mano orchideja jau pora savaiciu nelaistyta, bet ant vazono sieneliu apacioje yra rasos laseliu. po vazoneliu lekstutes nera, todel dregmes ji negauna is niekur, matyt nuo praito laistymo dar uzsiliko. tai nezinau ka daryt-palaistyt ar dar palaukti

QUOTE(mimosa @ 2008 11 08, 15:36)
mano orchideja jau pora savaiciu nelaistyta, bet ant vazono sieneliu apacioje yra rasos laseliu. po vazoneliu lekstutes nera, todel dregmes ji negauna is niekur, matyt nuo praito laistymo dar uzsiliko. tai nezinau ka daryt-palaistyt ar dar palaukti 

aš laistyčiau

ten gal kondensatas susidaręs

KILKA pirmoji kokia graži

QUOTE(Capricorn @ 2008 11 08, 15:40)

QUOTE(kilka @ 2008 11 08, 15:45)
kaip fain

Šiandien parsivežiau iš Vilniaus, su dviem teks atsisveikinti, o trys liks pas mane
MB išpradžių spyriojosi, o paskui net tris išsiprašiau

QUOTE(Capricorn @ 2008 11 08, 16:11)
Norėjau baltų, bet išgraibsto ten kaip duoną už dyką

Visas apžiūrėjau, šaknytes orines ir po vazonėliu apkarpiau, pabarsčiau cinamonu. Likusios atrodo lyg sveikos ir žalios, tai jas dabar mirkyti vandeny ar dar ne, nes rasos lašelių nebebėr?
QUOTE(Viotinola @ 2008 11 08, 16:16)
Norėjau baltų, bet išgraibsto ten kaip duoną už dyką
Visas apžiūrėjau, šaknytes orines ir po vazonėliu apkarpiau, pabarsčiau cinamonu. Likusios atrodo lyg sveikos ir žalios, tai jas dabar mirkyti vandeny ar dar ne, nes rasos lašelių nebebėr?

neskubėk, leisk joms adaptuotis tavo namuose

QUOTE(jalka @ 2008 11 07, 11:47)
bet nugriebiau viena..
Jalka labai gražus geltonumas ir aš būčiau neatlaikiusi

QUOTE(kilka @ 2008 11 08, 15:36)
Kilka, tavo gėliukus pamačius net apslabau

Dabar kaip ir proga nusimato

Na kas čia pasidarė

QUOTE(gabe60 @ 2008 11 08, 17:08)
jau tokia mūsų diagnozė

Ant vienos orchės yra du lapai tokie su taškiukai (pirmam psl nuoroda nebeveikia apie ligas
) Kai supakuota buvo nesimatė, o dabar še kad nori...