Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...20 tema

QUOTE(Mustela @ 2008 12 08, 14:22)
Kas tai galetu buti? Jau 2 lapukai pazeisti ir labai greitai plinta...

user posted image

ir pas many tas pats, beveik du metus su smpaulijom jokių problemų neturėjau niekuom nepuškiau, bet kad užpulė doh.gif praktoškai visas, nupurškiau topaz, žiūrėsim kas išgyvens
Atsakyti
Ji pas mane kol kas viena tokia, jau isisgasti pradedu, kur man ja izoliuot nuo kitu, kitam kambario gale gal nieko? Nenoriu jokiu zarazu... Geriau viena paaukot, nei visas doh.gif
Atsakyti
Mano vienai darbe buvo panašiai, tik atsirasdavo dėmė viduryje lapuko ir po truputį plėsdavosi. Aš tą lapuką nuskinu, po keleto dienų dar vienas taip pajuosta, vis iš apatinės eilės. Taip nuskabiau nemažai lapukų. Kadangi darbe, tai ir purkšti nebuvo kaip. Dabar jau kuris laikas ramu, tikiuosi, kad praėjo viskas.
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 12 09, 09:35)
Sveika Edeja smagu sulaukti naujų sanpaulijų mylėtojų  thumbup.gif
Ir senųjų aišku,nors dabar matau didelė mada vardus keistis  lotuliukas.gif

Sveikos, 4u.gif

As esu Edeja nuo pradziu ir liksiu iki galo. Vardo nesu pasikeitusi.
Siandien gavau is Jelenos siuntinuka. thumbup.gif Kaip keista, tik vakar isisunte, o as jau siandien parsinesiau namo. thumbup.gif
Ir ... deja turiu problemele, bet tikiuosi tai ne jusu aprasytasisi grybelis... As manau, akd lapeliai pajuodo nuo dregmes ir (galbut) salcio. verysad.gif Bet nelabai noriu tiketi, kad taip greit isplito puvesis... Ar gali buti?
Mano Ma's Ching Synasty... Tikiuosi, kad tai nuo dregmes ir nieko baisaus... Kad neisbyretu zemes, buvo ideta vata. Ir jis buvo dregna, kai isemiau. Tai labai tikiuosi, kad tai nuo dregmes.

user posted image

Jei as nuskinciau visus pajuodusius lapelius, ar man isaugtu kiti? Nenoru prarasti mazucio augalelio... verysad.gif HELP...
Atsakyti
Edeja, nežinau, ar teisingai supratau - pradėjo sirgti iš Jelenos gauti augaliukai? Jeigu taip, siūlyčiau parašyti jai, pasikonsultuoti
Atsakyti
Taip. Tik siandien gavau siuntinuka is Jelenos ir jau jai parasiau laiska su nuotraukom.

Bus matyt, ka atsakys. Nu labai gaila, jei serga grybeliu. verysad.gif
Atsakyti
Šiaip tai tikrai keista dėl tų negaluojančių augaliukų. Gal jau arti dešimt kartų esu siuntusis iš Jelenos augalų ir lapų, ir visada vaikučiai ir lapukai būdavo geros kokybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 09 gruodžio 2008 - 21:28
as manau,kad joks cia ne grybelis,paprasciausiai augaliukai gavo salcio pastu keliaudami,sanpaulijos prie +16 temperaturos sustoja augimas,o zemesne temperatura ir ypac vaikams gali buti kritine,nors ir nera minuso lauke,jei vaiku siuntinukas puse paros prabuvo prie kokiu +5 laipsniu,paprasciausiai susalo,tokio didumo vaikiukai dar greiciausiai gyveno siltnamiukyje ar po lempom,kur temp.buvo kokie +20 ar daugiau g.gif Del siu priezasciu saltuoju metu laiku nereikia rizikuoti su siuntimais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 10 gruodžio 2008 - 10:30
bet juk žiauru iš Visagino siųsti tokius augaliukus, ypač žmogui kuris pats augina ir žino ko žibutėms reikia, aš orchidėją pirkau ir vežiau su mašina gal 5 km, ir taip pergyvenau, kad nesušaltų...Sakyčiau , nepateisinama, o ir pinigėlių nemažai išleido, tikiuos ne visoms tai nutiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 10 gruodžio 2008 - 10:34
Šiek tiek vaizdų.
Nieko naujo, bet įsižydėjo, nors tiesa, ta pati mažiausia, tai Žalčių karalienė, naujai pražydus:
user posted image

Ir dar žydės:
user posted image
Atsakyti
Kerpena, labai gražu wub.gif Koks fainutis treileriukas!
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 12 10, 12:11)
Kerpena, labai gražu wub.gif Koks fainutis treileriukas!

tai Rob's vanilla trail.
Atsakyti