Įkraunama...
Įkraunama...

sienų dangos

sveikutes, noriu paprasyt Jusu pagalbos, noriu tapetuoti kambari, tik nzn kaip, nu noriu kad viena siena butu ryski, o kitos neutralios (nu taip tipo patare dizaineris), nes ant tos sienos visi akcentai ir apsvietimas ir t.t. kambarys labai didelis, vos ne 100kvadratu.gal galite imest kokiu pavyzdeliu 4u.gif
Atsakyti
nekuklus klausimas - o ką dizaineris veikia ? blink.gif
pavyzdukų ieškok temoj "spalvos name" mirksiukas.gif
Atsakyti
nu ten toks ir dizaineris, gal ne taip issireiskaiu, nu nzn, zodiu diedas ji pasikviete del techniniu dalyku kaip ventiliacines angos ir t.t., o jis po to dar patare truputeli apie dekora ir tiek. tai kaipasiule tokia ideja, pagalvojau kad gal visiai ir nieko butu. aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt tapetus iš jūržolių, nendrių ar šiaip su naturaliais priedais. Kaip su jais sekasi palaikyt higieną? Ar greit praranda išvaizdą? Ar neužpuola kokie nors vabzdžiai. Atrodo jie labai dekoratyviai, bet yra nepigūs. Todėl neapsisprendžiu ar verta su jais prasidėt. ax.gif
Atsakyti
Na ,o as jau baigineju savo kolidoriu su polDecor tapetais ar kitaip vadina volanu smile.gif ,imesiu nuotrauka,tik ji kazkaip isiliejus ir nesimato blizgesio unsure.gif
user posted image
Atsakyti
norejau paklaust, kas klijavotes vinilinius tapetus 1,06m plocio, kur jau nudazyti buna. kaip kokybe? ir ar jie kartais nepersisviecia, ta prasme, ar nereikia pries klijuojant sienas baltai perdazyt, jei jos sakysim yra zalios?
Atsakyti
Kamštis plius tapetai. Grindys irgi kamštis smile.gif

user posted image

user posted image

Toj vietoj kur kamštis- stoves rašomas stalas ir kompas smile.gif
Atsakyti
Sienos

Nerodo mano nuotraukų sad.gif tai įmetu nuorodą.
Atsakyti
Patarkit, remontą darom patys, ką tik nulupom senus tapetus ir liko ta plyna cementinė siena, norime dėti dekoratyvinį tinką, tačiau prieš dedant kaip tą sieną reik paruošti, ar reikia glaistyti, ar gana tiesiog nugruntuoti ir jau dėti tinką?
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2006 06 01, 11:24)
norejau paklaust, kas klijavotes vinilinius tapetus 1,06m plocio, kur jau nudazyti buna. kaip kokybe? ir ar jie kartais nepersisviecia, ta prasme, ar nereikia pries klijuojant sienas baltai perdazyt, jei jos sakysim yra zalios?

pas mane tokiais isklijuotas kolidorius,kokybe tikrai patenkinta,pas mane nepersisviecia,bet pas mane po apacia baltos sienos buvo o tapetas gan intensyvios spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2006 02 20, 18:10)
O kur galima šito grunto nusipirkt? Ieškom jau kuris laikas, bet niekur nerandam doh.gif

o kas tai per vaškas?
Papildyta:
sorry apie vieną galvoju apie kitą rašau, turiu omeny kas tai per gruntas
Atsakyti

sveikos,
o kaip manote, jeigu virtuvės nedarbinė siena būtų kamštinė? ar praktiška? o jeigu nulakuota, tai gal pavojinga - dega g.gif
Atsakyti