dekor pries kiek laiko reiktu susitarti konkreciam darbui? pvz. kad ir dekoruoti viena siena ir plius kelis kvadratus kaip elementus? kelione i Panevezi.
QUOTE(sirse @ 2007 04 02, 15:01)
Tiesiog norėjau pasiklausti
: Susiruošėm holo sienas pusiau dažyti- pusiau kamštine danga dėti - ar čia labai jau
atrodys? Nes kažkaip internete niekur nerandu pavyzdžių
. Vienu žodžiu- pasimečiau.....

esu mates gyvai objektose sienas dazai+kamshtis, da ir lubas kamščiu dengtas mačiau

bent jau mano nuomone kamshtis interjere visai nepritaikomas -kai jis susideda jokio ten grozio nėra tik tiek kad naturali medžiaga. toks rudas margumynas. taip pat nemaciau kad koks dizaineris kamshtį interjere naudotu.
jei jūs norine kamščio iš praktinių sumetimų-pvz. kad sienos nenusispardytu

bet tik jau ne kamštį

Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2007 04 02, 15:06)
dekor pries kiek laiko reiktu susitarti konkreciam darbui? pvz. kad ir dekoruoti viena siena ir plius kelis kvadratus kaip elementus? kelione i Panevezi.
gal geriau i email interjerodekoras@gmail.com parašyk kada norėtum kad darbus atlikčiau, taippat ir dėl eskizų apsitartume.
Puiku kad Panevežy- dėdę aplankysiu

QUOTE(dekor @ 2007 04 02, 13:20)
esu mates gyvai objektose sienas dazai+kamshtis, da ir lubas kamščiu dengtas mačiau
bent jau mano nuomone kamshtis interjere visai nepritaikomas -kai jis susideda jokio ten grozio nėra tik tiek kad naturali medžiaga. toks rudas margumynas. taip pat nemaciau kad koks dizaineris kamshtį interjere naudotu.
, tai gal geriau paieškoti kitokių sprendimų, dėti vietoj kamščio gražias (ne pušines gelsvas) dailylentes ar aukštesnį plintusą, arba galų gale faktūrinį tinką.
bet tik jau ne kamštį

bet tik jau ne kamštį

Tada galėčiau pakomentuot, kad dėl skonio nesiginčijama. Mes Vaikų kambario dalį sienos išsiklijavom kamščiu- ten, kur stovės stalas. Tikrai jokio margumyno nėra, plius praktiška bus kur nuotraukas, tvarkaraščius ir t.t. kabinti.....
QUOTE(niuma @ 2007 04 02, 15:35)
Tada galėčiau pakomentuot, kad dėl skonio nesiginčijama. Mes Vaikų kambario dalį sienos išsiklijavom kamščiu- ten, kur stovės stalas. Tikrai jokio margumyno nėra, plius praktiška bus kur nuotraukas, tvarkaraščius ir t.t. kabinti.....
dėl skonio, dėja, bet ginčijamasi

QUOTE(egluziukas @ 2007 02 24, 12:30)
Noriu viena siena prie busimo zidinio padaryti is plytu bet uzsiknisdama internete nerandu jokiu pavyzdziu visur tik aprasymai kazkokie straipsniai
Gal kuriai teko matyt, gal turit kokiu nuotraukeliu noriu vyrui parodyti, ne paciai no idea 

Mes pasistatėm židinį iš raudonų senoviškų plytų ir šalia jo pamūrino 1,5 m aukščio sienęlę iš tokių pat. Dėsim apšvietimą iš viršaus plytų, kad apšviestų tą sienelę. Atrodo cool. Deja, neturiu foto.

QUOTE(Dainiaxas @ 2007 04 04, 07:29)

čia turi omeny tinka ale "Lietutis"?
kaina 40-90lt su medziagom.priklauso nuo to koks tinko rišiklis, cementas ar akrilas, taip pat nuo to kas atlieka darbus, firma ar pavienis asmuo.
QUOTE(Dainiaxas @ 2007 04 04, 05:29)
[SIZE=1][COLOR=blue]
sveiki gal zinot kiek kainuoja strukturinio tinko darbai? na uz kvadrata kiek ima?

mes mokak apie 50 lt uz kvadrata

QUOTE(dekor @ 2007 04 04, 07:16)
čia turi omeny tinka ale "Lietutis"?
kaina 40-90lt su medziagom.priklauso nuo to koks tinko rišiklis, cementas ar akrilas, taip pat nuo to kas atlieka darbus, firma ar pavienis asmuo.
nu su medziagom tai tikrai negali tiek buti

QUOTE(RamuneM @ 2007 04 04, 08:09)
Tik už darbą 20 lt/kv. Tokia kaina sutariau, tokia ir daro.
nu va cia isvis neitikietina

Papildyta:
kaskaip dar karta temos pavadinima paskaiciau

a tai jus apie vidaus tinkavima cia kalbat

Na jau dabar kai uzklausiu tai galesit juoktis
man labai idomu ar tas strukturinis tinkas jau buna pilnai paruostas tik uztenka ant sienos tepti ar ji reikia is skirtingu medziagu sumaisyti (jei taip tai kokios ten medziagos ieina)
ir dar ten tas lietucio efektas gaunasi nuo kazkokio spec irankio ar kaip
Ai dar vienas klausimas ar ji galima ant kipso plokstes tepti???

QUOTE(tesa20 @ 2007 04 04, 11:00)
Na jau dabar kai uzklausiu tai galesit juoktis
man labai idomu ar tas strukturinis tinkas jau buna pilnai paruostas tik uztenka ant sienos tepti ar ji reikia is skirtingu medziagu sumaisyti (jei taip tai kokios ten medziagos ieina)
ir dar ten tas lietucio efektas gaunasi nuo kazkokio spec irankio ar kaip
Ai dar vienas klausimas ar ji galima ant kipso plokstes tepti???

tai kad nera ko juoktis,
cemento pagrindu-buna sausas mishinys,akrilo- iškart paruoštas.
lietutis gaunasi dėl to kad mišynije yra stambios (1,5-2mm) frakcijos granulių,jos kai braukai trintuve ir palieka tuos griovelius.
šiaip jei nekarto nedares-nesigaus normaliai tas lietutis.
p.s. gipsa butu gerai gruntuot fasadiniu gruntu,kad nuo dregmės neišsibanguotu.
QUOTE(okkey @ 2007 04 04, 08:25)
nu va cia isvis neitikietina
tai kokius darbus uz sia kaina zmogeliukai daro
ta prasme ar cxia tik pats strukturos uzdejimas, ar ir polisterolio klijavimas , armavimas ir man

Žmogus klausė kiek kainuoja tinko uždėjimas, tai ir parašiau, kad darbas 20 lt/kv. Čia tik darbas ir tik struktūros uždėjimas. Neklausė kiek kainuoja visi darbai