Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...20 tema

QUOTE(pabirze @ 2008 11 28, 12:52)
Sveikutės, kur jūs? Vakar neatsilaikiau prieš parduotuvinę žibutę - tiesiog griebiau ir viskas lotuliukas.gif , štai ji - http://public.fotki....n/p1010792.html

Kur jūs tokių gražių parduotuvėse randat?( Man tipo man dar veislinių mažai lotuliukas.gif lotuliukas.gif )Aš tai parduotuvėse matau tik mėlynas ir ružavas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(norita @ 2008 11 28, 13:39)
Kur jūs tokių gražių parduotuvėse randat?( Man tipo man dar veislinių mažai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )Aš tai parduotuvėse matau tik mėlynas ir ružavas doh.gif

o kai kainą pasakysiu- už šitą mokėjau netoli 3 litų kažkur, o palikau pasakiško grožio - tamsiai mėlynas su šviesiais viduriukais, tik jos iš didesnių- tai nepirkau, apsiperku prie onkologinio - man ten geriausia biggrin.gif
Atsakyti
Ten tikras gėlių rojus thumbup.gif prie Onkologinio
Atsakyti
Norėjau jūsų paklausti, ar gali būti toks stebuklas, kad sanpaulija visada žydėjusi viena spalva, šiemet bando pražysti šiek tiek kitokiu atspalviu. Ir net ne šiek tiek, o gerokai kitokiu g.gif
Nieko jai nedariau, tik persodinau į didesnį vazoną, nes jau sename netilpo.
Ar būna kad taip mutuoja?

Kai pražys kitą savaitę įdėsiu foto palyginimui.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 11 28, 12:52)
Vakar neatsilaikiau prieš parduotuvinę žibutę - tiesiog griebiau ir viskas lotuliukas.gif ,

Ir kas galėtų atsilaikyti...labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 11 28, 14:31)
Ten tikras gėlių rojus  thumbup.gif  prie Onkologinio

Negundykit, negundykit vis tiek nevažiuosiu(kol kas biggrin.gif o kai pro panemunę važiuosiu tai bandysiu užsukt, nors tiksliai nežinau kur tas onkologinis blush2.gif )
Atsakyti
Dvi dienas ieskojau sanpauliju temos, ji pas mane buvo pradingus. Noriu pademonstruoti pirmaji izides ziedeliuser posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

Aš neatsidžiaugiu savo Rodeo roper ir lapukais ir žiedukais.
Atsakyti
Sveikos visos.
Atejau prasyti pagalbos. Nesuprantu kas darosi su mano Sanpaulijom. Jos pas mane nuvytusios. kieti tik patis maziausi lapukai o dydesni nuvyte. Kaip palaistau jie vysta dar labiau, tada kuri laika nelistau, zeme issauseja ir jos pradeda dar labiau vyti. Tada palaistau nedaug, ir jos dar labiau nuvysta. Niu sakes, net nezinau kaip jas atgaivinti. Nauji lapai neislenda. Seni lapukai nepuna, nesudziuves, tik nuvytes.
Gal ira minciu kas cia su jom? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 11 28, 15:39)
Norėjau jūsų paklausti, ar gali būti toks stebuklas, kad sanpaulija visada žydėjusi  viena spalva, šiemet bando pražysti šiek tiek kitokiu atspalviu. Ir net ne šiek tiek, o gerokai kitokiu  g.gif
Nieko jai nedariau, tik persodinau į didesnį vazoną, nes jau sename netilpo.
Ar būna kad taip mutuoja?

Kai pražys kitą savaitę įdėsiu foto palyginimui.

Neusprantu, kodėl niekas man negali atsakyti?
Jei nežinot, tai nors parašykit, kad nesat su tuo susidurę, bet kai visiškas ignoras, tai .... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 29 lapkričio 2008 - 12:32
QUOTE(Lietuva @ 2008 11 29, 13:32)
Neusprantu, kodėl niekas man negali atsakyti?
Jei nežinot, tai nors parašykit, kad nesat su tuo susidurę, bet kai visiškas ignoras, tai .... g.gif

niekas neignoruoja,bet,kad labai neaiškus klausimas g.gif ką reiškia visiškai kitokiu atspalviu?kas per veislė taip pražydo?žinoma būna įvairių mutacijų ir gėlių pasaulyje pasitaiko stebuklų,keli pavyzdžius ankstesnėse temose ir aš esu aprašius,tarkim,kad ir tokį kaip žalialapės sanpaulijos vaikas "susportavo" ir tapo margalapiu ir pan.stebuklų ir keistenybių pasitaiko,žinoma jos būna retos,bet man visai malonios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 11 29, 13:25)
Sveikos visos.
Atejau prasyti pagalbos. Nesuprantu kas darosi su mano Sanpaulijom. Jos pas mane nuvytusios. kieti tik patis maziausi lapukai o dydesni nuvyte. Kaip palaistau jie vysta dar labiau, tada kuri laika nelistau, zeme issauseja ir jos pradeda dar labiau vyti. Tada palaistau nedaug, ir jos dar labiau nuvysta. Niu sakes, net nezinau kaip jas atgaivinti. Nauji lapai neislenda. Seni lapukai nepuna, nesudziuves, tik nuvytes.
Gal ira minciu kas cia su jom? verysad.gif

Čia greičiausiai bus nykstančių šaknų sistemos priežastis,kažkada matyt buvo perdžiovinta,tuo metu šaknys apmiršta,paskui užlieta,apmirusios šaknys pamažu pradeda nykti,apatiniai lapukai suminkštėja,taip gali ir puvinys įsimesti,patarčiau tokias apvytusias,skubiai reanimuoti. 4u.gif persodinti nuimant visas apmirusias šaknis ir lapuku,apžiūrėti ar rozetė iš apačios nepradeda pūti,paskui persodinti į naują žemę,saikingai palieti ir 14 dienų patalpinti į šiltnamiuką 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai uz atsakima. Bandysiu persodinti. Dar vienas klausimelis ax.gif Kaip daznai jas reikia laistit?
Atsakyti