QUOTE(Lietuva @ 2008 11 29, 13:32)
Neusprantu, kodėl niekas man negali atsakyti?
Jei nežinot, tai nors parašykit, kad nesat su tuo susidurę, bet kai visiškas ignoras, tai ....
niekas neignoruoja,bet,kad labai neaiškus klausimas

ką reiškia visiškai kitokiu atspalviu?kas per veislė taip pražydo?žinoma būna įvairių mutacijų ir gėlių pasaulyje pasitaiko stebuklų,keli pavyzdžius ankstesnėse temose ir aš esu aprašius,tarkim,kad ir tokį kaip žalialapės sanpaulijos vaikas "susportavo" ir tapo margalapiu ir pan.stebuklų ir keistenybių pasitaiko,žinoma jos būna retos,bet man visai malonios
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 11 29, 13:25)
Sveikos visos.
Atejau prasyti pagalbos. Nesuprantu kas darosi su mano Sanpaulijom. Jos pas mane nuvytusios. kieti tik patis maziausi lapukai o dydesni nuvyte. Kaip palaistau jie vysta dar labiau, tada kuri laika nelistau, zeme issauseja ir jos pradeda dar labiau vyti. Tada palaistau nedaug, ir jos dar labiau nuvysta. Niu sakes, net nezinau kaip jas atgaivinti. Nauji lapai neislenda. Seni lapukai nepuna, nesudziuves, tik nuvytes.
Gal ira minciu kas cia su jom?
Čia greičiausiai bus nykstančių šaknų sistemos priežastis,kažkada matyt buvo perdžiovinta,tuo metu šaknys apmiršta,paskui užlieta,apmirusios šaknys pamažu pradeda nykti,apatiniai lapukai suminkštėja,taip gali ir puvinys įsimesti,patarčiau tokias apvytusias,skubiai reanimuoti.

persodinti nuimant visas apmirusias šaknis ir lapuku,apžiūrėti ar rozetė iš apačios nepradeda pūti,paskui persodinti į naują žemę,saikingai palieti ir 14 dienų patalpinti į šiltnamiuką