Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...20 tema

QUOTE(norita @ 2008 11 25, 14:58)

Arctic frost pirmas ir iškart neteisingas žydėjimas. Kažin ar kitas žydėjimas gali būt teisingas ar ne g.gif

Norita, iš ko sprendžiate, kad 'Arctic Frost' žydėjimas neteisingas? Šios veislės žiedų spalva labai priklauso nuo aplinkos sąlygų. Vieną žydėjimą žiedai gali būti tik balti ar labai mažai nuspalvinti melsvai. Maniškio 'A.Frost' žieduose vasarą buvo labai daug mėlynos spalvos. Dabar, kai vėsiau, žydi vien baltai.
Jūsų augaliukas tikrai labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 11 25, 16:03)
O, koks grazus gelynelis, Norita. Pagaliau pamaciau ir kaip King's Treasure zydi  Maniskiai du krumeliai dar mazoki, nesiruosia zydet. Matyt, pas tave geresnes salygos

Mano 'geros" salygos tokios blush2.gif visos sugrūstos ant vienos palangės dviem eilėm doh.gif Svetainėj per tamsu, virtuvėj ir vaikų kambary mažoji labai lapus paskabyt mėgsta

QUOTE(tsima @ 2008 11 25, 16:17)
QUOTE(norita @ 2008 11 25, 13:58)

Kokios visos gražios...

optical iliusion

O šitos lapuko norėčiau... Gal čia kokia mini, kad tokie lapukai mažiukai?

Jei išgyvens pavasarį galėsiu nuskint mirksiukas.gif Ne mimi atrodo, tik jauna dar

QUOTE(ausrazs @ 2008 11 25, 19:03)
Norita, iš ko sprendžiate, kad 'Arctic Frost' žydėjimas neteisingas?  Šios veislės žiedų spalva labai priklauso nuo aplinkos sąlygų.  Vieną žydėjimą žiedai gali būti tik balti ar labai mažai nuspalvinti melsvai. Maniškio 'A.Frost' žieduose vasarą buvo labai daug mėlynos spalvos. Dabar, kai vėsiau, žydi vien baltai.
Jūsų augaliukas tikrai labai gražus wub.gif

Ai tai be reikalo nuvertinau savo gražuolę, o sprendžiau iš to kad mėlynos spalvos nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norita @ 2008 11 25, 23:42)

Jei išgyvens pavasarį galėsiu nuskint mirksiukas.gif Ne mimi atrodo, tik jauna dar

lauksim pavasario 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norita @ 2008 11 25, 13:58)
Niu parodysiu ir aš savo gėlyną blush2.gif

Afrikanskaja noč pirmas ir kol kas vienintelis žiedas

user posted image

Palyginimui mano Afrikanskaja noč. Mano tokia beveik violetine, didziuliais nepilnaviduriais ziedais, o pirmoji ryskiai melyna.
Zinoves, patikslinkit, kieno gelytes pavadinimas sumaisytas g.gif

user posted image
Atsakyti
As manau, kad cia tiesiog fotoaparato/fotografijos "kalte". Gal del blico pasikeitusi spalva. Taip daznai buna. Is tikruju, as turejau motinini sios gelytes krumeli, tai ji tikrai zydejo retais, dideliais , tamsiai violetiniais ziedais.
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2008 11 26, 13:01)
Palyginimui mano Afrikanskaja noč. Mano tokia beveik violetine, didziuliais nepilnaviduriais ziedais, o pirmoji ryskiai melyna.

user posted image

pavadinimai nesumaisyti,melyni ir violetiniai atspalviai sunkiausiai u=fiksuojami fotoaparatu,cia gali buti daug kaltininku,kad nepavyksta uzfiksuoti tikrosios spalvos:apsvietimas,fotoaparatas,fotografas,atstumas,zoomas,spindulio trajektorija,diafragma ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2008 11 24, 20:33)
na stai pagaliau ir as groziuosi savo pirmaisiais veisliniu sanpaulyciu ziedukais  wub.gif
Sun sizzle (tookie dideli ziedukai, kad net svyra...)  wub.gif
Ness orange pecoe  wub.gif

Labai gražūs žiedai thumbup.gif , o čia jų pirmas žydėjimas, na aš turiu omenyje jaunų žibučių?
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2008 11 26, 13:01)

user posted image

Manosios žiedas irgi tamsiai violetinis, tik fotografas nekoks iš manęs tai ir gavosi mėlynas. Aš kerėpla dėdama gėlę į vietą ir tą vienintelį žiedą sugebėjau nulaužt verysad.gif
Atsakyti
Nors buvau nusprendusi nebepirkti neveislinių sanpaulijų, bet , kai pamačiau vėl nusipirkau dvi gražias pramonines blush2.gif user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 26, 12:54)
Labai gražūs žiedai  thumbup.gif , o čia jų pirmas žydėjimas, na aš turiu omenyje jaunų žibučių?

taip cia ju pirmas zydejimas.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juros banga @ 2008 11 26, 22:20)
Nors buvau nusprendusi nebepirkti neveislinių sanpaulijų, bet , kai pamačiau vėl nusipirkau dvi gražias pramonines blush2.gif 

biggrin.gif Atsispirti nelengva ax.gif Man pernai buvo užsipirkimo manija doh.gif šiemet manau atsilaikysiu lotuliukas.gif mano sanpaulytės vis dar žydi po vasaros,gražu...,ir pernykštės orchidėjos žiedus sukrovė ,o sanpaulijų nelepinu...paaiškinau joms,kad teks pačiom pasistengti...niekas čia jų nepopins,nepurkš nuodais... tongue.gif stengiasi...visos kilmingos auga,į kompostą teko kelias maximines palydėti...manyčiau parsinešus naują gėlytę naudinga karantine palaikyti,negalima iš kart į būrį dėti...taip atsitiko mano maxsimukėm smile.gif
Mamce, ar didelė tavo kolekcija,kiek št. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maidana: 27 lapkričio 2008 - 07:56
Sveikutės, kur jūs? Vakar neatsilaikiau prieš parduotuvinę žibutę - tiesiog griebiau ir viskas lotuliukas.gif , štai ji - http://public.fotki....n/p1010792.html
Atsakyti