gal kas matėt Vilniuje kur žolių tapetų. Norėjau pirkti bambukinius, bet išsigandau to spalvų keitimosi. Kaip tik susiruošiau pirkt, tai ir pradingo tie žoliniai iš senukų.

QUOTE(CaCalialia @ 2006 07 13, 13:11)
gal kas matėt Vilniuje kur žolių tapetų. Norėjau pirkti bambukinius, bet išsigandau to spalvų keitimosi. Kaip tik susiruošiau pirkt, tai ir pradingo tie žoliniai iš senukų. 

o Dubingiuose žiūrėjai? ten tikrai yra nemažai natūralių tapetų
QUOTE(CaCalialia @ 2006 07 13, 13:11)

"Skuvitoje" (Domus galerijoje pačioj kairėj) yra, taip pat tokioj tapetų parduotuvytėje olandų g apačioje virš maximos yra.
O gal kas žino kur galima dažomų tapetų pigiau nusipirkt
?

QUOTE(spaika @ 2006 07 13, 20:47)
Hei, beje, toje pačioje olandų gatvėje yra nerealių (mano galva) dažomų tapetų. Ar labai pigiau - nežinau, man rodos kokie 7Lt už kv.m., bet nepamenu tikslia

o nerealus tai cia kokie? nes as tai ju tik su visokiais rasciukais-gumbiukais maciau
QUOTE(happy @ 2006 07 13, 21:00)
o nerealus tai cia kokie? nes as tai ju tik su visokiais rasciukais-gumbiukais maciau
Va tokie :
http://www.rasch.de/...7afc807079.php3
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 13, 21:37)
jūs man paaiškinkit, ar teissingai suprantu, kad dažomi tapetai gali būti popieriniai ir stiklo audinio ? 

Kiek žinau - taip. Tie nuorodoj - paprasti, popieriniai, o su stiklo audinio tapetais susidūriau tik tiek, kad statybininkai patarė juos klijuoti sienas, kad ateity mažiau matytųsi sienų skilinėjimai. Ant viršaus buvo gruntuojama ir... dažoma, kad jų net nesimatytų. Ar pasiteisino dar neaišku...

QUOTE(blondine @ 2006 07 13, 21:55)
Kiek žinau - taip. Tie nuorodoj - paprasti, popieriniai, o su stiklo audinio tapetais susidūriau tik tiek, kad statybininkai patarė juos klijuoti sienas, kad ateity mažiau matytųsi sienų skilinėjimai. Ant viršaus buvo gruntuojama ir... dažoma, kad jų net nesimatytų. Ar pasiteisino dar neaišku... 

va tokių man ir reikia

QUOTE(spaika @ 2006 07 14, 10:57)
kurių?

mes dėsim stiklo audinio

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 14, 11:55)
Tų pačių, stiklo audinio