Įkraunama...
Įkraunama...

sienų dangos

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 04 09, 09:58)
Radau internete, ko norėtume:
Ruda siena
Tik nežinom, kaip natūroj dvi spalvas gauti  verysad.gif
Gal kas nors darę pas ką nors panašaus pas save ir galit paaiškint???? help.gif
Būčiau dėkinga  notworthy.gif

Oooo, mano pusseserės butas clap.gif

Žinau, kad labai daug spalvų čia sudėta, sluoksnis po sluoksnio..Ir net neįtarsi, kad pirmiausia sienos buvo išdažytos mėlynai thumbup.gif

Kitoj nuotraukoj matosi po židiniu tinkuota ir dažyta įspaudžiant lauko augalus
http://www.cedra.lt/..._3926_large.jpg

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2006 04 09, 15:21)
Virtuvės dar nėra, t.y. apie remontą tik galvoju. Plyteles nusižiūrėjau kremines dviejų spalvų(dramblio kaulo ir kavos su pienu). Virtuvė 9 kvadratų, šiaurinėj pusėj, kvadratinė, langas prieš duris. Tų plytelių daugiausia matysis ant sienos prieš spinteles, o kitų sienų ne kažkas ir belieka. Baldų norėčiau šokoladinių su šviesiu stalviršiu, grindų ne šviesių. O gal tiktų ir tamsiai audoni baldai?

Plyteles praktiska toje puseje kurioje baldai ir tai po baldais nereikia, cia meistru patarima gavau, kai buta remontavome pries du metus. Tikrai nesigailiu, nes susitaupe darbu samata ir plyteliu kvadratu maziau gavosi, tai issirinkau tokias, kokiu norejau ir kaina stipriai nekando. Pagalvokite, ar nebus jusu virtuve isklijuota visa plytelemis panasi i vonios kambari?
Siou metu mastau apie nama, tai virtuveje plyteles bus, tik kur baldai neuzdengia.
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 04 09, 17:44)
Sieną paruošti, kad ji būtų su grioveliais, tai moka.. Viskas aišku, kaip daryti..
Bet va su spalvom klausimų kyla  g.gif  Norim, kad visa tamsi būtų, o vidiniai grioveliai šviesūs..

Mano vyras pats daze siena panasiai ir labai grazei gavosi thumbup.gif .Bet man atrodo jei norit kad vidiniai grioveliai butu sviesus ...tai reikia siena pirma sviesiai nudazyt ,o paskui nespaudziant su kietesniu voliuku dazyt tamsiai.Veliau idesiu foto kaip pas mus gavosi siena ir jei dar vis domina kaip dazyt galesiu paklaust vyro
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2006 05 18, 14:50)
Mano vyras pats daze siena panasiai ir labai grazei gavosi  thumbup.gif .Bet man atrodo jei norit kad vidiniai grioveliai butu sviesus ...tai reikia siena pirma sviesiai nudazyt ,o paskui nespaudziant su kietesniu voliuku dazyt tamsiai.Veliau idesiu foto kaip pas mus gavosi siena ir jei dar vis domina kaip dazyt galesiu paklaust vyro

Jau siena baigta. Darėm iš trijų spalvų. Ne tokia, kaip nuotraukoj, bet irgi labai įdomiai gavosi thumbup.gif Spalva panaši į raudonmedžio. Kada nors viso kambario foto įdėsiu.
Šiaip, tai pirkom senukuose kažkokį materiolą, į kurį maišosi dažai. Jis pats subėga į tuos griovelius. Toks, kaip lakas konstistencija gaunasi. Ai, neatsimenu pavadinimo blush2.gif
Santa, būtų labai įdomu pamatyti jūsų darbelį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2006 05 18, 15:50)
Mano vyras pats daze siena panasiai ir labai grazei gavosi  thumbup.gif .Bet man atrodo jei norit kad vidiniai grioveliai butu sviesus ...tai reikia siena pirma sviesiai nudazyt ,o paskui nespaudziant su kietesniu voliuku dazyt tamsiai.Veliau idesiu foto kaip pas mus gavosi siena ir jei dar vis domina kaip dazyt galesiu paklaust vyro

QUOTE(niuma @ 2006 05 18, 17:21)
Jau siena baigta. Darėm iš trijų spalvų. Ne tokia, kaip nuotraukoj, bet irgi labai įdomiai gavosi  thumbup.gif  Spalva panaši į raudonmedžio. Kada nors viso kambario foto įdėsiu.
Šiaip, tai pirkom senukuose kažkokį materiolą, į kurį maišosi dažai. Jis pats subėga į tuos griovelius. Toks, kaip lakas konstistencija gaunasi. Ai, neatsimenu pavadinimo  blush2.gif
Santa, būtų labai įdomu pamatyti jūsų darbelį  bigsmile.gif

Na aprašykit smulkiau visą procesą jei galit blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2006 05 18, 17:21)
Jau siena baigta. Darėm iš trijų spalvų. Ne tokia, kaip nuotraukoj, bet irgi labai įdomiai gavosi  thumbup.gif  Spalva panaši į raudonmedžio. Kada nors viso kambario foto įdėsiu.
Šiaip, tai pirkom senukuose kažkokį materiolą, į kurį maišosi dažai. Jis pats subėga į tuos griovelius. Toks, kaip lakas konstistencija gaunasi. Ai, neatsimenu pavadinimo  blush2.gif
Santa, būtų labai įdomu pamatyti jūsų darbelį  bigsmile.gif

idedu zadeta nuotraukyte ...bendro kambario vaizdo nededu ,nes dar ne iki galo viskas padaryta ,tai tik atskiru sienu ...

user posted image

sita siena dazyta trim spalvom ir ant sienos nukreiptas apsvietimas ...

user posted image

o cia kita siena ...

Ringa ,paklausiu vyro ir parasysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SANTA: 22 gegužės 2006 - 18:42
gal kas domejotes ir zinot, kiek mazdaug kainuoja kamstine danga ir ar buna jos lygiu pavirsium (be idubimu)?
Atsakyti
Kokios ieškai? Grindų ar sienų? pažiūrėk senukų internetiniam puslapy. mes ten pirkom: kambarys.
sienų -apie 25-30 Lt/m2. Grindų - apie50 Lt/m2.
Bet grindis patariu pirkt ne klijuojamas, bet kaip parketą (apie 65-75 Lt/m2)- bus lengviau klot ir vaizdas gražesnis turėtų būt.
Papildyta:
ta prasme, pirkom kamštinę dangą Senukuose. o čia įmečiau savo kambario foto.
Atsakyti