QUOTE(Fregata @ 2008 11 05, 03:19)
nea, kaimynai turi toki pati virtuves baldu komplekta
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 11 05, 05:10)
na vakarais jei jie laisvi tai zinoma kad galima, o ka daryt kai trys pajodzargos ant galvos lipa...
jau su helovynu bandziau panas itraukt, kad kartu kazka padaryt - dalyvavo kol rankas susitept moliugo vidumi reikejo - tada atsisake
jo, sunkiau, jei vaikai nelinke i tokius darbelius

.susodink juos kaledinius atvirukus daryti, o tuo metu pati galesi savo dekoracijom uzsiimti
QUOTE(RaimaMarisa @ 2008 11 05, 12:34)
stai lempos gaubtas taipat JYkinis kaina 2.99(akcija) buvau kazka sumasciu kaledoms

bet pamirsau ,gal kas turi ideju?
as apipurksciau aukso ar sidabro spalvos dazais (priklausomai, kokia pagrindine akcento spalva naudosi ), skirtais medziagai. jie neturetu buti per daug tirsti, tad vis tiek galesi ji panaudoti, kaip lempos gaubta. gal kai isdzius pagrindinis sluoksnis, dar apipurkciau raudonos, zalios, gal melynos spalvos dazais turinciais blizguciu - lyg kaledu eglutes burbulais

(aisku, gali kokiom tik nori splavom purksti...
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 11 05, 13:49)
Na, daug kas sako, kad tas su žaliais žasiliukais ant stalo gražus, bet nekalėdiškas vaizdelis- nu o aš žiūriu žiūriu kas man ten nekalėdiška- nes gražu, ir spalvos kalėdiškos visai, ir žasiliukų pamėtyta- ale gi dvylikos patiekalų nėra
bet juk 12 patiekalu tai tik kucioms

. ar ir Kaledu vakariene valgydami stala apkraunate 12 patiekalu?

. mes kaledu diena dazniausiai kepam zasi ar vista, ar kimsta zuvi ar kazka panasaus - visai kitokia Kaledu vakariene pas mus nei Kuciu vakara

- va tada ir gali padekoruoti stala ne vien patiekalais, bet ir zaisliukais, Kaledinem puokstem