Eglynius, labai grazu, o ta foto kur ten dar kazkoks augaliukas, tai cia kaip tu taip sukomponavai, i viena susodinai?
QUOTE(dilgelyti @ 2008 11 08, 12:39)
Eglynius, labai grazu, o ta foto kur ten dar kazkoks augaliukas, tai cia kaip tu taip sukomponavai, i viena susodinai?

Sveikos
As cia dar naujoke.Man labai patinka orchidejos,bet kazko jos pas mane nelabai auga.Viena karta nuzydi ir numeta visus lapus.Dar bandziau ta sausuoliuka laistyt ir siltu vandeniu ir sviesiojvietoj laikyt,niekas nepadejo-ismeciau...Dabar turiu nauja,bijau kad vel tas pats neatsitiktu.Kiek kartu reiktu laistyt?kokia dregme turetu buti ir aplamai ka daryt kad ji prazistu dar karta?
As cia dar naujoke.Man labai patinka orchidejos,bet kazko jos pas mane nelabai auga.Viena karta nuzydi ir numeta visus lapus.Dar bandziau ta sausuoliuka laistyt ir siltu vandeniu ir sviesiojvietoj laikyt,niekas nepadejo-ismeciau...Dabar turiu nauja,bijau kad vel tas pats neatsitiktu.Kiek kartu reiktu laistyt?kokia dregme turetu buti ir aplamai ka daryt kad ji prazistu dar karta?
QUOTE(giega @ 2008 11 08, 12:30)
Sveikos
kaip suprantu, numeta ziedus, ne lapus

man vyras su gimtadieniu padovanojo, tai jau tie ziedeliai kai nuzydi, gelyte ves naujus susikrauna, o ir saliau jau nauja ziedstiebi auginasi. O laistyti reikia kai nebelieka rasos laseliu ant vazonelio sieneliu, kai saknytes nebe zalios ar pilkos, o jau baltos.. Jei ant palanges laikai virs radiatoriu, tai gali ora papurskinet, kad dregmes daugiau butu

Mano pirmiausia ziedus numete,po to stiebelis nudziuvo,o paskui ir visi zali lapai po viena nukrito.Liko tik saknys.Jas ir bandziau dar gaivint,bet nieko nebeisejo
Mergaitės,
o ką jūs vadinat reanimatoriumi
nu neradau... ir kaip tai atliekat, gal man reiktų
o be to turiu p;rieš kokį gerą mėnesį nulaužtą naujai išaugusio žiedkočio viršūnėlę, kokių 5 cm ilgio, nulaužiau, susinervinau ir įkišau aš ją į tą patį vazoną... bet žiūriu iki šiol nenumirusi, nenuvytusi, tokia ir stovi su keliomis akutėmis- būsimais pumpurėliais, o nulaužtasis išverė iš gyvų akučių du naujus žiedstiebius
tai ką aš galėčiau padaryti su tuo nulaužtuoju, kaip suprantu kažkas bando jį kažkaip pridaiginti
gal galit trumpai, pabandysiu ir aš, vistiek jau jis yra ..
tai nepabandžisu gal gaila mesti
o ką jūs vadinat reanimatoriumi

o be to turiu p;rieš kokį gerą mėnesį nulaužtą naujai išaugusio žiedkočio viršūnėlę, kokių 5 cm ilgio, nulaužiau, susinervinau ir įkišau aš ją į tą patį vazoną... bet žiūriu iki šiol nenumirusi, nenuvytusi, tokia ir stovi su keliomis akutėmis- būsimais pumpurėliais, o nulaužtasis išverė iš gyvų akučių du naujus žiedstiebius

sveikos, mergytės...aš su klausimu pas jus...
turiu reanimuojamą gėlytę, ji leidžia šaknis ir lapą, viskas gražu...tik va kilo klausimas, o kada jau ją galimą įsodinti į substratą: ar kai tik pradeda kaltis naujos šaknys, ar reikia išauginti jas iki kokio nors ilgio?
turiu reanimuojamą gėlytę, ji leidžia šaknis ir lapą, viskas gražu...tik va kilo klausimas, o kada jau ją galimą įsodinti į substratą: ar kai tik pradeda kaltis naujos šaknys, ar reikia išauginti jas iki kokio nors ilgio?

QUOTE(jalka @ 2008 11 08, 09:56)
sveikos..as vakar nedrysau vyrui pasakyt kad vel gelyte parsitempiau
,pastaciau graziai ant palanges.....ir ka jus manot-net nepastebejo.ejo vakare zaliuziu uztraukt,atitrauke uzuolaida-as nutirpau
...uztrauke zaliuzes,uztrauke uzuolaidas
dukra sako-as tau sakiau,kad jis net nepastebes

dukra sako-as tau sakiau,kad jis net nepastebes

man taip nepraeitų, man MB iškarto viską pastebi

QUOTE(Deire @ 2008 11 08, 14:26)
sveikos, mergytės...aš su klausimu pas jus...

Reikėtų truputį paauginti tas šaknis, kad būtų bent kokių 5 cm ilgio, tada sodinti į substratą.
Jalka pasisekė tau, kad nepamatė 
Papildyta:
mergytės ar nežinot kur orchytėm tų pagaliukų žiedkočiams pritvirtint yra pirkt?

Papildyta:
mergytės ar nežinot kur orchytėm tų pagaliukų žiedkočiams pritvirtint yra pirkt?
QUOTE(išdykėlė @ 2008 11 08, 15:07)
Reikėtų truputį paauginti tas šaknis, kad būtų bent kokių 5 cm ilgio, tada sodinti į substratą.
aišku...dėkui