Įkraunama...
Įkraunama...

sienų dangos

QUOTE(Abonentienė @ 2006 08 01, 12:57)
Bijau as tu tapetu kaip velnio  unsure.gif  bet tik del finansu teks juos rinktis, mes patys normaliai tikrai nenusidazysim  schmoll.gif
Papildyta:
ir skaitau visa tema ir nesuprantu kuom tie stiklo tapetai pranasesni uz paprastus?  g.gif  juk vargo tai tikrai daugiau, ir klijuoji ir dazai

stiklo audinio ypač gerai naujuose namuose, nes sienos juda, o jie yra elastingi ir neplyšta mirksiukas.gif
Atsakyti
galėčiau visą straipsniuką įmest tik rusiškai apie juos, bet gal per daug čia bus teksto g.gif
Atsakyti
mano tapetai į miegamąjį (truputuką blizgūs, nuotraukoj nesimato) wub.gif
user posted image

o šitie nužiūrėti svetainės vienai nedidelei sienai, bet dar truputuką abejoju unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 08 01, 22:24)
o šitie nužiūrėti svetainės vienai nedidelei sienai, bet dar truputuką abejoju  unsure.gif
user posted image

šiyie labai faini wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 01 rugpjūčio 2006 - 22:15
QUOTE(akvilyte @ 2006 08 01, 23:12)
šiyie labai faini wub.gif

O man grazu, bet tokiu namie nenoreciau. Skonio reikalas, nepykit merginos 4u.gif Nors va, pasiziuriu uzsienio tinklapiuose, vien rastuoti (aisku, tai ne rodiklis )

Tiesa pasakius, man jau panika, nes toks jausmas, kad nezinau ko noriu doh.gif Noerciau be jokiu gelyciu, be jokiu rastu, tik spalvomis zaisti.
Gal pasirodysiu banali, bet is kazkurios temos istraukiau sita

user posted image

kalbu apie tuos akmenis, nu man labai grazu, ir sitoj butent vietoj. Pasaka. Noreciau ir vonios su akmenukais, bet mes su saviskiu megstam tokias ryskumas, nezinau kaip priderint kokia pusiau raudona vonia, pjausis, juk akmenukai svelnus (kalbu apie nugludintus, kuriu prisirinksiu prie juros ir icementuosiu biggrin.gif )ir zolyte turi but ar jura kokia... zodziu susipainiojau. teks kazkaip ieskot sprendimu smile.gif Nes noriu kaip ir dauguma ir kad patiktu ir nebrangiai biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 01 rugpjūčio 2006 - 22:50
Niu,ir as jau susigalvojau kaip atrodys kambarys 4u.gif viena siena alyvine,o kitos baltos thumbup.gif tik dar noreciau prie lovos kazkaip ta alyvine biski ikomponuot g.gif ale nezinau kaip cia su tapetais graziai padarius g.gif gal kas geru minciu turit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 08 01, 22:24)
mano tapetai į miegamąjį (truputuką blizgūs, nuotraukoj nesimato)  wub.gif
user posted image

o šitie nužiūrėti svetainės vienai nedidelei sienai, bet dar truputuką abejoju  unsure.gif
user posted image

nesimato paveiksliuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2006 08 02, 17:39)

Ir man nesimato verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2006 08 02, 16:39)

QUOTE(Žemaika @ 2006 08 02, 17:29)
Ir man nesimato verysad.gif

parodysiu galutinį variantą po poros mėn. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 08 02, 22:47)
parodysiu galutinį variantą po poros mėn.  mirksiukas.gif

Nugi neerzink, ir mums įdomu, o tai vėl sapnuosi persikinę tongue.gif - pažadu...
Atsakyti
žoliniai tapetai
user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti