Įkraunama...
Įkraunama...

sienų dangos

sakykit merginos remontuojancios Kaip manot ar tiktu siuos skystus tapetus tepti ant OSB plokštes, antra auksta zadam apsiltinti, iskalti ta plokste, ir galvoju po to ant jos klijuoti tapetus, arba gal situs skystus eitu tepti??? g.gif g.gif tai jei kas nors bandete parasykit ar iseina kas??
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 02 11, 15:43)
tapetukas Retroformoj
user posted image

QUOTE(indra* @ 2007 02 11, 18:46)
Ieva-Pieva, idek dar ta nuotraukyte temoje "sienu dangos", nes ten kaip tik tema apie eco tapetus buvo. ir dar parasyk, kur vnl galima ju isigyti, nes as tik kaune zinau tongue.gif

vilnius, retroforma Domus galerijoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2007 02 11, 16:39)
sakykit merginos remontuojancios Kaip manot ar tiktu siuos skystus tapetus tepti ant OSB plokštes, antra auksta zadam apsiltinti,  iskalti ta plokste, ir galvoju  po to ant jos klijuoti tapetus, arba gal situs skystus eitu tepti???  g.gif  g.gif  tai jei kas nors bandete parasykit ar iseina kas??

galima deti tiesiai ant plokstes pries tai ja nugruntavus, nereikia ir glaistyti, tik uzpakliuoti sujungimus ir vinis. o siaip galima pasiskambinti tai kompanijai ir jie viska labai detaliai paasikina kaip daryti. Sitos sienos tikrai atrodo orginaliai. Kazkas naujo, nes tapetai atsibodes dalykas ir juos klijuojant lieka sujungimai, o kad nudazyti sienas reikia idealaus ju paruosimo. O musu sienu lygumas ir ypac senos statybos, padek man dieve!!!
Atsakyti
QUOTE(saule2299 @ 2007 02 13, 23:59)
galima deti tiesiai ant plokstes pries tai ja nugruntavus, nereikia ir glaistyti, tik uzpakliuoti sujungimus ir vinis. o siaip galima pasiskambinti tai kompanijai ir jie viska labai detaliai paasikina kaip daryti. Sitos sienos tikrai atrodo orginaliai. Kazkas naujo, nes tapetai atsibodes dalykas ir juos klijuojant lieka sujungimai, o kad nudazyti sienas reikia idealaus ju paruosimo. O musu sienu lygumas ir ypac senos statybos, padek man dieve!!!

protest.gif protest.gif protest.gif
Atsakyti
forma kodel tokia reakcija????
o ka tu manai apie ta klausima
Papildyta:
Kiek supratau forma suprotestavai del tos Frazes "kad tapetai atsibodes dalykas?" zinoma as tau pritariu , db tapetu yra ypac graziu ir idomiu.
o kaip manai ar iseitu man jais ta OSB plokste tepti??? ir ka dar reiketu padaryti pries to imantis???
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2007 02 14, 13:54)

manau forma protestuoja, nes čia jau propoganda vyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
as i ta fraze, kad tapetai atsibodes dalykas ax.gif , apie tuos skystus tapetus kolkas nieko nezinau schmoll.gif tiksliau zinau kad tokie yra, bet nesu susidurusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saule2299 @ 2007 02 13, 22:59)

nezinau, cia velgi matyt skonio reikalas, bet man tai jie atrodo ne tik negraziai, bet dar ir pobaisiai... blush2.gif tiesa bent jau tie kuriuos maciau-kataloga is keliu simtu pavyzdziu..vaizdu is toliau labai primena tapetus, kur buvo "madingi" prie kokia 12 metu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 02 14, 19:07)
nezinau, cia velgi matyt skonio reikalas, bet man tai jie atrodo ne tik negraziai, bet dar ir pobaisiai...  blush2.gif  tiesa bent jau tie kuriuos maciau-kataloga is keliu simtu pavyzdziu..vaizdu is toliau labai primena tapetus, kur buvo "madingi" prie kokia 12 metu...  smile.gif

na cia matyt tikrai skonio reikalas... man tai visiskai neprimena tapetu, o gal mes kalbame ne apie ta pati dalyka??? cia nedazomi tapetai, o tepami ant sienos ir ju yra visokiausiu spalvu: margu, vienspalviu, sviesiu, tamsiu, zinoma, gelyciu, piesinuku nepamatysi, nebent pats ranka gali ispiesti. Ir kai kurie pavyzdziai netgi siek tiek savo tekstura primena tinka, bet yra ir lygaus pagrindo. nusiperki maiseli, ji sumaisai su vandeniu ir tepi ant sienos.
ir nera cia jokios propagandos, paprasciausia cia mano nuomone ir tiek!!! Nes pasirinkimas medziagu siuo metu begalinis, kad net pasimeti nuejes i parduotuves...

Papildyta:
QUOTE(lioliuke @ 2007 02 14, 14:54)
o ka tu manai apie ta klausima
Papildyta:
Kiek supratau forma suprotestavai del tos Frazes "kad tapetai atsibodes dalykas?" zinoma as tau pritariu , db tapetu yra ypac graziu ir idomiu. 
o kaip manai ar iseitu man jais ta OSB plokste tepti??? ir ka dar reiketu padaryti pries to imantis???

kiek as aiskinausi, tai reikia OSB nugruntuoti vandeniniu gruntu ir galima tiesiai ant jos tepi tuos skystus tapetus. as bandziau ant betonuotos sienos, tai irgi tas pats, svarbu nugruntuoti.
Atsakyti
Nežinau, gal jau apie tai ir buvo kalbėta ax.gif , nes visos temos neperžiūrėjau lotuliukas.gif , bet gal žinot kodėl dabar meistrai rekomenduoja dėti dvigubą gipskartonį? Ar čia mados reikalas? Kaž kiek iš to naudos g.gif , nes tai biški kainuoja blink.gif
Atsakyti
Perskaičius labai susidomėjau kas ten per skystieji tapetai (del siūlių, kurių šiaip jau, jei su raštais tapetas, nelabai ir matosi) ir greit nurimau, nes SIAUBAS. Ne man schmoll.gif

user posted image
o cia diskutuoja apie tai

Atsakyti
QUOTE(saule2299 @ 2007 02 15, 11:00)
na cia matyt tikrai skonio reikalas...  man tai visiskai neprimena tapetu, o gal mes kalbame ne apie ta pati dalyka??? cia nedazomi tapetai, o tepami ant sienos ir ju yra visokiausiu spalvu: margu, vienspalviu, sviesiu, tamsiu.

tikrai tikrai apie ta pati wink.gif tapetus tokius turejau galvojoj-kur budavo tokios iskilios fakturos, daznai su visokiais blizguciais ir pns... smile.gif nu ne esme...
bet girdejau, kad jie labai praktiski. ypac su mazais vaikais-jei issitepa kazkur-galima tiesiog ta lopineli ispjauti (?) ir uztepti nauju -atseit visiskai nesiskiria tas plotelis g.gif o nulakavus ta danga, galima ja ir plauti.

nu nzn. gal ji ir turi daug pliusu, bet man vistiek pobaise... ax.gif smile.gif
Atsakyti