Įkraunama...
Įkraunama...

sienų dangos

is serijos "bambukiniai" g.gif
Atsakyti
Mallena, o dėl ko Tau tie bambukiniai tapetai susiplėmavo? g.gif Kur juos pirkai? Gal iš pigesnių serijos buvo? g.gif O gal kažkokių klijavimo taisyklių nesilaikėt? g.gif bandau spėlioti, nes po geros savaitės pačiai klijavimas gresia
Atsakyti
pirkom dubingiuose, uz du rulonus( po 5m) sumokejom 395Lt pritaikius nuolaida. Viska dare meistrai, taip kaip buvo parasyta. Tai net nezinau nuo ko. Sakau, toks ispudis kaip isbluko nuo saules, o isklijuota tik pries savaite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 07 05, 10:21)
pirkom dubingiuose, uz du rulonus( po 5m) sumokejom 395Lt pritaikius nuolaida. Viska dare meistrai, taip kaip buvo parasyta. Tai net nezinau nuo ko. Sakau, toks ispudis kaip isbluko nuo saules, o isklijuota tik pries savaite  doh.gif

Mes irgi Dubingiuose pirkom g.gif Draugė sakė, kad jie nuo user posted image blunka, nu bet gal ne akimoju? g.gif Bet...juk išklijavus iškart nepuoli užuolaidų kabinti g.gif Pas mus dar ir toliau įrenginėjimas vyks g.gif Tai gal tada reiktų jų klijavimą pačiai darbų pabaigai pasilkti g.gif O gal dar ir klijai kokią nors reakciją padaro? g.gif Nu vienžo, reikia nusiteikti, kad sienos spalva gali skirtis nuo to, ką matau rulone doh.gif
Atsakyti
gal kas galit idet nuotrauka kaip atrodo tie tapetai(bambukiniai)
Atsakyti
QUOTE(Giedruliux @ 2006 07 05, 19:12)
gal kas galit idet nuotrauka kaip atrodo  tie tapetai(bambukiniai)

Pas mus jau pusę metų bambukiniai tapetai kambary ir užuolaidų dar nėra, bet nepastebėjau, kad būtų pasikeitusi spalva ar dar kas blink.gif

user posted image
Sorry, nuotrauka nelabai ryški, sienos žalsvos-gelsvos spalvos
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 07 05, 20:00)
Pas mus jau pusę metų bambukiniai tapetai kambary ir užuolaidų dar nėra, bet nepastebėjau, kad būtų pasikeitusi spalva ar dar kas  blink.gif

user posted image
Sorry, nuotrauka nelabai ryški, sienos žalsvos-gelsvos spalvos

Gražu thumbup.gif ir apsiraminau kažkiek thumbup.gif Gal nebus kokių kliurkų mums beklijuojant g.gif Pas mus jie tamsesni ir bus visa siena už galvūgalio bei drabužinės durys.
Atsakyti
aš irgi svaigstu dėl tų bambukinių tapetų.žadu tik viena siena jais klijuoti, kur lova atsirems. man jie kaip tik prie japoniško stiliaus drabužinės ir lovos labai tiks. dar nusižiūrėjau laurestoj gražius bambukinius roletus thumbup.gif . bet kad taip prigąsdinot dėl to nublukimo, tai pasimečiau. toooookia jų kaina ir dar taip staigiai nublunka.jei pasakyčiau savajam tai tikrai iškart būtų ate mano planams. teks tikriausiai surizikuoti. tikiuosi pavyks.labai jau jie man gražūs
Papildyta:
aš irgi svaigstu dėl tų bambukinių tapetų.žadu tik viena siena jais klijuoti, kur lova atsirems. man jie kaip tik prie japoniško stiliaus drabužinės ir lovos labai tiks. dar nusižiūrėjau laurestoj gražius bambukinius roletus thumbup.gif . bet kad taip prigąsdinot dėl to nublukimo, tai pasimečiau. toooookia jų kaina ir dar taip staigiai nublunka.jei pasakyčiau savajam tai tikrai iškart būtų ate mano planams. teks tikriausiai surizikuoti. tikiuosi pavyks.labai jau jie man gražūs
Atsakyti
kazkada daug visokiu zoliniu tapetu maciau pirkti Plazoj esancioj santechnikos parduotuvej,kainos tada man neatrode dideles g.gif
Atsakyti
Patarkit neišmanėliams blush2.gif .Nulupom senus tapetus, nušveitėm sienas. Reikės špakliuot, bet dar reikia sutept gruntu. Ar jį reikia tept prieš špakliavimą, ar po? O gal galima ir prieš ir po? Jis sutvirtina sienos paviršių.
Atsakyti
Kiek žinau gruntuojama prieš kiekvieną darbą, t.y. ir priš gruntavimą, ir po guntavimo, prieš tapetų klijavimą cool.gif . Gruntas nieko nesutvirtina, jis sulipdo visokias dulkeles, ir dėl to sienas padaro tinkamas visokiems darbams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myrmica @ 2006 07 12, 12:03)
Kiek žinau gruntuojama prieš kiekvieną darbą, t.y. ir priš gruntavimą, ir po guntavimo, prieš tapetų klijavimą  cool.gif . Gruntas nieko nesutvirtina, jis sulipdo visokias dulkeles, ir dėl to sienas padaro tinkamas visokiems darbams  rolleyes.gif

Diiidelis dėkui. Gyveni ir mokaisi mirksiukas.gif
Atsakyti