Nuotraukos neturiu, bet žinau, kad moterys pirkdavo putplasčio plokštes, kur naudoja luboms išklijuoti, ar pan. ir jomis tiesiog išklodavo palanges, atsipjaudamos reikiamą dydį
QUOTE(Edeja @ 2008 12 09, 20:20)
Jei as nuskinciau visus pajuodusius lapelius, ar man isaugtu kiti? Nenoru prarasti mazucio augalelio...
HELP...

tokios kokybės augalai ateina iš Visagino?

QUOTE(naitas @ 2008 12 20, 16:31)
kiek žinau, tai baisiai nepigios ten gelytės, netgi lapo fragmentai...

kokybė Jelenos lapukų gera, tik oras siuntimams toli nėra palankiausias, o kainos nėra didelės - ypač toms, kurios sanpaulijų auginime yra specės, kainą iškelia pašto paslaugos.
QUOTE(pabirze @ 2008 12 20, 16:34)
kokybė Jelenos lapukų gera, tik oras siuntimams toli nėra palankiausias, o kainos nėra didelės - ypač toms, kurios sanpaulijų auginime yra specės, kainą iškelia pašto paslaugos.
Nesakyk, pas Jelena - nepigu...
QUOTE(Nuotaikinga @ 2008 12 22, 00:23)
Aišku, kad brangiau, nei pas forumo mergaites (pas jas jau paaugintą gėliuką nusipirksi už Jelenos lapelį)

Sveikos,
Kadangi uzviriau sita kose, tai ir issrebsiu..
Kokybe labai gera siunciant is Jelenos (Visaginas). Taip gavosi del salto oro. Nes mazutis vaikutis buvo siltnamuke, o siunciant ji iseme, tai gavosi, kad siek tiek pasalo.
Is tiesu, man nepasirode labai brangu. Nezinau kitu kainu, neturiu su kuo palyginti, nes tai pirmasis mano kartas, kai pirkau sanpaulijas. O vien tik persiuntimas kainuoja 10Lt.
Mna tiko p. Jelenos kainos, negaliu skustis.
Ji labai maloniai bendradarbiauja su manim del to mazo vaikiuko, kurio lapeliai pradejo juoduoti. Ji pasiule atsiusti visai nauja vaikiuka, jei sis mirtu. Bet as zinau, kad viskas bus gerai su tuo maziuku.
Siuo metu nesu LT ir grisiu tiik po Nauju, tai tada ir bus matyt kas ir kaip. Ir matysiu kas kiek paaugo per tas 2 savaites, kol as ne namie. Nes kiekviena diena bunant ir ziurint i geles nesimato kiek kuri paauga.

Kadangi uzviriau sita kose, tai ir issrebsiu..

QUOTE(naitas @ 2008 12 20, 15:31)
kiek žinau, tai baisiai nepigios ten gelytės, netgi lapo fragmentai...

Kokybe labai gera siunciant is Jelenos (Visaginas). Taip gavosi del salto oro. Nes mazutis vaikutis buvo siltnamuke, o siunciant ji iseme, tai gavosi, kad siek tiek pasalo.
QUOTE(pabirze @ 2008 12 20, 15:34)
Is tiesu, man nepasirode labai brangu. Nezinau kitu kainu, neturiu su kuo palyginti, nes tai pirmasis mano kartas, kai pirkau sanpaulijas. O vien tik persiuntimas kainuoja 10Lt.
QUOTE(Nuotaikinga @ 2008 12 21, 23:23)
Mna tiko p. Jelenos kainos, negaliu skustis.
Ji labai maloniai bendradarbiauja su manim del to mazo vaikiuko, kurio lapeliai pradejo juoduoti. Ji pasiule atsiusti visai nauja vaikiuka, jei sis mirtu. Bet as zinau, kad viskas bus gerai su tuo maziuku.
Siuo metu nesu LT ir grisiu tiik po Nauju, tai tada ir bus matyt kas ir kaip. Ir matysiu kas kiek paaugo per tas 2 savaites, kol as ne namie. Nes kiekviena diena bunant ir ziurint i geles nesimato kiek kuri paauga.

Nesusilaikiau neįsikišusi ir aš savo trigrašio dėl Jelenos. Kaina - subjektyvus dalykas, vienam brangu, kitam nelabai. Tačiau mano patirtis tokia: iš Jelenos nesu gavusi nė vieno vaikučio, kuris susirgtų ar pasirodytų kokie nors parazitai. Iš jos gautiems augalams net nedarau jokio karantino, žinodama, kiek daug dėmesio ji skiria savo kolekcijos apsaugai nuo galimų kenkėjų. Šiaip žinau atvejų (ir man taip pasitaikė), kad iš kai kurių augintojų augaliukai atkeliauja su...vabaliukais. Tiesiog gali būti, kad augintojas net nežinojo, neįtarė, kad užkrato pradas slypėjo, pavyzdžiui, substrate ir panašiai. Niekas neapsaugotas nuo tos blogybės. Aš, prisipažįstu, daug dėmesio nuolatinei apsaugai nuo galimo užkrato neskiriu. Dažniausiai, kad problema "apsireiškia", tuomet ją ir sprendžiu. Žinoma, lengviau ir pigiau būtų imtis ligų ir kenkėjų profilaktikos, nei augalus paskui gydyti.
O kaip jūs elgiatės: dėl viso pikto dezinfekuojate kiekvieną atsiųstą lapelį, vaikutį ar ne?
O kaip jūs elgiatės: dėl viso pikto dezinfekuojate kiekvieną atsiųstą lapelį, vaikutį ar ne?
Įdomi diskusija užvirė čia apie Jelenos gėles ir kainas.Esu ir aš iš jos pirkusi ir ne kartą ir jokių priekaištų dėl nieko neturiu. Labai pritariu ausraz nuomonei dėl kokybės ir garantijos,kad augalai sveiki.Juk nieks neverčia pirkti,jei netinka kaina,visada galima ieškoti ir rasti pigiau netgi ir RS.
O ką ,Nuotaikinga (Rima),Jūs pasakytumėte apie savo parduodamas gėlytes, pigu tai ar brangu,ar vidutiniška? Pagal mane pas Jus irgi nepigu.
O ką ,Nuotaikinga (Rima),Jūs pasakytumėte apie savo parduodamas gėlytes, pigu tai ar brangu,ar vidutiniška? Pagal mane pas Jus irgi nepigu.

Mielos Sanpaulijų augintojos !!!
Uždekime žvakes ir tyliai prisilieskim
Prie Švento Kūčių stalo vakare.
Be pykčio, be skriaudos
Su tyluma susėskim
Ir taip kaskart, kasdien ir visados.
Tesklinda šiluma
Ir į kasdienę būtį
Ateidami visi - savi ir svetimi,
Uždekime širdy po šventinę žvakutę,
Pasidalindami šviesa ir ugmimi.

Sigute***, kaip smagu matyti
Su artėjančiom, šventėm visas!

Su artėjančiom, šventėm visas!

Sveikutes.
Su ateinančiom šventėm
Kadangi as dar naujoke sitam reikale noriu paklausti kas ta Jelena ? Kur ja rasti?
)
Su ateinančiom šventėm

Kadangi as dar naujoke sitam reikale noriu paklausti kas ta Jelena ? Kur ja rasti?

QUOTE(Purkelis @ 2008 12 24, 14:02)
Sveikutes.
Su ateinančiom šventėm
)
Su ateinančiom šventėm

Rasi čia, http://www.sugardas....001_050_lt.html Tik jei naujokė, tai gal taip neskubėk (sakau iš patirties)
Su artėjančiom šventėm Jus, visas!