QUOTE(une @ 2007 02 14, 19:07)
nezinau, cia velgi matyt skonio reikalas, bet man tai jie atrodo ne tik negraziai, bet dar ir pobaisiai...

tiesa bent jau tie kuriuos maciau-kataloga is keliu simtu pavyzdziu..vaizdu is toliau labai primena tapetus, kur buvo "madingi" prie kokia 12 metu...
na cia matyt tikrai skonio reikalas... man tai visiskai neprimena tapetu, o gal mes kalbame ne apie ta pati dalyka??? cia nedazomi tapetai, o tepami ant sienos ir ju yra visokiausiu spalvu: margu, vienspalviu, sviesiu, tamsiu, zinoma, gelyciu, piesinuku nepamatysi, nebent pats ranka gali ispiesti. Ir kai kurie pavyzdziai netgi siek tiek savo tekstura primena tinka, bet yra ir lygaus pagrindo. nusiperki maiseli, ji sumaisai su vandeniu ir tepi ant sienos.
ir nera cia jokios propagandos, paprasciausia cia mano nuomone ir tiek!!! Nes pasirinkimas medziagu siuo metu begalinis, kad net pasimeti nuejes i parduotuves...
Papildyta:
QUOTE(lioliuke @ 2007 02 14, 14:54)
forma kodel tokia reakcija????
o ka tu manai apie ta klausima
Papildyta:
Kiek supratau forma suprotestavai del tos Frazes "kad tapetai atsibodes dalykas?" zinoma as tau pritariu , db tapetu yra ypac graziu ir idomiu.
o kaip manai ar iseitu man jais ta OSB plokste tepti??? ir ka dar reiketu padaryti pries to imantis???
kiek as aiskinausi, tai reikia OSB nugruntuoti vandeniniu gruntu ir galima tiesiai ant jos tepi tuos skystus tapetus. as bandziau ant betonuotos sienos, tai irgi tas pats, svarbu nugruntuoti.