Įkraunama...
Įkraunama...

sienų dangos

gal kas matėt Vilniuje kur žolių tapetų. Norėjau pirkti bambukinius, bet išsigandau to spalvų keitimosi. Kaip tik susiruošiau pirkt, tai ir pradingo tie žoliniai iš senukų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(CaCalialia @ 2006 07 13, 13:11)
gal kas matėt Vilniuje kur žolių tapetų. Norėjau pirkti bambukinius, bet išsigandau to spalvų keitimosi. Kaip tik susiruošiau pirkt, tai ir pradingo tie žoliniai iš senukų. doh.gif

o Dubingiuose žiūrėjai? ten tikrai yra nemažai natūralių tapetų
Atsakyti
QUOTE(CaCalialia @ 2006 07 13, 13:11)

"Skuvitoje" (Domus galerijoje pačioj kairėj) yra, taip pat tokioj tapetų parduotuvytėje olandų g apačioje virš maximos yra.
Atsakyti
O gal kas žino kur galima dažomų tapetų pigiau nusipirkt g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(spaika @ 2006 07 13, 20:47)
O gal kas žino kur galima dažomų tapetų pigiau nusipirkt g.gif ?

Hei, beje, toje pačioje olandų gatvėje yra nerealių (mano galva) dažomų tapetų. Ar labai pigiau - nežinau, man rodos kokie 7Lt už kv.m., bet nepamenu tikslia smile.gif
Atsakyti
o nerealus tai cia kokie? nes as tai ju tik su visokiais rasciukais-gumbiukais maciau
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 07 13, 21:00)
o nerealus tai cia kokie? nes as tai ju  tik su visokiais rasciukais-gumbiukais maciau

Va tokie :
http://www.rasch.de/...7afc807079.php3
Atsakyti
jūs man paaiškinkit, ar teissingai suprantu, kad dažomi tapetai gali būti popieriniai ir stiklo audinio ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 13, 21:37)
jūs man paaiškinkit, ar teissingai suprantu, kad dažomi tapetai gali būti popieriniai ir stiklo audinio ?  blush2.gif

Kiek žinau - taip. Tie nuorodoj - paprasti, popieriniai, o su stiklo audinio tapetais susidūriau tik tiek, kad statybininkai patarė juos klijuoti sienas, kad ateity mažiau matytųsi sienų skilinėjimai. Ant viršaus buvo gruntuojama ir... dažoma, kad jų net nesimatytų. Ar pasiteisino dar neaišku... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2006 07 13, 21:55)
Kiek žinau - taip. Tie nuorodoj - paprasti, popieriniai, o su stiklo audinio tapetais susidūriau tik tiek, kad statybininkai patarė juos klijuoti sienas, kad ateity mažiau matytųsi  sienų skilinėjimai. Ant viršaus buvo gruntuojama ir... dažoma, kad jų net nesimatytų. Ar pasiteisino dar neaišku... smile.gif

va tokių man ir reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaika @ 2006 07 14, 10:57)
va tokių man ir reikia  smile.gif

kurių? biggrin.gif
mes dėsim stiklo audinio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 14, 11:55)
kurių?  biggrin.gif
mes dėsim stiklo audinio  ax.gif

Tų pačių, stiklo audinio doh.gif
Atsakyti