi. Stai ju kiekis, struktura tiesiogiai paveldimi, o prie ko cia ilgis?

Na man tai per menesi uzauga kazkur 1,5 cm,pamatuoju pagal nuaugusias saknis,tai manau,kad tikrai 15 cm per metus yra realu,o gal ir daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 08 24, 13:38)
sakykit o kaip jūs pamatuojat kiek tarkim per metus užaugo? Imat centimetrą ir matuojat? g.gif  Ar iš akies? Nes aš tai neįsivaizduoju kiek man užaugo tų centimetrų. Per tris metus nuo pečių iki juosmens. Tai manau tikrai nesigauna per metus 15cm. Dar taip norisi pusės sprindžio, bet kaip neužauga taip neužauga, rupūžės. blink.gif

aga, kazkada idomumo delei su centimetru pasimatavau, o kaip kitaip pamatuot... mirksiukas.gif
ir 15 cm yra labai realu...joks cia "blefas" bigsmile.gif 4u.gif aisku jei galiukai yra kerpami kas menesi tai gal ir nebus tu 15, bet siaip tai possible
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 08 24, 13:56)
Na man tai per menesi uzauga  kazkur 1,5 cm,pamatuoju pagal nuaugusias saknis,tai manau,kad tikrai 15 cm per metus yra realu,o gal ir daugiau smile.gif

1.5 cm. plaukuciai auga siltuoju metu, kuris deja trumpas, veliau organizmas rengiasi ziemai, visi procesai leteja - plauku augimas irgi.

O jau Jusu tie matavimai......objektyviai vertinkite rezultata, neperdekite. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 27, 10:40)
1.5 cm. plaukuciai auga siltuoju metu, kuris deja trumpas, veliau organizmas rengiasi ziemai, visi procesai leteja - plauku augimas irgi.

O jau Jusu tie matavimai......objektyviai vertinkite rezultata, neperdekite.  mirksiukas.gif

Ar jums plaukai neauga, ar kas, kad netikite, kad kazkam jie gali augti gan greitai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 24, 13:43)

Ilgis yra "genetiskai uzprogramuotas", tik netiesiogiai ax.gif
Tiesiog genetiskai daznai yra paveldima pacio plauko (jo svogunelio) struktura, silpnumas ar stiprumas. Pvz jei jie (tarkim plauko svoguneliai) yra silpnesni, tai pasiekes tam tikra ilgi, plaukas "nebeislaiko" ir nutruksta, iskrenta.. Taip ir gaunasi, kad uzauga tik iki tam tikro ilgio 4u.gif
Cia man taip kirpeja aiskino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 27, 11:40)

O jau Jusu tie matavimai......objektyviai vertinkite rezultata, neperdekite.  mirksiukas.gif

Nu liniuotes ar metro padalas dar pazystu.Jei jum neauga,nereiskia,kad kitiem taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai ne tiesa.. as irgi is nevilties taip pradejau galwot, bt pasikonsultavau su savo kirpeja ir ji sake, kad cia mitas. Jei nekirpsi, tai ir augs, todel reikia daryti diesnius tarpus tarp kirpimu.
be to, ant zmoniu, kurie dazosi plaukus, tai ypac matyti, nes nera zemeje tokio zmogaus, kuris nusidaze plaukus viena karta gyvenime ir jau neeatauga, nes uzprogramuotas ilgis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
cia yra info apie tai ir video smile.gif

http://nifty.lt/jei_...i_ilgus_plaukus
Atsakyti