Įkraunama...
Įkraunama...

sienų dangos

QUOTE(raige @ 2005 04 26, 10:14)
As dekoratyvini tinka galvoju det virtuvej tarp plyteliu. Virtuve bus atvira, drauge su gyvenamuoju kambariu, tai kazhkodel nenoriu "virtuviniu" plyteliu. Kaip manot ar galima padaryt toki tinka, kuri galima butu plauti ir kad butu praktishkas virtuveje? manau galima, bet patarimai neproshali biggrin.gif

Na cia gera mintis ax.gif O kaip tas tinkas mazdaug atrodytu,gal inete koki pvz. rasti galima? rolleyes.gif
Atsakyti
Agacaga, nezhinau pavyzdzhiu, bet zhinau, kad zhmones taip daro. Priesh trejeta metu, kai kilo to tinko banga, tai vienas baldininkas sake, jog dazhnai taip darydavo. Aishku, plyteles labai praktishka ir turbut nieko geriau uzh jas zhmonija nesugalvojo biggrin.gif , bet kazhkaip ash ju toje bendroje erdveje nenoriu, gana ju bus ant grindu. Darysiu taip, jei rasiu patikima meistra.
Atsakyti
Neleidzhia taisyti ankstesnes zhinutes: tik dabar pamachiau, kad parashiau ne "tarp spinteliu", o "tarp plyteliu" biggrin.gif biggrin.gif Bet manau supratot teisingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kralikelis @ 2005 04 26, 11:22)
DROKA--tas tel meistro tikrai ne pro sal butu
aciu wink.gif

4u.gif galiu parasyti radau telefona +37065348801 (Gintas vardas) tik as ten truputi pasirodo suklydau ax.gif vyras mane pataise kad ne "Rotbaun" medziaga dedama, o kur kas kokybiskesne "Techno Color". Mes sia savaitele vel ji uzsisakem nes sugalvojom dekora netoli knygu lentynu pasidaryti ir toki su spec.apsvietimu is gipso kartono arka sake islankstys. mirksiukas.gif
Atsakyti
O kažin kaip lietuviškas tinkas?

Dar man įdomu, Droka, jei pameni, kaip buvo paruoštos sienos tinkui? Nes šiuo metu pas mus yra tapetai, tai iki kokio sluoksnio reikėtų nugrandyti sienas? g.gif Ir ar yra šansų pačiam tą tinką gražiai pasidaryt. Mes patys nesam statybų specai, bet rankos tikrai auga vietoj, sakau gal pabandyt ax.gif
Atsakyti
mes dekoratyvinį tinką panaudojom židinio apdailai.. Man labai aptinka ir viskas tvarkoj..
TIk vienas minusas - nedėjom grindjuosčių apačioj, tai braukiant suskuduru truputį išsijuodino.. ar kažkur su suodžiais brūkštelėjau ir liko juosva.. Pas mus faktūra - trupinėliai..
Įdomu, kaip nuvalyti tokią sieną?
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2005 04 26, 11:59)
Agacaga, nezhinau pavyzdzhiu, bet zhinau, kad zhmones taip daro.  Priesh trejeta metu, kai kilo to tinko banga, tai vienas baldininkas sake, jog dazhnai taip darydavo. Aishku, plyteles labai praktishka ir turbut nieko geriau uzh jas zhmonija nesugalvojo biggrin.gif , bet kazhkaip ash ju toje bendroje erdveje nenoriu, gana ju bus ant grindu. Darysiu taip, jei rasiu patikima meistra.

O kazin,kaip ten su jo valymu? g.gif Kiek isivaizduoju,tai tas tinkas tokios grubletos fakturos,tai blembacka,gi virtuvej visokiu sposu buna, pvz.pjaus vyras karpi,kaip tikš kraujai ant to tinko, nu tai ir iskrapstyk po tuo tuos kraujus,kad gudra g.gif O nuo plyteliu taigi šmaukšt ir nuvalei g.gif
Atsakyti
Ir apskritai, apie kokio tipo jus tinka snekat? Ar apie tokius ir pan.: http://www.inpleno.lt/index.php?p=19

Ar apie tokius ir pan.:
user posted image
user posted image

Ar tai pirmieji ir daromi iš antrųjų? g.gif
Apšvieskite mane tamsuolę tongue.gif
Atsakyti
agacaga,
man atrodo, kad tie, kur paveiksliuke yra labiau skirti išorei, o pagal www nuorodą - vidui. Aš norėčiau vienspalvio su faktūra, be didelių pribumbasų. Ir kad pradinis varijantas būtų bespalvis, o paskui jį galėčiau dažyt. Kad gautųsi panašiai kaip dažomų tapetų faktūra, tik "forever" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linka @ 2005 04 26, 18:34)
agacaga,
man atrodo, kad tie, kur paveiksliuke yra labiau skirti išorei,

Na,bent pagal aprasyma,tai tiek viduj, tiek isorei jie skirti g.gif
Nu as tai tokiu kazkokiu smeliavu smeliuku noreciau kolidoriaus sienas pasidaryt,kad neteplios tokios butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2005 04 25, 18:19)
ax.gif as dabar galvoju ar ne apie vadinama "dekora" jus kalbat. Tai toki as pasidariau svetaineje ir  biggrin.gif labai patenkinta. Ten dedasi kazkoks tinkas bijau sumeluoti bet tarsia"ROTBAUM"(sake yra prastesniu, bet as dejausiu geresni), poto dedasi dazai ir lakuojama pora kartu. Vaizdelis  thumbup.gif  nes ten kokia nori ir faktura padaro, as panasia i kriaukliu imitacija pasidariau su pereinanciom spalvom. Beto sita medziaga atspari net sveitimui su sepeciu , nedegi ir kas svarbiausia ypac man kad kai naujas namas trukinejat sienom nieko nesimato ji tiesiog uztvirtina ta siena. Kaina bijau sumeluoti bet atrodo su darbais ir medziagomis 80Lt/kv.m., drauge po manes daresi tai tik prie zidinio irgi  thumbup.gif atrodo. Jeigu kam idomu bus pabandysiu meistro telefona surasti  4u.gif

QUOTE(Droka @ 2005 04 26, 14:15)
4u.gif galiu parasyti radau telefona +37065348801 (Gintas vardas) tik as ten truputi pasirodo suklydau  ax.gif  vyras mane pataise kad ne "Rotbaun" medziaga dedama, o kur kas kokybiskesne "Techno Color". Mes sia savaitele vel ji uzsisakem nes sugalvojom dekora netoli knygu lentynu pasidaryti ir toki su spec.apsvietimu is gipso kartono arka sake islankstys.  mirksiukas.gif

Rotband mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linka @ 2005 04 26, 14:26)
O kažin kaip lietuviškas tinkas?

Dar man įdomu, Droka, jei pameni, kaip buvo paruoštos sienos tinkui? Nes šiuo metu pas mus yra tapetai, tai iki kokio sluoksnio reikėtų nugrandyti sienas? g.gif  Ir ar yra šansų pačiam tą tinką gražiai pasidaryt. Mes patys nesam statybų specai, bet rankos tikrai auga vietoj, sakau gal pabandyt  ax.gif

Pavirsius turi buti siurkstus. Galima pasiausti svitriniu popieriumi (cia aisku plika siena, jau be tapeto). Tada bus geresnis medziagu sukibimas smile.gif
Atsakyti