Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Viotinola @ 2008 11 08, 17:19)
Ant vienos orchės yra du lapai tokie su taškiukai (pirmam psl nuoroda nebeveikia apie ligas  ax.gif ) Kai supakuota buvo nesimatė, o dabar še kad nori...

jei kiti lapai sveiki-tą nukirpk ir vsio, kad kitų neužkrėst ir apžiūrėk ar nėr kokio vabaliuko ant orhės g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 08, 17:08)
Jalka labai gražus geltonumas ir aš būčiau neatlaikiusi  biggrin.gif
Kilka, tavo gėliukus pamačius net apslabau  karsta.gif
Dabar kaip ir proga nusimato mastau.gif dar kokią orchę nugriebt, tipo MB gdieniui padovanosiu    hihihi.gif
Na kas čia pasidarė  doh.gif , susirgau orchių liga  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 11 08, 17:39)

tokia jau ta liga ir vaistų nėr nuo jos user posted image
Atsakyti
O aš išviriau kiaušinių lukštų, sumaliau kavamale ir savo grožius pabarsčiau, tipo natūraliai patręšiau, ot įdomu ar joms patiks g.gif , bet gal labai nesupyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 07, 19:59)
Ar esat maciusios sita psl. ? http://www.sogo-orchids.com.tw/en/ cia labai daug panasiu i musu parduotuviu asortimenta, bet jau groziai  wub.gif

Nebuvau mačiusi schmoll.gif Nu bet jau gražumėlis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 08, 19:05)
O aš išviriau kiaušinių lukštų, sumaliau kavamale ir savo grožius pabarsčiau, tipo natūraliai patręšiau, ot įdomu ar joms patiks  g.gif , bet gal labai nesupyks  biggrin.gif

Jei tai paphilopedilum(ar kažkaip panašiai rolleyes.gif ) tai jie liks sužavėti,o del phaliku aš abejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 11 08, 16:36)

nu pirmosios gelytes grozis wub.gif cia oncidium??? o mano palange va kokia..langai dar be apdailos blush2.gif bet gelytem negaliu atsidziaugt wub.gif

user posted image
Atsakyti
Na jūs čia specialiai erzinate savo grožiais, ania ax.gif , kad ramiai užmigt negalėtume doh.gif
Geriau naujokių gėles virtualiai gydykit savo patarimais ir neerzinkite nono.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2008 11 08, 19:10)
nu pirmosios gelytes grozis wub.gif  cia oncidium???  o mano palange va kokia..langai dar be apdailos blush2.gif bet gelytem negaliu atsidziaugt wub.gif

schmoll.gif schmoll.gif Pirmoji tipo buvo parašyta kad miltonija,bet realiai tai vjž kas ten do kvietkas g.gif
Atsakyti
Kilkos įkelta pirmoji yra Burrageara Nelly Isler 4u.gif

Informuoju apie Maxima bazės turinį - labai išsamiai nenagrinėjau, bet praeidama žvilgtelėjau. Tai va - falenopsių pasirinkimas už 24,99 yra, pigesnių nelabai rasta g.gif Po 69,99 yra didžiažiedžių baltų.

Kiaušinio lukštus paphiopedilumai mėgsta, o kiti g.gif Juk sakoma, minkštu vandenuku laistyti, kad druskos šaknų nenudegintų, o tie lukštai būtent kalcio druskom ir papildo substratą rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos bendramintes smile.gif
norejau su jumis pasidalinti savo pastebejimu-klausimais. labai myliu phalenopsius, bet kazko tai nustojo visos zydeti ir jau ilgai nerodo noro zydeti. lapai bujoja kaip paduke, grazios, zalios, sveikos, bet nezydi nord tu ka. galvoju, gal busiu pertresus? turiu joms specialiu tracu, schults - geros. ar gali buti, kad pertresus nustoja krauti ziedynus?
ar lietaus vandeni bandete? tikrai tinka? nes asneturiu nei balkono nei lauko, tai nera kaip to lietucio prigaudyti, bet jei manot, kad tikrai verta, eisiu....rinksiu lietuti....
Atsakyti
Aja jaj, jau prisidirbau doh.gif , bet jau antra savaitę lyg ir nieko, vat norėjau kaip geriau, o gavosi kaip visada, nors orchidėjų paskaitoje tai kaip ir rekomendavo, bet gal ką ne taip praklausiau, reiks CD atidžiai peržiūrėti g.gif
Atsakyti