Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tiesa, kad plaukų ilgis užprogramuotas?

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 09, 18:37)
Jeigu plaukuciai silpnuciai ir neauga, nors vaikysteje augo ir buvo grazus, stori, tai reiktu ne genams kalte suversti, o issitirti organizma. kelios forumietes cia rase, kad drauges isvaziuoja gyventi prie juros (airija, svedija) ir plaukai ima augti kaip pasiute. visiskai akivaizdu, kad jos turejo problemu su skydliauke (daznas lietuvis ju turi, bet nelabai zino ir nelabai domisi). skydliaukei reikalingas jodas, lietuvoje gyvendamos jo gauname per mazai, o stai isvykusios drauges jurinio klimato salyse kvepuoja jodu prisotintu oru, skydliauke atsigauna ir plaukuciai ima augti. tad jeigu itariate, kad ne genai cia kalti siulyciau pasitikrinti organizmo bukle smile.gif

Istikruju, mano mamai labai prastai auga plaukai, ir ji skydliauke turi.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 10, 10:46)
Istikruju, mano mamai labai prastai auga plaukai, ir ji skydliauke turi.

visi turim skydliaukę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 10, 18:10)
visi turim skydliaukę  biggrin.gif

nesveika skydliauke, nesikabinek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 09, 20:37)
Jeigu plaukuciai silpnuciai ir neauga, nors vaikysteje augo ir buvo grazus, stori, tai reiktu ne genams kalte suversti, o issitirti organizma. kelios forumietes cia rase, kad drauges isvaziuoja gyventi prie juros (airija, svedija) ir plaukai ima augti kaip pasiute. visiskai akivaizdu, kad jos turejo problemu su skydliauke (daznas lietuvis ju turi, bet nelabai zino ir nelabai domisi). skydliaukei reikalingas jodas, lietuvoje gyvendamos jo gauname per mazai, o stai isvykusios drauges jurinio klimato salyse kvepuoja jodu prisotintu oru, skydliauke atsigauna ir plaukuciai ima augti. tad jeigu itariate, kad ne genai cia kalti siulyciau pasitikrinti organizmo bukle smile.gif

thumbup.gif pritariu.. na va jau pasidariau keleta tyrimu.. viskas gerai.. eisiu vel pas gydytoja, nes mama nete, kažkoiame rusiškame tinklalapyje surado, kokius dar tyrimus reik daryt.. smile.gif tik va nzn, ar mūsų lietuviai gydytojai žinos ką apie tuos tyrimus, ir ar apskritai yra girdėję.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 10, 20:27)
nesveika skydliauke, nesikabinek mirksiukas.gif

nesikabinėju schmoll.gif bet pasakymas, kad "ji turi skydliaukę" nuskambėjo labai labai kvailai rolleyes.gif
Atsakyti
as kazkodel nelabai tikiu nes mano plaukai gali but ir ilgi ir trumpi man niekas nekliudo ju auginti smile.gif
Atsakyti
as irgi netikiu kad yra uzprogramuotas ilgis smile.gif juokingai atrodo smile.gif jei tinkamai priziuri,nealini. tai tikrai imanoma uzsiaugint smile.gif
Atsakyti
Turbūt čia kaip kam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2009 02 15, 11:42)
as irgi netikiu kad yra uzprogramuotas ilgis smile.gif juokingai atrodo smile.gif jei tinkamai priziuri,nealini. tai tikrai imanoma uzsiaugint smile.gif

Nežinau, ar tikėti.. Dar paauglystėj plaukai buvo stori, iki juosmens, o paskui pradėjo slinkti, ir dabar nebeužauga tokie, nors ir blizga, bet ne tokie. Ir nebeužauga ligi juosmens... Tai jei anksčiau buvo stori, ilgi ir stiprūs, o dabar - ne, tai gal dar galiu užsiauginti norimus plaukus, jei užprogramuota? Gal čia aplinkos veiksniai labai lemia? g.gif
Atsakyti
as visgi tikiu tuo užprogramuotu plauku ilgiu verysad.gif . kai maza buvau, tevai kirpdavo mane gana trumpai, neva gersni plaukuciai uzaugs. o dabar kad ir kiek beauginciau, jie ilgesni neuzauga. siaip dazau ir matau kad jie auga, bet ilgis vis toks pat. schmoll.gif , o galiukus pakerpu labai mazai g.gif
Atsakyti
as iegi tikiu kad turi....kam auga auga ir be dideliu pastangu,o kas neturi nepritemps su jokiom brangiausiom priemonem,,,taip jau yra,,,,bet vistiek priziureti juos reikia 4u.gif
Atsakyti
nu geras,cia tai naujiena suzinojau doh.gif va sese vis skundziasi ko plaukai neauga ilgesni,nei iki peciu, man jau viskas aisku lotuliukas.gif
Atsakyti