Įkraunama...
Įkraunama...

sienų dangos

Merginos, neskaiciau visu jusu zinuciu bet gal visgi sulauksiu patarimo, nes laiko neturiu niekam su tais remontais.
Nusipirkau tapetus Dubingiu salone, tamsiai rudis su auksiniu ziedu rastu, ir auksinius plonycius kaip silkiniai prie tu rudu, rudi storesni, todel uzklijavo gerai, a tarp siu plonyciu matosi balti tarpeliai is sono kai ziuri nuo lango, atrodo negraziai ir nevientisai. Svetainej pasirinkom sviesius, atrodo pasakiksai, jokiu tarpu ir broko. Metsras sako tokie tapetai, ir jie labai sunkiai klijuojasi.Ka man dabar daryti? kaip paslepti tuos tarpus nes taip palikti nnoriu.HELP unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2006 11 06, 13:45)
Merginos, neskaiciau visu jusu zinuciu bet gal visgi sulauksiu patarimo, nes laiko neturiu niekam su tais remontais.
Nusipirkau tapetus Dubingiu salone, tamsiai rudis su auksiniu ziedu rastu, ir auksinius plonycius kaip silkiniai prie tu rudu, rudi storesni, todel uzklijavo gerai, a tarp siu plonyciu matosi balti tarpeliai is sono kai ziuri nuo lango, atrodo negraziai ir nevientisai. Svetainej pasirinkom sviesius, atrodo pasakiksai, jokiu tarpu ir broko. Metsras sako tokie tapetai, ir jie labai sunkiai klijuojasi.Ka man dabar daryti? kaip paslepti tuos tarpus nes taip palikti nnoriu.HELP unsure.gif

Teks su pieštuku užtepti, nes turiu jau patirtį - pirkome irgi Dubingiuose vienai sienai bordo sendintus tapetus, ploni begalo, klijuoti sunku buvo, o siūlės pradėjo riestis ir tarpeliai matėsi, bet užpiešė su pieštukais ir dar ką padarė - kadangi manaiu kad jau sugadino, nes jie matiniai, o juos truputį per siūles nublizgino - prieš nulupant - šovė mintis - nulakuoti matiniu laku - ir super thumbup.gif , išgelbėjau ir sieną, ir laiką, ir pinigučius...... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 11 06, 16:24)
Teks su pieštuku užtepti, nes turiu jau patirtį - pirkome irgi Dubingiuose vienai sienai bordo sendintus tapetus, ploni begalo, klijuoti sunku buvo, o siūlės pradėjo riestis ir tarpeliai matėsi, bet užpiešė su pieštukais ir dar ką padarė - kadangi manaiu kad jau sugadino, nes jie matiniai, o juos truputį per siūles nublizgino - prieš nulupant - šovė mintis - nulakuoti matiniu laku - ir super  thumbup.gif , išgelbėjau ir sieną, ir laiką, ir pinigučius......  mirksiukas.gif

papasakok viska smulkiau, is pradziu piestuku? mano tokie auksu spindi, tai gal koki gelini auksini tusinuka??? pasimetus baisiai.
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2006 11 06, 16:27)
papasakok viska smulkiau, is pradziu piestuku? mano tokie auksu spindi, tai gal koki gelini auksini tusinuka??? pasimetus baisiai.

Ne, nu cirkai - bet gavosi liuks...... thumbup.gif Kadangi pas mane bordo sendinti - tai tiko pieštukai raudonai-rudos paletės.... O po to nupirko lako kažkokio vandens pagrindu, kad nulakavus tapetus, jei persigers, nes labai ploni (to nebuvau girdėjusi doh.gif ), jei nesigaus, nulupus kiti tapetai kibtų. Bet sakau, po dviejų kartų lakavimo liuks matinį vėl foną padarė. Aš džiaugiuosiu, nes ir taip daug ką perdarinėjome ir nuostolių apturėjau........ doh.gif doh.gif

Tau manau tik tarpelius paslėpti reikia - tai rašančio kažką atiderinsi....... Man tai dar ir matinį paviršių išgauti reikėjo ....... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 06 lapkričio 2006 - 17:05
oj aciu tau labai, o tai jau visas dziaugsmas isikurti dingo blink.gif
bu bandysim po to kai viska baigs kazka taisyti.
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 12 02, 17:54)

black & white serija - atrodo ispudinga, bet labai geitai igrista. ir siaip, kas labai greitai ateina i mada, tas pasmerktas greitai ir iseiti. bet grazu, pritariu. pries metus as irgi tokiu norejau biggrin.gif
Atsakyti
man irgi grazu, bet taip pat manau kad labai jau laikina. Nors is kitos puses, tapetu neklijuojam visam gyvenimui. Gerai pritaikyti atrodo liux smile.gif
Atsakyti
dievinu sias spalvas(rubams),bet sienoms g.gif
Atsakyti
nu va... pasirinkau tapetus vienai sienai, vyrelis isleido mane viena rinktis, tai kai parodziau ka isrinkau vos soko negavo biggrin.gif bando susitaikyti o as bandau itikinti, kad bus grazu, o jei labai erzins, gi ne visam gyvenimui irnesakyk.gif
o jie butent apie tai ka jus paskutinese zinutese diskutavot black-wite ax.gif , gaile nete nerandu parodyti pvz, tik fotike turiu namie.
tik ilgokai reikes laukti kol atves
Atsakyti
Aš turbūt labai senamadiška, bet man tie black and white labai laidojimo namus primena vos i juos paziurejus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(justėP @ 2006 12 13, 00:42)
Aš turbūt labai senamadiška, bet man tie black and white labai laidojimo namus primena vos i juos paziurejus schmoll.gif

o egles sakos laidojimo nemu neprimena? biggrin.gif juk dabar Kaledos visi puosiasi jomis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 13 gruodžio 2006 - 07:30