Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas) III

QUOTE(JUSTji @ 2008 12 11, 20:10)
net nezinau,gali but, bet kad ir 50man siek tiek daugoka g.gif  nesuprasi cia, nors tuo metu labai turejau daug stresu,gal del to taip pakilo man... unsure.gif

as po 0,25 geriu jau 8 men bande didint bet negalejau padidint tai paliko ta pati,dabar ana sav dare tyrimus sake viskas gerai mazgas nepadidejas kraujo tyrimai geri,tik struma padidejusi,bet vistiek nesijauciu gerai sirdele musa spaudimas sukyla ir seip nervuota jautri pavargstu tai nezinau nuo ko cia man
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2008 12 11, 22:33)
O tu karoliux kiek jau  laiko sergi ? smile.gif tau hipo ar hyper?

nu zinok dabar nezinau seip visi harmonai normos ribosebet manau buvo hipo,o tau?
Atsakyti
oho kaip tu ilgai geri maza doze , o kodel tu negalejai padidint , ta prasme ar daktare tau nesake jog didint ir gert pvz 0,50 ... Man tai po triju men esant geriem tyrimam jau sako , kad dabar reik didint ir gert nebe 0,25 o 0,50 , bet kaip nenoriu.....
Papildyta:
man hipo .zinai karoliux , o gal tau ta sirdis ir nervai del per mazos dozes ? nes mano tyrimai ir normoj , bet sako didinti..... idomiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 11 gruodžio 2008 - 23:56
QUOTE(lucero @ 2008 12 11, 22:53)
oho kaip tu ilgai geri maza doze , o kodel tu negalejai padidint , ta prasme ar daktare tau nesake jog didint ir gert pvz 0,50 ... Man tai po triju men esant geriem tyrimam  jau sako , kad dabar reik didint ir gert nebe 0,25 o 0,50 , bet kaip nenoriu.....
Papildyta:
man hipo .zinai karoliux , o gal tau ta sirdis ir nervai del per mazos dozes ? nes mano tyrimai ir normoj , bet sako didinti..... idomiai

o man dabar padare tyrimus ir sake kad nereikia didint uztenka ir tiek tai nezinau
Atsakyti
o tu pasitiki savo endrikonolgu , gal tau reiktu pas kitus nueit pamegint ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 12 12, 00:53)
oho kaip tu ilgai geri maza doze , o kodel tu negalejai padidint , ta prasme ar daktare tau nesake jog didint ir gert pvz 0,50 ... Man tai po triju men esant geriem tyrimam  jau sako , kad dabar reik didint ir gert nebe 0,25 o 0,50 , bet kaip nenoriu.....

Lucero, bet jei tavo tyrimai geri, tai kam didinti vaistu doze???
Gal as cia kazko nesuprantu, bet as nedidinciau tikrai schmoll.gif
Atsakyti
Tai va as ir sakau dar palauksiu jei matysiu kad kokie negerumai darosi nuo mazos dozes tai gersiu ta didesne kaip sake gert .... smile.gif
Papildyta:
manau didina norint dar geresniu rezultatu gal su didesne doze tsh dar labiau sumazes , to siekiama ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 12 12, 16:37)
Tai va as ir sakau dar palauksiu jei matysiu kad  kokie negerumai darosi nuo mazos dozes tai gersiu ta didesne kaip sake gert .... smile.gif
Papildyta:
manau didina norint dar geresniu rezultatu gal su didesne doze tsh dar labiau sumazes , to siekiama  ?

nesuprantu,kam reikia didint doze, jei tsh yra normose g.gif juk jo jau mazesnio nereikia doh.gif
Atsakyti
Tai kad sako kad reikia mazesnio , juk 3,95 dar yra pakankamai aukstas wink.gif geriau kad butu pvz 0,5 ar 1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 12 12, 20:13)
Tai kad sako kad reikia mazesnio , juk 3,95 dar yra pakankamai aukstas wink.gif geriau kad butu pvz 0,5 ar 1 biggrin.gif

bet jis normose juk? tai jei ir toliau gertum po ta pacia mazesne doze, skydliauke po truputi atsistatytu, cia mano pamastymai biggrin.gif o jei pradesi gert didesne, apkrausi dar labiau sirdele, ziurek,kad veliau nepasidarytu is hipo i hiper g.gif
Atsakyti
nu nemanau , kad man tai gresia , kaip sako gydytoja reik bijot hormonu trukumo o ne bijot gert tiroksina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 12 12, 21:05)
nu nemanau , kad man tai gresia , kaip sako gydytoja reik bijot hormonu trukumo o ne bijot gert tiroksina biggrin.gif

tai jau jo, bet vienai panelei is musu,juk taip ir nutiko unsure.gif tik nepamenu, dabar kuriai blush2.gif
Atsakyti
Bet juk sergant tiroiditu koks skirtumas kokia doze jei su laiku vistiek antikunai pribaigs skydliauke ?
Atsakyti