Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

mano orchideja jau pora savaiciu nelaistyta, bet ant vazono sieneliu apacioje yra rasos laseliu. po vazoneliu lekstutes nera, todel dregmes ji negauna is niekur, matyt nuo praito laistymo dar uzsiliko. tai nezinau ka daryt-palaistyt ar dar palaukti g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimosa @ 2008 11 08, 15:36)
mano orchideja jau pora savaiciu nelaistyta, bet ant vazono sieneliu apacioje yra rasos laseliu. po vazoneliu lekstutes nera, todel dregmes ji negauna is niekur, matyt nuo praito laistymo dar uzsiliko. tai nezinau ka daryt-palaistyt ar dar palaukti g.gif

aš laistyčiau drinks_cheers.gif
ten gal kondensatas susidaręs mirksiukas.gif

KILKA pirmoji kokia graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 11 08, 15:40)
KILKA pirmoji kokia graži wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Žydės 4 žiedstiebiai,viena bulba net 2 išleido. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 11 08, 15:45)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Žydės 4 žiedstiebiai,viena bulba net 2 išleido. wub.gif

kaip fain wub.gif
Atsakyti
Šiandien parsivežiau iš Vilniaus, su dviem teks atsisveikinti, o trys liks pas mane assa.gif MB išpradžių spyriojosi, o paskui net tris išsiprašiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 08 lapkričio 2008 - 16:12
QUOTE(Viotinola @ 2008 11 08, 16:09)
Šiandien parsivežiau iš Vilniaus:

tiek daug bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 11 08, 16:11)

Norėjau baltų, bet išgraibsto ten kaip duoną už dyką doh.gif

Visas apžiūrėjau, šaknytes orines ir po vazonėliu apkarpiau, pabarsčiau cinamonu. Likusios atrodo lyg sveikos ir žalios, tai jas dabar mirkyti vandeny ar dar ne, nes rasos lašelių nebebėr?
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2008 11 08, 16:16)
Norėjau baltų, bet išgraibsto ten kaip duoną už dyką  doh.gif

Visas apžiūrėjau, šaknytes orines ir po vazonėliu apkarpiau, pabarsčiau cinamonu. Likusios atrodo lyg sveikos ir žalios, tai jas dabar mirkyti vandeny ar dar ne, nes rasos lašelių nebebėr?

neskubėk, leisk joms adaptuotis tavo namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2008 11 07, 11:47)
bet nugriebiau viena..

Jalka labai gražus geltonumas ir aš būčiau neatlaikiusi biggrin.gif

QUOTE(kilka @ 2008 11 08, 15:36)

Kilka, tavo gėliukus pamačius net apslabau karsta.gif
Dabar kaip ir proga nusimato mastau.gif dar kokią orchę nugriebt, tipo MB gdieniui padovanosiu hihihi.gif
Na kas čia pasidarė doh.gif , susirgau orchių liga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 08, 17:08)
Na kas čia pasidarė  doh.gif , susirgau orchių liga  blush2.gif

jau tokia mūsų diagnozė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ant vienos orchės yra du lapai tokie su taškiukai (pirmam psl nuoroda nebeveikia apie ligas ax.gif ) Kai supakuota buvo nesimatė, o dabar še kad nori...
Atsakyti